KĀ CĪNĪTIES AR TUMŠAJIEM LOKIEM UN MAISIŅIEM ZEM ACĪM?

Kas ir "tumšie loki"? - Tā ir tumšāka ādas krāsa zem acīm.
Kas ir "maisiņi zem acīm"? - Tas ir periorbitālā tūska, tas ir tad kad rodas pampums audos. 
Abas šīs problēmas nav ļoti nopietnas ādas slimības, taču tās cilvēkam vienkārši liek izskatīties nogurušam, izmocītam, neveselam un šķietami vecākam. 

Maisiņus zem acīm izraisa- ģenētika, parasts novecošanās process, āda zaudē elestību, pārmērīgas muskuļu koncenrācijas, lokālā šķīrdruma uzkrāšanās, pārmērīga sāls patēriņa, noguruma, miega trūkuma,  stresa un citu iemeslu dēļ.
Tumšos lokus zem acīm izraisa- ģenētika, parasts novecošanās process, āda kļūst plānāka un caurspīdīgāka.

***
 Lai cīnītos ar šīm ādas nepilnībā "Remescar Eye Bags & Dark Circles" piedāvā jaunu produktu, kas jau pēc divām minūtēm samazina tumšos lokus un maisiņus zem acīm. Produkts ir jālieto rīsa lielumā, ar to ir "jāsadraudzējas" un  pašam jāsaprot, cik lielam ir jābūt šim te rīsa graudiņam.  Šim produktam ir pievienots viegls tonis, kurš, ja nelieto pa virsu tonālo krēmu ir pamanāms, īpaši uz gaišākas ādas. Remescar ir jālieto pēc acu krēma uzklāšanas un to nav ieteicams lietot dien- dienā... piecus, desmit gadus pēc kārtas, tā iemesla pēc, ka tas var sausināt plāno ādu zem acīm. Šis produkts galvenokārt būs kā glābiņš dienās, kad acis ir īpaši pietūkušas vai arī tad, kad neesi saņēmusi pietiekami daudz miega un nākamajā rītā ir svarīga tikšanās, fimlēšanās kameras priekšā  u.tml.

Teikšu godīgi, ka man ir paveicies, jo man nav izteikti tumši loki vai maisiņi zem acīm. Produktu es pati uz sevis izmēģināju, bet sapratu, ka tā ir izšķērdība, jo īsti jau nav ko koriģēt un lietot produktu "lietošanas pēc" arī īsti nav jēgas. Remescar tika manai mammai, kura par acīm redzamo rezultātu bija patīkami pārsteigta. Es vēlējos arī ievietot "Pirms un Pēc" bildes , taču sapratu, ka mamma īsti nevēlas parādīties manā blogā un es to respektēju. Taču varat man ticēt, ka rezultāts bija un tas bija acīm redzams. (Produkta kastītē atradu arī zīmīti, kurā bija teikts, ka ir iespējama naudas atmaksa, ja 30 dienu laikā produkts nav sevi attaisnojis, tākā domāju, ka ir vērts pamēģināt un saprast vai produkts ir tā vērts priekš tavām vajadzībām, vai tomēr nē).
Tā kā produkts ir paredzēts abiem dzimumiem, tad nolēmu to pamēģināt arī uz tēta. Produkta testēšana uz tēta ādas bija ar citu rezultātu. Viņa āda bija jutīgāka uz šo produktu un jau pēc pirmajām 30sec. viņš sajuta dedzinošu sajūtu, pēc kā nolēmām "eksperimentu" neturpināt.
Produkts būs nopērkams novembra beigās, tikai Benu aptiekās. Tā cena-  32,00 Euro
Prezentācija norisinājās viesmīlīgajā viesnīcas Gutenbergs terasē, ar pasakainu skatu uz Vecrīgu, Doma baznīcas torni.

Kāda ir tava attieksme pret šādiem produktiem? Vai tu tici, ka pie acīm redzama efekta var tikt jau 2min. laika?


Saulainu dienu vēlot,
Santa
 

5 komentāri

  1. Es visu laiku cīnos ar tumšajiem lokiem, bet labāka krēma par izgulēšanos un veselīgu pārtiku - neesmu atradusi. Man pret pietūkumu palīdz vēsa tējas kompresīte, piedevām vienmēr turu kādu acu plāksnīšu maksu ledusskapī.. ļoti labi palīdz Sisley maska, bet cena lauž sirdi.

    Man šobrīd tieši uz beigām iet Kiehl's Avocado acu krēms.. ieintriģēji - varbūt jāpaņem šis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nekā labāka par veselīgu miegu un sabalansētu pārtiku tiešām nav. Taču ir cilvēki, kuriem šīs problēmas rodas jau ģenētiski- ēd vai neēd, guli vai neguli, tumšie loki zem acīm kā ir, tā ir... :(

      Es vēl ne reizi neesmu lietojusi atsevišķas papīra/gēla maskas zem acīm. Bet vienmēr tās ir interesējušas. heh gan jau arī man pienāks laiks, kad vajadzēs tās sākt lietot.

      Daudz laba esmu dzirdējusi par Kiehl's avokādo acu krēmu (īpaši no Lauras Valutas).
      *Ja 30 dienu naudas atgriežsana šim produktam patiesi darbojas, tad ir vērts mēģināt. Zaudēt praktiski nav ko.

      Dzēst
  2. Šo izmēģināju uz savas mammas un jāsaka, ka efekts bija - gan izgaismošana, gan pietūkuma mazināšana, bet viņa teica, ka izjuta diskomfortu. Un pieskaroties acu zonai varēja just, ka pa virsu ir tāds kā plāksteris kas visu satur kopā. Grūti teikt kā būs tālāk, bet viennozīmīgi liekas, ka ideja ir ļoti forša ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, arī es pamēģināju uz savas ādas un sajutu to pašu velkošo efektu, kas ir pateicoties sastāvā esošajam mālam, kas tad šo ādiņu savelk un rada šo efektu.
      Ideja un produkts patiešām labs, tāds kā "palīdzības saucies" arkārtes gadījumos, kad vajadzīgaas īpašas rūper par pietūkušo ādu ap acīm. :)

      Dzēst
  3. Es vel esmu testa procesā, izmēģināju uz labu paziņu un viņai bija redzams efekts, vel nav sanācis paeksperimentēt ar mammu ;) Bet cik mēģināju uz sevi, interesanti, kņudināja, bet tad pārgāja un maisiņi arī mazinājās ( ķēru mirkli, kad bija pēkšņi uzradušies).

    AtbildētDzēst

Blog Archive