UZACU PRODUKTI, KURI TEV IR JĀZIMĒĢINA

 Sestdien savā Instagram profilā ievietoju "Story" ar jautājumu vai Jums ir vēlme redzēt manus uzacu favorīt produktus. Uz ko 93% atbildēja "Jā". Tāpēc būtu tikai loģiski ja arī es ar saviem favorīt produktiem pēc šī balsojuma padalītos.

Viens no produktiem, kurš man ir īpaši tuvs un kuru es pieminu
daudz un dikti ir NYX Cosmetics Precision Brow Pencil. Ērti lietojams, pigmentēts un galvenais uzacīm sniedz dabīgu nobeigumu. Lietoju to kā ikdienā tā arī izbraukumos, nav nepieciešams kosmētikas maciņā iepakot atsevišķu otiņu un ķemmīti. Atver korķīti, ieskicē uzacis, noņem otru korķīti uz izķemmē tās. Uzliec atpakaļ abus korķīšus un lieta darīta. Pavisam ātri un vienkārši.  Neesmu vēl satikusi nevienu, kurš nebūtu apmierināts ar Precision Brow Pencil darbību. 

Nākamais mehānisko zīmuļu favorīt produkts ir L'Oreal PARIS Brow artists Xpert. Tam ir lāsītes vaida zīmuļa kodols. Ar to ir viegli iezīmēt smalkas un rūpīgas uzacu matiņa imitācijas līnijas. Ja salīdzinu šos abus zīmuļus, tad L'Oreal PARIS Brow artists Xpert pēc konsistences ir mazliet cietāks un stingrāks zīmulis, savukārt NYX Cosmetics Precision Brow Pencil ir ar mīkstāku kodolu. No abiem zīmuļiem, vissmalkāko matiņu var iezīmēt  NYX Cosmetics Precision Brow Pencil, mazliet biezākas līnijas sanāks ar L'Oreal Paris zīmuli. Noturība abiem produktiem ir praktiski identiska, tomēr jūtu, ka L'Oreal Paris zīmulītis izgaist mazliet, mazliet ātrāk. Runājot par uzacu ķemmītēm, kuras pievienotas zīmuļu galos, es priekšroku dotu NYX Cosmetics Precision Brow Pencil zīmulim. Tā forma ir izveidota daudz pateicīgāka un ērtāk lietojama.

Jaunpienācējs manā kolekcijā ir  L'Oreal PARIS PARADISE POMADE EXTATIC, kurš jau iekarojis manu sirdi! Pomāde ir iepakota apaļā trauciņā, tai līdzi nāk ļoti smalka un mīksta uzacu otiņa. (Diemžēl neesmu šīs otiņas piekritēja, tā ir stipri par mīkstu un smalku, ar to ir praktiski neiespējami iezīmēt uzacis. Iezīmējot uzacis ar šo otiņu paiet ĻOOOTI ilgs laiks, pateicoties "mikrobiskajai" otiņai). Taču neskatoties uz šo mīnusu, esmu vairāk kā apmierināta pomādi. Lielisks tonis, laba noturība un viegli lietojams. Atliek vien atrast īsto otiņu ar kuru iezīmēt uzacis. Es šo pomādi klāju ar Christian Faye uzacu otiņu, kas nāca līdzi Christian Faye Eyebrow pomade komplektā.

Lai padarītu uzacis koptas un kārtīgas vienmēr pēc to ieskicēšanas lietoju biezas un sedzošas  konsistences korektoru un klāju to  TIKAI UN VIENĪGI uz uzacs kaula/zem uzacs. Es necenšos uzacis ierāmēt korektorā, es vienkārši tās piepaceļu un izlīdzinu apakšējo uzacu līniju gaumīgākam koptēlam. (Šobrīd šim nolūkam lietoju AVON LUXE korektoru, tonī "Light" un taisni grieztu saru otiņu ar sintētiskiem un stingriem sariņiem). 
Pēdējais solis ir uzacis nofiksēt, lai tās dienas laikā neizkustas no vietas. Šim nolūkam izvēlos L'Oreal PARIS Brow artist plumper uzacu želeju. To klāju ļoti vieglā kārtiņā, jo šī uzacu tuša ir ar šķiedrām, kuras aplīp ap matiņu padarot to kuplāku un biezāku. Tā kā man uzacis jau dabīgi ir biezas, vienīgais ko vēlos no šī produkta ir stiprā fiksācija, kuru tas veic nevainojami! 

Kuri ir tavi mīļākie uzacu produkti?
Lai darbīga jaunā nedēļa,
Santa




2 komentāri

  1. Man patīk NYX un Collistar kopā ar magi rozā zīmuli,kas tāpat kā korektors nofiksē no apakšas uzacu formu! Pati krāsa ir gan kā želeja gan kā krāsa ar tādu pašu birstīti kā NYX! Labi turās! Ja vajag var nedadz pievilt ar vaska zīmuli vai atsevišķu želeju,ja gribās stingrāku krāsu !!!

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaisti un dabīgi izskatās!

    AtbildētDzēst

Blog Archive