2016. GADA LABĀKIE ĀDAS KOPŠANAS PRODUKTI

Diemžēl šogad neesmu iemīlējusi pārāk daudz ādas kopšanas produktus. No tā, ko šinī gadā esmu lietojusi izvēlējos labākos no labākajiem. Īsi par katru pēc kārtas:
ORIGINS Clear Improvment Active charcoal mask to clear pores
Viegli uzklājama maska ar patīkamu aromātu. Labi attīra ādu, padarot atvērtās poras tīrākās, nesausinot vai jebkā citādi nekairinot ādu.

EISENBERG PARIS Melt-in Repairing Mask
Maska, kura tūlītēji cīnās ar sausu, iekaisušu, apsārtušu un "trauslu" ādu. Šo masku, atsevišķā trauciņā'' ņēmu līdzi uz Slovākiju, jo ceļoju aukstā sezonā un zināju, ka manai ādai būs nepieciešams, kas efektīgāks par parastu, ikdienā lietojamo krēmu. Produkts darbojas gluži kā brīnumlīdzeklis, kuru iesaku ikvienam, kam ir problēmas ar sausu un dehidrētu ādu. Pats labākais ir tas, ka to var lietot arī uz ādas zem acīm un nav nepieciešams atsevišķs produkts, kurš pabaros ādu arī acu zonā. No manas puses abi īkšķi uz augšu un ieteikums ikvienam to pamēģināt. 

THE BODY SHOP Camomile Silky Cleansing oil
Ārkārtīgi daudz labu atsauksmju esmu dzirdēts no blogeriem par šo attīrošo eļļu. Taču ļoti ilgu laiku šim produktam nedevu iespēju sevi pierādīt. Teikšu godīgi, ka seju ar micelārajiem ūdeņiem vai citiem šķidrajiem dekoratīvās kosmētikas noņēmējiem tīrīt negribas. Eļļa maigi un ātri attīra sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas, pat ūdens noturīgo kosmētiku. Tai ir ārkārtīgi patīkams, maigs un nomierinošs aromāts, lielisks vakara ādas kopšanas rutīnai. 

L'OCCITANE En Provance Melting Honey Lūpu balzāms
Man ļoti žēl, ka šis produkts ir no limitētās kolekcijas. Tas kļuva neaizstājas 2016 gadā, tas vienmēr bija man pa rokai, lai kur es gāju. Tas tika galā ar vissausākajām lūpām. Neko līdzīgu un tik pat labu šim produktam vēl neesmu atradusi. Tiešām kolosāls lūpu balzāms. 

FOREO Luna ādas attīrīšanas ierīce
Pateicoties šai ierīcei man ir ļoti strikta rīta un vakar rutīna. Katru rītu un vakaru es attīru ādu ar Fereo, tonizēju un mitrinu to. Ir bijušas tikai pāris reizes, kad slinkuma dēļ neesmu to attīrījusi. Jāsaka godīgi, ka šī ierīcē ir pārspējusi Clarisonic Mia 2, galvenokārt tāpēc, ka tā nav jāuzlādē, tā vienmēr ir gatava darīt savu darbu, tur pretim Clarisonic man jau stāv kādus 3 mēnešus izlādējies, un Fereo Luna ierīci esmu uzlādējusi tikai vienu reizi (pirmo reizi, kad to sāku lietot), un vēl līdz šai dienai man nav nācies to uzlādēt. Lieliska ierīce, kura attīra, tonizē un piešķir ādai mirdzumu.
Nav daudz favorītu, taču šos produktus tiešām vēlējos īpaši atzīmēt un iekļaut 2016. gada labāko produktu sarakstā.

Kas bija  tavi "TOP 3-5" ādas kopšanas favorīti 2016. gadā?

Sveicieni šajā sniegotajā un ārkārtīgi skaistajā ziemas dienā!
Santa
 

2 komentāri

  1. Sveika! Vienmēr esmu skatījusies un domājusi vai šīs sejas tīrīšanas ierīces tiešām atmaksājas un ir tā vērtas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es par šo ierīci esmu sajūsmā, es jūtu kā sejas āda ar katru dienu uzlabojas. Sejas tonis izlīdzināts, āda tīra, tonīzēta un galvenais kārtīgi izmasēta.
      Ja man būtu jāiesaka, ko labāk- Clarisonic Mia 2 vai Foreo Luna? Es ieteiktu Foreo Luna (daudz izdevīgāk, jo nav jāmaina galviņas, + vienu/divas reizi gadā tik jāuzlādē. Tur pretim Clarisonic jālādē jau pēc ~12 reizēm.

      Dzēst

Blog Archive