JAUNĀ KOLEKCIJA NO ARTISTRY

 Pavasaris nāk ar daudz jaunumiem skaistuma un modes industrijā. Šoreiz pastāstīšu par jauno kolekciju no Artistry Signature Color "MODERN ICON". Kolekcijā ietilpst Highlighting Tint tonī #Pink, Uzacu komplekts, četru toņu Shimmer powder eye Duo acu ēnas un Lip Shine lūpu spīdums.
Artistry Signature Color Highlighting Tint (#Pink 635) man ļoti patīk, tas ir vieglas konsistences un tekstūras, krēmveida produkts, kurš pilnībā nav jūtams uz ādas. Šis produkts sniedz pavisam vieglu un valgu perlamutra/satīna spīdumu, kas nav uzbāzīgs, taču sniedz ādai veselīgu mirdzumu. Produkts ir bez aromāta un to var izveidot cik vien intensīvu vēlas. Vienā kārtā izgaismotājs būs viegls, divās un trijās kārtās tas kļūs intensīvāks. Man patīk šo produktu lietot pirms tonālā krēma uzklāšanas. Es to lieku uz vaigu kauliem, mazliet uz deguna, kupidona loka un zoda gala. Pēc tam klāju tonālo krēmu un seju nepiepūderēju, atstājot to spīdīgu un starojošu. Man ārkārtīgi patīk kādu efektu sniedz šis produkts kopā ar tonālo krēmu. Citreiz, ja gribas intensīvāku mirdzumu, tad izgaismotāju uzklāju vēl vienā kārtā arī pēc tonālā krēma uzklāšanas. Ja ir sajūta, ka āda ir novārgusi un pelēcīga, šo tonējošo mirdzumu var klāt arī pa visu seja. Lai gan ja āda ir ar izteiktu reljefu, tad šis nebūs tas veiksmīgākais variants, jo 3D pērlīšu maisījums izcels visus negludumus tos vēl vairāk pastiprinot.
Cena- 40,00 Euro
Vērtējums- 9/10 
 Shimmer Powder eye Duo #4 un #3 tonis.  Aplikatora otiņa ir ļoti patīkama, samtaina un ar dabīgajiem sariņiem, kas vieglo pūdera maisījumu lieliski dozē, paceļ to uz otiņas un precīzi transformē uz acu plakstiņa. Ēnas nav ar izteikti blīvu pigmentētu, kas man pat patīk, jo tad tās ir vairāk "lietojamas" un "nēsājamas" ikdienā kā viegls mirdzums un akcents uz acīm, kas nav pārlieku vulgārs dienas make- up'a standartiem. Lai gan ēnu samitrinot var iegūt izteikti pigementētu mirdzošo ēnu, kas lieliski noderēs vakara make-up'iem.
Cena- 54,00 Eoro (Par divām ēnām)
Vērtējums- 8/10 
Artistry Signature Color uzacu komplekts ir lielisks sabiedrotais sievietei kura vienmēr ir kustībā. Komplektā ietilpst divas uzacu ēnas, vasks, uzacu ķemmīte, slīpā otiņa uzacu iezīmēšanai, spogulītis  un miniatūras pincete. Ar šādu komplektu uzacis var izveidot jebkurā vietā, jebkurā laikā.
Paletes tumšākā ēna ļoti veiksmīgi saplūst kopā ar manu uzacu matiņu krāsu. Domāju, ka paletē iestrādātā gaišākā ēna varētu būt laba priekš gaišāku matu īpašniecēm, jo ēna nav pārlieku silta un neveido oranžīgas uzacis. Šis viennozīmīgi ir arī lielisks ceļojuma komplekts, jo vienā šādā mazā iepakojums tev ir viss kas vajadzīgs, lai sakoptu uzacis.  Artistry uzacu komplekts noteikti dosies ar mani nākamajā ceļojuma.
Cena- 39, 00 Euro 
Vērtējums- 10/10 (Par tumšo uzacu ēnu)

Artistry Signature Color lūpu spīdums ir jauks, tam ir izteikts pigments un tas lūpām piešķir izteiktu sulīgumu. Taču es neesmu šādu spilgtu toņu piekritēja (vismaz šobrīd). Pēdējā laikā man ir iepatikušies tieši naturāli toņi, tāpēc šis lūpu spīdums praktiski nekad netiek uzklāts. Žēl, jo formula ir patīkama, viegli nēsājama un komfortabla uz lūpām. Ja tonis nebūtu tik kliedzošs, tad  šis produkts formulas dēļ ierindotos starp "ikdienā visbiežāk lietotajiem lūpu produktiem".





Kāds šobrīd izskatās tavs ikdienas make- up? Košs ar spilgtiem toņiem? Vai tomēr naturāls ar piezemēties "nude" toņiem?

Lai jaukas brīvdienas!
Santa
 

Nav komentāru

Blog Archive