Catrice Liquid Metal Eyeshadow | Make-up

No kreisās: 
120 Satina Van Der Woodsen
090 Nougat It Right;
110 Underworld Evobluetion
Pirmo reizi ieraugot šīs spīdīgās, košās un metāliskās ēnas Catrice Instagram profilā, sapratu, ka arī man tādas vajag. Ieraugot tās dzīvē sapratu, ka tās ir tikpat skaistas kā bildēs. 
Zināju arī to, ka noteikti ar šīm ēnām izveidošu dramatisku un diezgan tumšu vakara make up, jo klasisko dienas variantu, gribēdams neuztaisi. 

1. Pirms ēnu klāšanas, pa visu plakstiņu,  pavirši uzklāju tumši zilu mīkstas konsistences acu zīmuli un izpludināju to. Šādā veidā ēnām būs vieglāk pieķerties pie plakstiņa un tās būs noturīgākas. 
2. Ēnu ņēmu ar stingru otiņu un ar spiedošām kustībām klāju tās pa virsu tumši zilajam zīmulim,  pakāpeniski pludinot  ēnojumu. Šo acu make up veidoju ar Catrice Velvet Matt Smokey eyes acu zīmuli, tonī 030 Blueny Tunes un Liquid Metal 110 Underworld Evobluetion ēnu.

Ēnas noteikti nav paredzētas ikdienas klasiskajam dienas make up'am, tās ir daudz par daudz spīdīgas un mirdzošas. Noteikti bez šādām ēnām savā kosmētikas maciņā varētu arī iztikt, taču ja tomēr gribi sev vienu šādu metāliska spīduma ēnu, tad noteikti ieteiktu izvēlēties 120 Satina Van Der Woodsen, kas ir šampānieša tonī un ir ļoti universāls. To tu varēsi izmantot kā izgaismotāju uz vaigu kaula zem acs, kā arī kā akcentu, liekot to pa virsu jebkurai matētai ēnai, izgaismojot acs iekšējo stūrīti vai acs centru. Ļoti seksīgu lūpu izskatu var iegūt, ja šo ēnu nelielā daudzuma uzliek uz Kupidona loka, tādējādi to izceļot un piesaistot skatienu lūpām.
Ēnām apakšā noteikti vajag uzklāt kādu bāzi, lai tās spētu pieķerties un kvalitatīvi turēties uz plakstiņa. Ieteikums no manas puses, ēnas klāt ar stingru, plakanu otiņu, lai tās nesabirtu uz vaigiem un nesabojātu jau uzklāto pamatu. Ēnām kopumā nav ne vainas, bet nezinu vai šādi toņi un šāda finisha ēnas ir pirmās nepieciešamības preces, ja runājam par acu make up.




Kāds ir jūsu viedoklis par šādām spīdīgām, Liquid Metal tipa ēnām? Ikdienā bieži sanāk lietot vai uz šādām ēnām pat neskaties?



Šodien māte daba mūs priecē ar siltu laiku un saules stariem.

Santa



10 comments

  1. Es veikalā vienmēr noskatos uz šīm énām - dikti jau glītas, tomēr tā arī neesmu nopirkusi. Meikaps ļoti skaists :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjamm, šīs ir no tām ēnām, kuras izskatās foršas, taču jautājums, cik bieži patiesībā/ ikdienā sniegsies roka pēc tām.

      Paldies. :)

      Dzēst
  2. uhh, kā man patīk šāda stila acu ēnojumi :) tonis lielisks un pigmentēts, elegants paskats.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vakara make up, dēvēts arī par "Baby look". :)

      Dzēst
  3. Yes! Skaisti!!! Reti gan tādas izmantojamas, bet skaisti :))

    AtbildētDzēst
  4. Man pēdējā laikā šķiet, ka Tu no jebkurām ēnām vari izveidot kaut ko ļoti skaistu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis ir milzīgs kompliments. Paldies. :)

      Dzēst
  5. Ja es mācētu tik lieliski tās ēnas uzkrāsot,kā tu,tad noteikti iegādātos. Lielisks make-up! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive