Expo Beauty Grand finale! |#ExpoBeauty15

Esmu beidzot piezemējusies un atradusi laiku, lai pastāstītu par Expo Beauty izstādi un pirmo Latvijas skaistuma blogeru "Meet & Greet" pasākumu.
Uz šo izstādies es negāju ar lielām cerībām ieraudzīt tur kaut ko jaunu un grandiozu, mana doma bija: aiziešu, "paņemšu" no šī pasākuma visu ko varēšu un priecāšos par to, ko redzēju un dzirdēju. Nu lūk, tieši šī iemesla dēļ man nebija vilšanās vai apbēdinājums.

 Jāsaka godīgi, ka īsti neiedziļinājos tajā, kādi firmu pārstāvji šogad atradās izstādē, taču manīju tos, kuri tajā piedalās katru gadu. Šogad izstādei tā pavisam ātri, ātri izskrēju cauri, sīkāk nepētot cenas un piedāvājumus. Sajūtu ziņā izstāde likās klusa un mierīga, nebija nekur manāma cilvēku neapmierinātība, stāvot garā rindā pie kāda konkrēta stenda, visur bija plašums un vieta kur apgrozīties.
Es biju ļoti priecīga Lovemakeup.lv stendā ieraudzīt ļoti plašu NYX kosmētikas klāstu, kā arī tuvāk izpētīt E.l.f. un Milani produkties! JĀAA- Milani tagad arī Latvijā.
Nav noslēpums, ka visa marta mēnesi es un vēl citas skaistuma blogeres testējām produktus, kuri bija iegādājami Expo Beauty izstādē. Šāds izveidojās mūsu TOP 5 ar labākajiem testētajiem produktiem.
1. vieta  Silk Oil of Morocco
2. vieta GOSH Velvet touch lipstick
3. vieta Beverly Hills Formula zobu pasta
4. vieta AVON NutraEffects Mitrinošs dienas krēms
5. vieta  Rose Water NATURAL 

Es biju patīkami pārsteigta par tik brīnišķīgiem un neiedomājami skaistiem mākslas darbiem. Prieks bija arī starp konkursantiem ieraudzīt pazīstamus cilvēkus, draudzenes/skolasbiedrenes un bijušās pasniedzējas. 

"Meet&Greet" pasākums!
Ar patiesu laimes sajūtu sirdī biju priecīga ieraudzīt meitenes, kuras laimēja ielūgumus uz šo izstādi un apmeklēja arī "Meet&Greet" pasākumu, paldies Jums! :) (Droši varat man arī atrakstīt e-pastu par to, kas patika un, kas ne tik.)
Par šo pasākumu pateikšu tik pāris vārdus. Paldies!  Paldies par emocijām, prieku, smiekliem un atmosfēru. Ticu, ka nākamais Meet&Greet pasākums būs vēl emocijām, prieka, smieklu un čalu bagātāks. :)




Nākamajā rakstā iepazīstināšu tuvāk ar Kiehl's Micro- Blur Skin Perfector.

Uz tikšanos!
Santa










5 komentāri

  1. Paldies par apskatu - ļoti jaukas bildes :) Man prieks par Milani, jo šī kosmētika jau sen interesē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :)
      Jāsaka, ka Milani sortiments šobrīd vēl neliels, bet cerams, ka jau pavisam drīz tas būs daudz plašāks un košāks. :)

      Dzēst
  2. Un tev paldies, kad atplauki smaidā, kad es pienācu klāt! Tā bija tik welcoming sajūta!!! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. <3 Man bija patiess prieks ieraudzīt tevi.

      Dzēst
  3. Nesanāca Jūs redzēt :(
    Bijām piektdien ātri pēc darba.
    Bet zobu pastas iegādājos gan :) bet rose water neatradu, pietrūka laika.
    Bet beigu beigās - man labi pirkumi :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive