MIERĪGS DARBA DIENAS RĪTS


Tas arī viss ko šorīt esmu izdarījusi- laiski izvārtījos pa gultu, maigā un zīdainā Rosme nakts veļā, izdzēru rīta kafiju, paēdu brokastis, izgāju dārzā saplūkt puķes, ieliku tās vāzē un sāku savas ādas lutināšanu. Sapņoju, lai katrs rīts iesāktos tik pat
skaisti un mierīgi. ...Lai gan tā jau saka- dzīvē visam jābūt balansā, lai spētu īpaši novērtēt ātros un histēriskos, lēnos un mierīgos brīžus.
Dienās, kad varu atļauties neko nedarīt veltu laiku sev, savas ādas kopšanai. Šoreiz to palutināju ar jauno sejas masku no L'Occitane En Provence Peonijas līnijas. No rīt uzklāju ātri mitrinošo sejas masku, kurai ir bagātīga un krēmīga tekstūra, kas nekavējoties mitrina sausu un dehidrētu ādu. Šī maska noteikti būs kā S.O.S līdzeklis dienās, kad nepieciešama ātra palīdzība, lai pabarotu un atdzīvinātu sauso ādu priekš nopietnas dienas/pasākuma.

Ja āda ir normālā stāvoklī un tu to vēlies ik pa laikam vienkārši palutināt, izvēlies Peonijas nakts masku, kas ir vieglākas gēlveida tekstūras. Tā strādā laikā, kad mūsu āda atpūšas, respektīvi naktī, kad guļas. Lietošana ir pavisam vienkārša- vienmērīgā kārtā uzklāj masku uz sejas un doties pie miera. No rīta mosties ar svaigu, tvirtu un mirdzošu sejas ādu.  (P.S. Man no viena šī mazā iepakojuma produktu izdevās lietot trīs reizes).
 Kā tu sevi lutini dienās, kad vari celties stundiņu vēlāk?

Lai skaista un izdevusies diena,
Santa
 

4 komentāri

  1. Būtu labi, ja tādas dienas būtu :D Bet forši, prieks, ka tev ir šādi rīti. :) :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šad tad jau visiem ir tādi rīti. :) (Kaut vai brīvdienās).

      Dzēst
  2. Ak, tā L'Occitane peoniju līnija ir vienkārši perfekta <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tik, cik esmu mēģinājusi- Peonijas līnijas produkti tiešām patīk un apmierina! <3

      Dzēst

Blog Archive