LIETAINAS DIENAS ATPŪTA "KURSHI SPA"


Tikpat drēgnā un lietainā septembra rītā kā šodien mums ar Anniku bija brīnišķīga iespēja izbaudīt KURSHI SPA piedāvājumu. Pēc pamatīga lietus brāziena,
SPA apmeklējums bija tieši laikā. Lai kārtīgi sasildītos, sākumā apmeklējām pirti.


 Pēc pirts sekoja SPA procedūra. Pirmais tās posms bija ķermeņa ādas attīrīšana jeb pīlings ar brūkleņu skrubi. Šī procesa laikā āda tika maigi attīrīta it visur- uz kājām, pēdām, rokām, plaukstām, vēdera, muguras un dekoltē. Pēc pīlinga savai masierei ieminējos: "Sajūta tāda, ka vairāk nekādu masāžu neprasās, āda liekas sabužināta un jau krietni izmasēta".
Pēc ķermeņa ādas attīrīšanas vajadzēja noskaloties dušā. Tā kā skrubis bija uz eļļas bāzes, tad noskalojot no ķermeņa abrazīvās daļiņas uz ādas palika eļļaina kārtiņa, kas ādai lika justies mīkstai, maigi un samtainai. Tālāk varēja ķerties klāt nākamajam solim- pilna ķermeņa masāžai ar bagātīgu un barojošu "zefīrveida" konsistences krēmu. Tā kā esmu sākusi mājās vingrot, no slodzes muskuļi paliek jūtīgāki, tieši tāpēc ķermeņa masāža nāca tieši laikā, bija sajūta, ka meistars zin un jūt, ko trenēju un kuras vietas vajadzētu izmasēt viskārtīgāk. Masāža bija pasakaina, stingra un spēcīga, bet ne neizturama vai sāpīga. Šī masāža bija tieši laikā manam nogurušajam un saspringtajam ķermenim.
Vienā brīdī, pa vidu ķermeņa ādas masāžai tika attīrīta arī sejas āda un uzklāta kolagēna sejas maska ar elastīnu. Maska pēc sajūtām likās ļoti bieza un smaga, taču tad, kad tā tika attīrīta no sejas, sajūtas bija pavisam citas, likās ka pirms tam uzklātais biezais slānis ar masku ir pazudis un pilnībā iesūcies ādā. Āda vēl ilgi pēc sejas maskas izskatījās starojoša, elastīga un labi pabarota.
Beidzoties masāžai, tikām lutinātas ar siltu zaļo tēju un medu. Apspriedām tikko beigušos SPA procedūru un lēnām sevi noskaņojām, ka laiks doties tālāk, lai gan šādi, laiski zvilnējot uz dīvāna un dzerot tēju varētu, pavadīt visu dienu.  

Kāds ir tavs mīļākais SPA centrs, kur atgūsti enerģiju, sakopo domas un relaksējies?

Harmonisku dienu vēlot,
Santa



Nav komentāru

Blog Archive