PIEN- MADE IN LATVIA


 Cik patīkami ieraudzīt kosmētiku, apģērbu, rotas... ar piebildi- MADE IN LATVIA!
Arī "Pien-" ķermeņa kopšanas produkti ir ražoti tepat Latvijā.  "Pien-" Dairy SPA piedāvā sešus dažādus produktus, kuru galvenā sastāvdaļa ir piena sūkalas. Produktu klāsts:

Vannas pelde- ŠEIT
Dušas želeja- ŠEIT
Intīmās ziepes- ŠEIT
Roku ziepes- ŠEIT
Sejas putas normālai ādai- ŠEIT
Sejas putas jutīgai ādai- ŠEIT

Dušas želeja- Jābrīdina, ka visiem šiem produktiem ir izteikts sūkalu aromāts, kādam tas var patik, kādam atkal nē. Personīgi mani šis aromāts atstāj neaitrālu un tas man netraucē lietot produktus. Dušas želeja ir pārsteidzoši šķidras konsistences, diemžēl neteiktu, ka tā labi putotu un radītu biezas un blīvas putas. Manuprāt, produkts noteikti patiks tiem, kuri novērtē dabīgās un augstvērtīgās sastāvdaļas, kā arī tiem, kuru āda ir īpaši jutīga pret visām ķīmiskajām dušas želejām ar smaržvielām un citām nelabvēlīgām sastavdaļām. 

Sejas putas jutīgai ādai- Mana āda nav īpaši prasīga un jutīga pret sejas ādu attīrošiem produktiem. Šo sejas putu sastāvā ir tādas vērtīgas vielas kā B grupas vitamīni un mikroelementi, kam piemīt ādu kopjošas īpašības. Putas ieteicams lietot no rīta un vakarā efektīgākai sejas attīrīšanai no ārējas vides radītajiem faktoriem (putekļi, atmirušās ādas šūnas, dekoratīvās kosmētikas pārpalikumiem u.tml.)

 Roku ziepes- Maigas un patīkamas. Dažkārt ir sajūta, ka pēc biežas roku mazgāšanas ar agresīvām ziepēm tās ādu padara sausu un plēkšņainu. Ikdienā lietojot šīs ziepes nav šīs sausuma un "izžuvušo" roku sajūtas. Āda tiek saudzīgi attīrīta.
Tā kā piena sūkaļām ir tāds pats pH līmenis kā cilvēka ādai, tas nodrošina skābju un sārmu līdzvsaru ādā (un tas attiecas uz visiem "Pien-" Dairy SPA produktiem)!

No šīs kosmētikas esmu izmēģinājusi arī Intīmās ziemes un jāsaka, ka tieši intīmās ziepes man no visiem šiem produktiem ir iepatikušās vislabāk, jo ļoti uzticos teiktajam par pH līmeni, skābju un sārmu līdzsvaru tajās.
Augstvērtīga kopjošā kosmētika, ko novērtēs ik viens, kam svarīgs produktu sastāvs un izcelsme. :)
Oficiāla mājas lapa- ŠEIT.

Iedvesmu jaunai nedēļai!
Santa



5 komentāri

  1. Anonīms17/10/16

    Ļoti ne informatīvs raksts. Gandrīz nekā jauna, tikai vien produktu apraksti. Par sejas putām 0 informācijas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. -Visi Pien- produkti ir ražoti Latvijā
      -To galvenā sastāvdaļa ir piena sūkalas
      -Visiem produktiem ir vienāds aromāts
      -Dušas želeja ir šķidra, neputo.
      -Sejas putās ir B grupas vitamīni un mikroelementi. Putas saudzīgi un maigi attŗa ādu, tāpēc no tām nevar gaidīt tūlītēju "jaunas ādas" izskatu.
      -Roku ziepes, kuras atstāj iespaidu, ka pēc to mazgāšanas nav jālieto roku krēms, jo roku āda paliek mīkstas un patīkamas.
      -Piena sūkaļām ir tāds pats pH līmenis kā cilvēka ķermeņa ādai
      -Piena sūkalas nodrošina skābju un sārmu līdzvsaru ādā
      -Mans mīļākais produkts no Pien- produktu klāsta ir tieši intīmās ziepes.
      -Augstvērtīga ādu kopjošā kosmētika ar dārgām un dabīgām sastāvdaļām
      -Pien- produktus var lietot cilvēki ar jutīgu ādu


      Manuprāt, informācijas ir gana daudz bez liekas runāšanas. :)
      Man liels prieks, ka priekš Tevis šī informācija bija novecojusi, bet tādam kā es, kurš agrāk ar Pien- produktiem nebija pazīstams, ši informācija noderēs.

      Dzēst
  2. Anonīms18/10/16

    Man vispār liekas, ka pēdējā laikā Tavi raksti kļuvuši ļoti pavirši. Agrāk katru Tavu rakstu lasīju ar lielu interesi, bet tagad reāli tiek uzrakstīts īsti nekas.

    AtbildētDzēst
  3. Anonīms21/10/16

    No Pien esmu izmēģinājusi tikai sejas putas, man ļoti patika! :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  4. Anonīms22/10/16

    Arī mans favorīts ir ziepes intīmajai higiēnai :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive