KĀ UZLABOT PAŠSAJŪTU VIENAS NAKTS LAIKĀ

Uzlabot pašsajūtu vienas nakts laikā?! Jā, tas ir iespējams! Sakiet ko gribat, bet tad kad uz nakti uzklāju paštonējošo krēmu un no rīta pamostos
ar glītu ādas toni, esmu 100% pārliecinātāka par sevi. Garastāvoklis un pārliecības līmenis par sevi ir sasniedzis augstāko latiņu.

Esmu izmēģinājusi ārkārtīgi daudz un dažādus paštonējošos produktus.  Sākot no Sun Ozon, Dove un beidzot ar St. Tropez paštonējošajiem produktiem. Katram no tiem ir savi plusi un mīnusi, bet šodien vēlos īpaši izcelt LATVIJĀ RAŽOTU TREASURE TAN "Self- Tanning foam with Aloe Vera".
Pirmkārt, ar šo produktu ir ārkārtīgi viegli strādāt. Uzspiežot putas uz cimdiņa un klājot uz ādas, uzreiz ir manāms, kur ādu esi apstrādājusi ar paštonējošo krēmu un kur tas vēl jāizdara, tādējādi izvairoties no pārsteigumiem nākamajā rītā. Lietojot TREASURE TAN paštonējošās putas izredzes tik pie pleņaina klājuma ir- nekādas!
Otrkārt, rozā cimdiņš ir lieliskas kvalitātes, tiešām- labākais palīgs perfekta iedeguma radīšanai. Tas ir biezs, maiga auguma, kvalitatīvi nošūts un izskatās, ka kalpos ilgam laikam. Treškārt, tonējošās putas neatstāj nepatīkamu aromātu uz ādas. Uzslavas un tikai uzslavas vien par šo Latvijā ražoto paštonējošo krēmu!

SVARĪGI! 
- Lietojot jebkādu tonējošo produktu, vienmēr ir jāatceras, ka pēc uzklāšanas ir jāpagaida kamēr produkts absorbējas ādā un tikai tad var vilkt mugurā drēbes vai līst tīros, baltos palagos.
- Lietojot tieši TREASURE TAN tas pēc ~astoņām stundām iedarbojoties uz ādas ir jānoskalo. Kad noskalosi lieko krēmu un nosusināsi ādu- tas kas paliks uz ķermeņa tas tad arī būs gala rezultāts šim produktam. Es šāda veida putas lietoju pašā vakarā, atstāju iedarboties uz nakti un skalojos no rīta.
- Vēl viena svarīga lieta, kuru nevajadzētu aizmirst ir- pirms klāt paštonējošās putas, apstrādāt sausākās ķermeņa zonas ar mitrinošu krēmu (ceļi, elkoņi, plaukstas, pēdas). Šādā veidā izvairīsies no pleķaina klājuma, jo zonās, kur āda ir sausāka tonējošajam produktam ir nosliece atstāt tumšāku pigmentu, radot nevēlamo pigmentāciju.
- Ir iespēja, ka vietās, kur ādai ir nosliece uz svīšanu (paduses, kakla apkaklītes...) paštonējošais krēms var iekrāsot gaišu apģērbu.

Savu TREASURE TAN iepakojumu vari iegādāties ŠEIT.
Vēl viens bonus- piegāde ir BEZMAKSAS!

Ļoti ceru, ka noderēja informācija. Lai patīkama tonēšanās pieredze!
Kurš ir tavs iecienītākais paštonējošasis produkts?



3 komentāri

  1. Paldies! Noderēja! Tikai cik šis brīnums maksā un kur ti var dabūt(kurā veikalā)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To var nopirkt interneta veikalā- https://treasuretan.com/
      Tur arī vairāk var izlasīt par piegādi, pašu zīmolu un produktu.

      Dzēst

Blog Archive