5 PRODUKTI MANĀ VASARAS KOSMĒTIKAS MACIŅĀ

Vasaras sezonai sākoties, esmu pārgājusi uz dekoratīvās kosmētikas produktiem, kuru sastāvā ir gaismu atstarojošās daļiņas, produktu konsistence un nobeigums ir viegls un starojošs, kas koptēlu padara valgu un dabīgu. Smagam, tumšam un košam make- up uz kādu laiku esmu pateikusi ardievas. Padalīšos ar produktiem, kuri šobrīd man ir ļoti
aktuāli un atrodas manā kosmētikas maciņā.
Skandinu vienmēr un skandināšu mūžīgi- Skaista make-up pamatā ir veselīga un kopta āda. Protams, tas ir proces pie kura ir neatlaidīgi jāstrādā, pie veselīga ādas izskata nenonāksi divu nedēļu laikā, jo ir pārāk daudz aspektu, kas ietekmē tās stāvokli.  Vienmēr ir vērtīgi padomāt par SPF aizsardzību, kas būs lielisks ieguldījums nākotnē, jauneklīgākas ādas uzturēšanai. Pirmo reizi lietoju BIODERMA krēmu, jo līdz šim biju saskārusies tikai ar micelāro ūdeni, kas mani no visas produkcijas bija uzrunājis visvairāk. Bioderma Hydrabio Profecture SPF 30 dienas krēms nogludina, mitrina un piešķir ādai veselīgu mirdzumu, papildus aizsargā to ar SPF 30 saules aizsarg filtru. Krēms pēc konsistences ir diezgan biezs, ādā tas iesūcas momentā, neatstājot eļļainu sajūtu. Krēmam ir viegls un neuzbāzīgs aromāts, kuru var just tikai uz pirmajām piecās sekundēm. Galvenais, kas man pattīk krēmā ir tas, ka tas ir lielisks dienas mitrinātās un SPF aizsargfiltrs- viss vienā. Man nav jāuztraucas par atsevišķa SPF krēma lietošanu. 

 Naturālu toņu lūpu produkti šobrīd man ir ļoti aktuāli. Neatceros, kad pēdējo reizi esmu lietojusi kaut ko košāku par maigi rozā lūpu krāsu. MAC Lipgloss #Lust lūpu spīdums ir mans perfektai brūnais nude tonis, tas piedod skaistu un gaumīgu toni lūpām un sejas ādai liek izskatīties veselīgi un starojoši. Spīdums ir ļoti pigmentēta toņa ar izteiktu mirdzumu, lūpas izskatās īpaši sulīgas un pufīgas. Spīdums ir salīdzinoši ķepīgs un biezas konsistences, bet tas tikai norāda uz to, ka spēs ilgāk noturēties uz lūpām. 
Kinetics balti rozā nagu laka man iet cauri visām sezonām, aktuāla man tā ir gan ziemā, gan vasarā. Dievinu kā tā izsksatās uz nagiem, kā tā  izceļ nagu formu un roku ādu. Ja agrāk klasiska nagu laka, kas gandrīz vienmēr atradās uz nagiem bija sarkana, tad tagad tā ir Kinetics #Arabic Blond nagu laka.

Es lietoju ļoti daudz dažādu izsgaismojošo produktu, sākot no krēmiem un stikiem, beidzot ar presētiem pūderiem. Ir labi, ja maciņā atrodas vismaz viens krēmveida vai šķidrais izgaismotājs, jo tieši šāda veida izgaismotāji sniedz visdabīgāko izskatu. Ja meklē labu, ekonomisku, viegli lietojamu produktu priekš sejas izgaismošanas, varu ieteikt izmēģināt Maybelline Master Strobing stick #Light-Iridescent 100. 

Vasarā mana āda taukojas kā negudra. (Lai gan neuzskatu to par problēmu). Situācijās, kad saprotu ir nepieciešams mazliet noņemt lieko spīdumu, to daru ar NYX Fresh face Blotting paper. Manuprāt, visas šīs salvetītes darbojas vienlīdz labi, neesmu saskārusies ar kāda atsevišķa zīmola salvetītēm, kuras nenoņemtu lieko spīdumu vai kā citādi darbotos sliktāk par visām pārējām. 

Kādam produktam vienmēr jāatrodas tavā vasaras skaistuma somiņā?

Jauku dienu vēlot,
Santa
 

2 komentāri

  1. Jā, man arī Kinetics baltās (ar rozā, persiku utt,) nokrāsu ir manas mīļākās <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive