Oriflame HairX Heat Protect Styling Leave in Spray & HairX Volume Boost Styling Hair Spray


Heiii! Sveicu Jūs ar pirmo sniegu! 
Pasargā savus matus no bojājumiem, ko rada karstās veidošanas ierīces. Izsmidzināms līdzeklis nodrošina aizsardzību līdz pat 230°C. Matus no karstuma pasargā īpašas karstumizturīgas sastāvdaļas un keratīns. Formula ar 24h iedarbību pret elektrizēšanos padara matus mitrinātus, gludus un piešķir tiem mirdzumu. Nepadara matus lipīgus. 2 pakāpes fiksācija. 150  ml. Cena 3,99 (ar atlaidi)
/Oriflam

Matu laka nodrošina stipru fiksāciju, ļauj izveidot vieglu un vijīgu matu sakārtojumu ar ievērojami lielāku apjomu, kas saglabā noturību līdz par 24h. Satur keratīnu, kas aizsargā un padara matus paklausīgus, tāpēc tie kļūst mīksti un gludi. Neatstāj uz matiem paliekas, nesalipina tos, ātri nožūst un ir viegli izķemmējama. Ideāli piemērota smalkiem matiem. 4 pakāpes fiksācija. 200  ml. Cena 4,59 (ar atlaidi)
/Oriflame
Oriflame HairX Heat Protect Styling Leave in Spray
Aizsarglīdzekli pret karstumu lietoju ik reizi pēc matu mazgāšanas un ticu tam, ka tas manus matus pasargā no fēna un citiem karstajiem ieročiem. Mati ir stipri, tie nejūtas sausi un asi to galos pēc fēnošanas vai taisnošanas.
 Cena-  3,99 Euro
Vērtējums- 7/10
Nopērkami- Oriflame

HairX Volume Boost Styling Hair Spray
Mani mati paši par sevi ir ļoti smagi, izteiksmīgas lokas saglabājas tikai līdz 2 h, pēc tam tās iztaisnojās un rezultāta nav nekāda. Šo laku lietoju, lai nofiksētu mazos un pūkainos matiņus.
Izveidoju ļoti pieglaustu zemo copi un matus nofiksēju ar laku.
Cena- 4,59 Euro
Vērtējums 6/10
Nopērkams- Oriflame 



Lai jestrs piektdienas vakars!

Santa

1 komentārs

  1. Hey! :) Sveicu tevi ar pirmo sniegu arī. :) Matu aizsarglīdzeklis varētu būt labs. :) Bet tomēr ar Oriflame matu līdzekļiem esmu uz Jūs...

    AtbildētDzēst

Blog Archive