MĀMIŅDIENAI VELTĪTS PASĀKUMS VALMIERĀ


4. Maijā biju Valmierā uz "Brillante Event Service" pasākumu, kurš bija veltīts Māmiņu dienai. Pasākums norisinājās jaunatvērtajā "Valmiermuižas teātra kafejnīcā", kur visus cienāja ar šefpavāra Uģa Veita ēdieniem.
Starterī bija pasniegta- Pavasara rukola, alū viegli marinēta renģe, lēni gatavotas olas dzeltenum, trifeļu siers, lociņi, loku pelni, kaņepju eļļa. Galveno ēdienu izvēlējos- tumšā alus buljonā gatavotus liellopa vaigus, sviesta ķirbju un nātru siera gratīni. Desertā visiem tika pasniegta tumšā šokolādes, aveņu un vaniļas musa kūka aveņu bezē pumpurā. Šis bija lielisks punkts uz "i", deserts garšoja vienreizēji. Ēdieni tika pasniegti ar kādu no "Gardumuti" dzērieniem. Mans iecienītākais bija Cidoniju zelteris.

Ar jaunākajām tendencēm par rotām un lakatiņiem mūs iepazīstināja salona "Dīva" īpašniece Evita Strādere. Bija ļoti interesanti atkārtot zināšanas un smelties iedvesmu no modernās Evitas par to, kā piešķirt svaigu izskatu vasaras apģērbam ar mājās jau esošajām rotām.

Mammas un vecmāmiņas dāvanā no "Stenders" saņēma smaržīgu vannas bumbu.

Pēcpusdiena Valmierā bija brīnišķīga. Noteikti iesaku visiem doties uz šo skaisto un moderno pilsētu, ņemt līdzi savus ārzemju draugus un vest uz "Valmiermuižas alus darītavu" baudīt gardu alu, saldumus ēst un gardu kafiju dzert uz "Valmiermuižas teātra kafejnīcu".






 


6 komentāri

  1. Atbildes
    1. Pasākums tiešām bija ļoti jauks un sirsnīgs. Pilnīgi kaut kas jauns un vēl nebijis arī priekš mammām. :)

      Dzēst
  2. Cik sirsnīgi un skaisti! Katra māmiņa ir ko tādu pelnījusi vismaz reizi gadā!

    AtbildētDzēst
  3. WOW!!! Skaisti :) Es arī gribētu - skaisti noformēti galdi un skaisti sapucētas sievietes :)

    AtbildētDzēst
  4. Un šogad nevarēja tādus svētkus uztaisīt... :(

    AtbildētDzēst

Blog Archive