L'OREAL PARIS "GOLD OBSESSION" LŪPU KRĀSAS

Sirsnīgi sveicieni visiem 18. novembrī, Valsts Svērkos! Lai dzīvo Latvija, mūsu skaistā zemīte! <3 p="">

Ļaujiet man jūs iepazīstināt ar karaliskām un izsmalcinātām lūpu krāsām no L'Oreal PARIS.
 "Gold obsession" lūpu krāsas tiek piedāvātas piecos dažādos toņos, to sastāvā ir 24 karātu zelta mirdzošas daļiņas, kas šīs lūpu krāsas padara tik īpašas un unikālas. Lūpu krāsas ir krēmīgas, tām nav izteikti blīvs un sedzošs pārklājums.  Komfortablas, perfektas kā ikdienas, tā svētku lietošanai, jo nav jāuztraucas par perfekti izstrādātu lūpu formu pirms lūpu krāsas uzlikšanas. Šāda veida lūpu krāsu var uzlikt arī īsti neieskatoties spoglī, jo tās nav matētas un neprasa "nostrādātu" lūpu līnijas kontūru. Spīdums, kas atrodas šinīs lūpu krāsas noslēps defekstu un tāpēc būs arī lieliski piemērotas dāmām, kuras vienmēr ir steigā un laiks lūpu zīmulim un perfektas formas izstrādei vienkārši nav.
Es esmu sajūsmā par šīm lūpu krāsām, lai gan neesmu liela krēmveida lūpu krāsu fane. Ja man kaut kur ir jādodas, tad priekšroku dodu matētām lūpām, tikai un vienīgi tā iemesla dēļa, ka tās vienkārši ilgāk noturās un nesmērē man zobus. (Jap, šī man ir diezgan liela problēma, visas krēmveida lūpu krāsas vai spīdumu kaut kādā veida vienmēr nonāk uz maniem zobiem) he.  

Vērtējums- 9/10 
Cena- 12.00 Euro
#PINK GOLD Obsession
#ROUGE GOLD Obsession

Kā arī, šodien ir piektdiena un tu jau zini, ka katru piektdienu manā Youtube.com kanālā ir jauns video, šoreiz tas ir veidots iedvesmojoties no Karenas meisterklases, kurā viņa veidoja "Halo Eyes" acu make-up:



Lai sirsnīga un svēta Jums šī diena!
Santa
 

6 komentāri

  1. Abi lūpu toņi tev piestāv! :) Sāku pamanīt, ka Loreal cenu kategorija nemaz nav budžeta kosmētikas kategorijā, var pielikt vēl 8 eur klāt un pa 20 eur nopirkt Mac lūpu krāsu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Itkā L'Oreal PARIS vienmēr ir bijusi mazliet dārgāka "budžeta klases" kosmētika, taču arī es domāju, ka 12. 00 Euro par "Drogās" nopērkamu lūpu krāsu lielas daudz.

      Dzēst
    2. Nekad neredzēju, lai viņas Drogās pārdotos par pilno cenu :D Viņām cena vienmēr ir no 7 līdz 9 eiro ;)

      Dzēst
  2. Tev padodas video veidošana! Tā tik turpināt! :)

    AtbildētDzēst
  3. Anonīms20/11/16

    Saukt par karaliskām un izsmalcinātām Loreal lūpenes? Haha, smieklīgi!

    AtbildētDzēst

Blog Archive