MĪĻĀKIE SAUSIE ŠAMPŪNI

Kāpēc esmu liela Batiste sauso šampūnu fane? Tāpēc, ka...
Mani mati pieplok pie galvas jau pirmajā to izmazgāšanas dienā, tāpēc sausie šampūni ir kā glābiņš, kas tos atsvaidzina, piešķirot tiem tekstūru un apjomu.
 (LAI GAN kādu laiku jau esmu ļoti iecienījusi arī pilnīgi nolaizītus, spīdīgus un gludus matus ciešā copē vai zirgastē, ko panāku ar atsevišķiem produktiem).
Sauso šampūnu parasti lietoju trešajā dienā pēc matu izmazgāšanas. No rīta to iepūšu, tad veidoju savu dienas make-up, ļaujot sausajam šampūnam pa to laiku absorbēties. Kad make- up ir uzklāts, tad ar pirkstu galiem viegli izbužinu un izķemmēju matus.  Viens, divi- lieta darīta.
Šāda veida sausos šampūnus nebūtu ieteicams lietot ikdienā, dienu no dienas, jo tie var sausināt galvas ādu un pašu matu. 
Kurš ir tavs mīļākais sausai šampūns?

Ar sveicieniem,
Santa
 

5 komentāri

  1. Man ļoti patīk Elvital Extraordinary Clay sausais šampūns. Batiste sausajiem šampūniem pēc manas pieredzes ir ļoti stiprs aromāts ar kuru ne vienmēr varu sadzīvot

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz šo matu kopšanas līniju skatos jau kādu ilgāku laiku, tik nezinu, ko īsti gribas izmēģināt. Laikam būs vien jāpamēģina sausais šampūns.:)

      Dzēst
  2. Batiste viennozīmīgi ir mani favorīt sausie šampūni! Tāds prieks, ka tagad tik viegli pieejami :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
  3. Piekrītu! :) Ir gan Drogās, gan Stickmann. :))

    AtbildētDzēst
  4. Tik foršs blogs! It īpaši patīk noformējums! Es būtu nenormāli priecīga, ja tu apskatītu manu blogu, un pateiktu savas domas! evulio.weebly.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive