NEW NUDE MAGIQUE BB un CC creams

Sveikass <3

Vēl divi jaunumi no L'oreal. Gatavojaties mazliet pagarākai lasāmvielai. 
Nude Magique CC krēms un Nude Magique BB krēms
Abiem šiem krēmiem ir ļoti pievilcīgs un ērts dizains, kas neļauj produktam izlīt vai uzspiesties par daudz.

Sākim pa vienam: Magique CC krēms.
Ražotājs:
"NUDE MAGIQUE CC KRĒMS ir paredzēts, lai, izmantojot tikai ŠO vienu produktu kompleksu, sniegtu sievietēm risinājumu visām iespējamajām ādas problēmām. Tūlītēja iedarbība, optiska korekcija, un fantastiska ādas tekstūras uzlabošanās uzreiz pēc krēma uzklāšanas, piešķirot sejas ādai nude efektu un vitalitāti. 
CC krēmi ir jaunas paaudzes ādas kopšanas līnija, jo sniedz sievietēm ne tikai apbrīnojami efektīvu veidu, kā parūpēties par ādas veselību, bet arī nodrošina perfektu vizuālo efektu."

Man ir violetās krāsas paciņa, kas ir paredzēta blāvai, mazliet iedzeltenai sejas ādai, šis krēms palīdzēs atgriezt veselīgu toni tavai ādai. Šis produkts satur mikro- iekapsulētas pigmenta daļiņas, kuras novērš neveselīgo, dzeltenīgo sejas toni. 

Krēms ir baltā krāsa, kas man bija pārsteigums, jo gaidīju, ka tas būs kā visi bb krēmi ar brūnas krāsas pigmentu. Bet ieskatoties dziļāk var redzēt mikro granulas, kur tad arī ir paslēpušies šie pigmenti.
Sākot iemasēt ādā šo krēmu, tas mainīja krāsu uz tonālā krēma pusi. 
Pēc konsistences abi krēmi ir diezgan šķidri, kas man ļoti patīk.

Tiklīdz es sāku to iemasēt ādā, tā parādās arī brūnā krāsa. 
Sajutos mazliet kā kādā ķīmijas eksperimentā, kur jāpēta kāda viela, produkts, kas mainās atkarībā no dažādiem iejaukšanās procesiem, kas manā gadījumā bija vienkārša izpludināma funkcija uz savas rokas. he 

Šis CC krēms ādai dod patīkamu, veselīgu izskatu, nedarot smaguma sajūtu. Pietiekami labi maskē ādas nepilnības. Es varētu teikt, ka tas ir vidēja pārklājuma krēms. Krēmam ir SPF 12, kas pasargās tavu sejas ādu no kaitīgās saules stariem. Sniegs tavai ādai 24 h mitrināšanu. 
Veikalos ir pieejami divos toņos, kuru cena (par vienu) ir  7.99 Ls
Pieejamie toņi - gaišs un vidējs tonis.

Nude Magique BB krēms
Uz manām rokām atrodas Medium tonis, kurš stipri neatbilst manam ādas tonim. Pēc tā uzklāšanas uz sejas es izskatījos kā...
... protams, mazliet pārspīlēju. Nebija nemaz tik traki, bet es izskatījos traki nedabiski, mana roku un plecu  āda ļoti atšķīrās no tā, kāda āda man bija uz kakla un sejas. he
Kopumā produkts ir labs, pat ļoti. Iepatikās jau no pirmās reizes- konsistences, viegluma, dizaina un tā formulas ziņā.  Uz ādas, jūs jau redzat, cik tas labi izskatās, neņemot vērā, ka tas man ir par tumšu
Ar nepacietību gaidu vasaru, kad dabūšu atpakaļ ziemā zaudēto iedegumu, lai  varētu pilnībā baudīt šī produkta piedāvājumu..

Esat veikalos izmēģinājušas swatchus? Kā jums bija ar pirmo iespaidu par produktu? 


Lai jauka Jums šī trešdienas diena .
xo, Santa 



11 comments

  1. Jā, veikalā sazieķējos.
    Laikam nepirkšu, bet ja kkur dabūšu paraudziņu, noteikti pamēģināšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man vienreiz par L'oreal pirkumu iedeva šo krēmu paraudziņus, varbūt painteresējies Drogās pie kases. :)

      Dzēst
  2. Es dievinu šos bb kremus! Tagad 10 dienas ceļojumā ar lietoju! Paņēmu līdz paraudziņus 5 gab uz 10 dienām! :) re kā irar bb kremiem- tāpat kā ar tušām! Kaa vienam der, tas otram neder! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk, kā jau minēju, tik šobrīd par tumšu. Jāpaciešas, tiklīdz uzspīdēs siltāka saule un dabūšu savu iedegumu, domāju, ka iztērēšu šo krēmu pāris mēnešu laikā. :) Es esmu sajūsmā par šiem. :)

      Dzēst
  3. Man nepatika šie BB krēmi, tādi neizsmērējami liekas, ha! Mēģinājo to zaļo CC krēmu, diezgan interesants liekas, bet tad man acu priekšā parādās attēls - sieviete ar zaļu seju ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oj, man likās taisni otrādāk, ka šie ir pirmie bb/cc krēmi, kurus ir tiiiik sasodīti viegli iztušēt. :) Bet tas, protams, kā kuram. :)

      Dzēst
  4. Varbūt man kāds paskaidros šo joku ar BB krēmu, viņš taču nav jaunums, pāgājušo pavasari jau bija Loreal BB krēmi, tādas pašas konsistences, varbūt ir izmainīts dizains???Tas man nepatika, tagad grozu galvu par šo, vai tas ir tas pats, vai arī pavisam cits, ar CC krēmu viss ir skaidrs...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tu domā par šo L'oreal bb krēmu? http://prettygossip.com/2012/07/09/bb-cream-loreal-magic-skin-beautifier/
      Es nemācēšu teikt, cik ļoti viņi atšķiras šie krēmi, bet konsistences ziņā(apskatot video) abi ir vienādi. :)

      Dzēst
  5. Šis BB krēms ir šausmīgs!! Saņēmu pa pastu paraudziņu, un gaišākais tonis ir gluži kā radīts "apceptam" aziātam! Plus, ļoti slikti - nelīdzeni - klājas. Kā arī, jau uzklājot, rada tādu nepatīkamu, pat nedaudz eļļainu spīdumu, lai gan man ir sausa āda. Neiesaku!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. iemesls nelīdzenai uzklāšanai ir tas, ka tonālais krēms ir par tumšu. ;)
      protams, kas der vienas, ne vienmēr nederēs otram. :)
      man patika šis bb krēms, sagaidīšu labāku laiku, kad varēs ķert iedegumu, lai derētu šī krēma tonis un domāju, ka šis BB krēms man aiziet uz Urraa! :)

      Dzēst
  6. Esmu pamēģinājusi visus piedāvātos. Apelsīns! Es nesaprotu! Visi toņi der rūdītiem solāriju zaķiem vai dienvidu izcelsmes cilvēkiem.

    AtbildētDzēst

Blog Archive