ESSENCE ULTIME UN STYLISTE ULTIME

 Schwarzkop professional 05.oktobrī prezentēja ESSENCE ULTIME un STYLISTE ULTIME matu kopšanas produktus ar Kaviāra ekstraktu. ESSENCE ULTIME kolekcija ir paredzēta nogurušiem un novājinātiem matiem. Šī līnija palīdz atgūt piecu jauneklīgāku matu īpašības: izturību, elestību, dzīvīgumu, vijīgumu un veselīgu mirdzumu.
Šo produktu seja un vēstnese ir Claudia Schiffer, kura ir piedalījusies arī šo produktu izveidē, izvēlējusies aromātu un vēl dažādas citas produkta nianses. Produku vidējā cena ir 6,99 euro, taču šobrīd uz atlaidēm "Drogas" veikalos produkti ir nopērkami par salīdzinoši zemāku cenu.
***
Es esmu izmēģinājusi visus ESSENCE ULTIME un STYLISTE ULTIME produktus. Īpaši patīk to aromāts, tas man liekas ļoti bagāts un dārgs, ir sajūta, ka matus mazgāju ar luksus produktiem. Aromāts matos vēl ilgi saglabājas arī pēc to mazgāšanas, kas priekš manis ir liels pluss, jo aromāts ir tieši tāds, kāds man patīk.
Jāsaka godīgi, ka īpaši kopjošās ESSENCE ULTIME īpašības nepamanīju. Lai gan domāju tas ir tikai tāpēc, ka mani mati šobrīd ir ļoti katostrofālā stāvoklī un tos glābt var tikai matu šķēres.
***
STYLISTE ULTIME veidošanas produkti man patika jau daudz labāk, jo uzreiz pamanīju pārmaiņas un to, ko produkti spēj izdarīt. Putas lieliski paceļ matus pie saknēm, efekts ir jūtams uzreiz, taču uz maniem salīdzinoši smagajiem un taisnajiem matiem apjoma efekts diemžēl izstaipās un mazūd ~1 stundas laikā pēc izžāvēšanas. Bet uz trauslākiem un plānākiem matiem, šis volume efekts noteikti noturēsies kritni ilgāku laiku.
Izsmidzināmo želeju nelietoju gandrīz vispār, jo biežāk izvēlos matus taisnot, nevis staigāt ar viļņainiem. Taču ir reizes, kad gribas kaut ko pamainīt un tad šādas modelēšnas želejas nāk tieši laikā. Ar to var veidot frizūras, nofiksēt matu sakārtojumu vai papildināt ikdienas dabīgos matus, piešķirot tiem mazliet citu izskatu.v(Manai māsai ir diezgan čirkaini mati un viņa ir iecienījusi tieši šādus produkts. Tie izceļ viņas dabīgās lokas, nepadarot matus kraukšķīgus un smagus. Šāda veida želejas matiem piedod formu, neliek tiem būt pūkainiem un rezultātu var stipri pielīdināt beachy waves matu sakārtojumam.

Foto- Rūdolfs Liepiņš
Vieta- Aqua Luna restorāns
Paldies Schwarzkopf pārstāvjiem par brīnišķīgajām un informatīvajām brokastīm.


Jauku vakaru vēlot,
Santa

 

2 komentāri

  1. Smaržo pēc vīriešu smaržām, nē? Tikai man diemžēl nelabi pašai no saviem matiem paliek. Un vēl man šie produkti ļoti iztaisno matus, kaut arī pēdējā laikā man patika dabīgs efekts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā! Taču man liekas ļoti pievilcīgs un mazliet sexīgs aromāts. :)
      Es savās pinkās un sabojātajos matos gludumu/taisnumu neatradu. Jāgriež nost, lai var saprast kā produkts patiesībā darbojas. Jo šobrīd liekas, ka neviens šampūns, kondicionieris, maska nav labi :D

      Dzēst

Blog Archive