MAZĀ LUKSUS LIETA, KAS LIEK MAN JUSTIES SIEVIŠKĪGI

Domāju, ka piekritīsiet, ja teikšu, iesmaržinoties ar Dior, PRADA vai kādiem citiem luksus preču zīmola aromātiem jūtaties pavisam
savādāk kā lietojot plaša patēriņa piedāvātos smaržu aromātiem.
Esmu ārkārtīgi iemīlējusi "Miss Dior" Eau De Parfum  aromātu. Ik reizi to lietojot paceļos  mazliet augstāk par zemi, jūtos daudz sievišķīgāk, varenāk, drosmīgāk un seksīgāk. Savienojumā ar jaunu apakšveļu jūtos kā sievietes no smaržu reklāmām- tik jutekliska un pārliecināta.
Vai arī tev ir kāds mīļš aromāts, kas liek justies valdzinoši ? 



9 komentāri

  1. Man tieši otrādi, nevaru ciest Miss Dior. Saņēmu kā dāvanu un pēc gada izmetu ārā, jo aromāts man galīgi nepatīk. Patīk saldas smaržas. Mani šī brīža favorīti ir Armani Code un Britney Spears midnight fantasy :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man agrāk ļoti patika saldas smaržas. Tagad arī patīk, bet ievēroju, ka roka vairāk sliecas pēc smagākiem un specifiskākiem aromātiem. :)
      Mmm, ieinteresēja Britney Spears midnight fantasy! (Neatminos, ka kādreiz būtu tās smaržojusi) Zinu, ka viņai bija Britney Spears Fantasy Eau de Parfum (rozā iepakojumā)- TĀS MAN DIKTI PATIKA. :)

      Dzēst
  2. Man arī patīk Midnight fantasy. Bija paraudziņš. Tagad lietoju YSL Black Opium. Ideālas smaržas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uuuu! PIEKRĪTU! YSL Black Opium ir BOMBA! Pašai diemžēl nav, bet esmu testējusi veikalā- ļoti patīk. :))

      Dzēst
  3. Man ir daudz smaržu un ik pa laikam uzrodas jauni favorīti, bet manuprāt tas liecina tikai par to, ka vēl neesmu atradusi savu aromātu. Šī brīža favorīts ir Lancôme La Nuit Trésor. Bet jau gadiem nemainīgā vērtība ir Cerruti 1881. Kā arī piekrītu Tev par Britney Spears Fantasy, perfekts saldais aromāts un pie tam par ļoti pievilcīgu cenu.


    https://royaljudge.wordpress.com/
    https://www.instagram.com/royal_judge/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es smaržas ļoti bieži izvēlos arī pēc tā, kā konkrētajā brīdī jūtos vai to kādu iespaidu vēlos atstāt. Piemēram, dodoties uz autoskolas braukšanas nodarbībām vienmēr izvēlējos aromātu, kurš bija ļoti specifisks un spēcīgs. Aromāts man deva pārliecību par sevi un es ar to savam instruktoram vēlējos pateikt" "Es neļaušu tev mani tīt ap pirkstu". Jo pēc paziņu un draugu stāstiem ļoti daudzi instruktori muļķo jaunos vadītājus, liekot tiem veikt vairākas braukšanas, tikai lai nopelnītu vairāk naudiņu paši priekš sevis. (Es visu saprotu, ja nemāki braukt, jūties nedroši, protams, ka instruktors tevi nepalaidīs prom uzreiz pēc minimālā skaista braukšanas izpildes).
      Hahh, man liekas, ka manā gadījumā "mana stratēģija" bija veiksmīga- izbraucu desmit obligātās nodarbības, plus vienu pa virsu un pēc vienpadsmitās braukšanas reizes instruktors mani palaida uz autoskolas eksāmenu, kas jau skaitījās kā divpadsmitā nodarbība. :)

      Dzēst
  4. Anonīms11/2/18

    Miss Dior ir arī vienas no manām mīļākajām smaržām :)
    Un tās IR saldas (esmu saldummīle)!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nestrīdēšos, lai gan ir smaržas, kuras par "Miss Dior" Eau De Parfum ir stipri saldākas, kā piemēram D&G 3 L'IMPERATRICE, kuras ir pilnīgs cukurs. :)

      Dzēst
    2. Man gan liekas, ka saldums ir minimāls, drīzāk tādas romantiskas...

      Dzēst

Blog Archive