CHRISTMAS GIFT GUIDE'17 /FOR HIM

Meitenes, es zinu cik grūti ir atrast jaukas dāvanas vīriešiem... Lai būtu vieglāk izlemt, ko dāvināt esmu apkopojusi pāris idejas priekš stiprā dzimuma pārstāvjiem. (Zemāk pievienoju
kolāžu arī no 2014. un 2015. gada par dāvanu idejām gan VIŅAI, gan VIŅAM). 

1. Šāda dāvana noteikti būs paredzēta vīriešiem, kuri ik pa laikam vēlas  "ar glanci uzvilkt dūmu" un izbaudīt cigāru. Manuprāt, cigāri var noderēt arī kā dekorācija vīrieša ofisā pie pieskaņota interjera. 
2. Man jau liekas, ka vīrieši par šādām lietām nedomā, bet stilīgs telefona vāciņš ar aktuāliem zīmējumiem un printiem būs jauka dāvana puišiem, kuri īpaši nerūpējas par savām elektroierīcēm. Vāciņš pasargās ikvienu viedtālruni no liekiem skrāpējumiem un nobružājumiem, tā būs kā vizuāli, tāpat arī praktiski labi dāvana.
3. Koka alus kaste noderēs ik vienam vīrietim, kuram patīk rīkot dārza ballītes vai tās vienkārši  apmeklēt, kastē ieliekot savus iecienītājos alus, ko ļaut nogaršot arī saviem draugiem. (Kur var iegādāties? ŠEIT).   
4. Personīgi mani vienmēr apbur vīrieši, kuri ikdienā nēsā smaržas. Viens no maniem mīļākajiem vīriešu aromātiem ir Dior Savage... Šo aromātu atpazīstu jau no tāluma. Ja zini vīrieša gaumi un to, kas viņam patīk, tad smaržas būs lieliska dāvana ko uzdāvināt svētkos. (Šobrīd Douglas interneta veikals piedāvā bezmaksas piegādi, tāpēc norādīšu linku, kur var iegādāties šo aromātu ar bezmaksas piegādi- ŠEIT).
5. Soma, kas paredzēta zāles apmeklējumiem, taču kura pēc pirmajiem iespaidiem neliekas kā sporta soma. Personīgi es neesmu spilgti zilo, zaļo, rozā sporta somu fane. Šāda neitrāla soma noderēs kā ejot uz sporta zāli, tā dodoties vienas vai divu dienu ceļojumā/ pārgājienā. 
6. Kārtīgam vīrietim, pa kārtīgiem ādas cimdiem


2014. Gada Dāvana VIŅAI un VIŅAM
2015. Gada Dāvana VIŅAI un VIŅAM


Ja arī tev ir kāda lieliska ideja dāvanām VIŅAM, padalies informācijā atstājot komentāru.
Jaukus svētkus vēlot,
Santa
 





4 komentāri

  1. Dior Savage vīram patika, ar dāvanu trāpīju desmitniekā :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. SUPER!!! :))))
      Atvaino, ka tā teikšu- bet vīrs tev smaržos ļoti seksīgi. Sargi savu vīrieti, dāmas noteikti atskatīsies. :))

      Dzēst
    2. Es ieteiktu pirkt Dzintaru - neviena nenāks klāt :D

      Dzēst
  2. Tādos svētkos, šādas dāvanas lieti noder )

    AtbildētDzēst

Blog Archive