Batiste Sausie šampūni |Hair care


Medium & Brunette a hint of colour
Coconut & Exotic Tropical 
un
 Floral & Fruity Blush 

 Nav melots, ja apkārt esat dzirdējušas, ka šie ir vieni no labākajiem sausajiem šampūniem. No tiem, kurus personīgi es esmu mēģinājusi, tie patiesi ir labākie.
Lietojot visus šos sausos šampūns, mati arī pēc to izbužināšanas ir mazliet iesirmi, īpaši tas ir pamanāms uz tumšākiem matiem. Biju domājusi, ka Medium & Brunette tonis būs tas, kurš neradīs šo "sirmuma" efektu, jo ir ar viegli brūnu nokrāsu, taču es maldījos.  Neskatoties uz to, mati pēc visiem šiem sausajiem šampūniem paliek vizuāli tīrāki un apjomīgāki, bez lieka tauku slāņa. Kas attiecas uz aromātiem visiem trīs sausajiem šampūniem tie ir ļoti sintētiski un mazliet apnicīgi. Visneciešamākais manam degunam bija Floral & Fruity. 
Noteikti neesmu arī iepakojuma fane, lai gan pēc skata bundžas košas ar interesantām apdrukām, taču pati pudele liekas vecmodīga, rodas tāda sajūta, ka rokā turu tādu iepakojumu kādā pirmo reizi tika pildīta matu laka.
Ārkārtīgi  patīk fakts, ka ir iespēja iegādāties arī mazos, līdzi ņemšanas iepakojumus, kuros ietilpst 50ml.
*Daru zināmu, ka nebūtu veselīgi sauso šampūnu lietot katru dienu un pūst to konstanti uz matu saknēm. Kā arī, ja iepūt šo šampūnu pirmdienas rītā, kad matiem nepieciešams "atsvaidzinājums", tad tanī pat dienas vakarā vēlams būtu tos izskalot, jo tas matus apaudzē ar tādu kā pūdera kārtiņu, kas smērējas spilvenos un ir jūtams izbraucot ar roku cauri matiem.
Neskatoties uz mazajam blusām - produkts ir labs, efekts un rezultāts jūtams uzreiz.
Vērtējums- 8,5/10 
Iepakojums- 3/10

Vai arī tavi mati  ātri taukojas? Kas ir tavs glābiņš šādās situācijas?
Varbūt esi atradusi vēl labāku un efektīgāku sauso šampūnu par Batiste? :)


Lai prieka pilna diena!
Santa

9 komentāri

  1. Dzeltenais un rozā neatstāj baltumus brūnos matos?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atstāj, bet ne tik redzamus. Varbūt vaina ir tajā, ka lielo iepakojumu nežēloju un pūšu burtiski tonnu matos , ar mazajiem (rozā un dzeltanās krāsas iepakojumiem) esmu saudzīgāka.

      Dzēst
  2. Nu,tagad esmu pilnīgi un absolūti pārliecināta,ka man arī šis sausais šampūns ir jāiegādājas :D

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  3. Par laimi man kā blondu matu īpašniecei šis šampūns neatstāj vizuāli redzamas pēdas un, ja godīgi, pat ja dažreiz atstāj tad par to nesūdzos, jo tā kā matus balinu, tad gadījumos, kad ir ataugušas matu saknes, šis sausais šampūns lieliski sapludina abas krāsas kopā! Interesants un negaidīti pozitīvs efekts pie jau tā daudzajām ( manā skatījumā) labajām produkta īpašībām!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
  4. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  5. Esmu izmēģinājusi pāris, sākotnēji likās, ka visi šie sausie šampūni rada balto kārtiņu, bet pēdējais Bed Head by Tigi pilnīgi neatstāj nekādas pēdas, tikai glābiņu. :) Žēl, ka vienīgais kur šo atrodu ir profesionālo skaistumkopšanas prduktu veikalos.

    Starp citu, tad kad man sausais šampūns beidzas, izmantoju mazliet pūderi matu saknēm, vai kādu bronzeri bez spīduma tumšiem matiem. Daudzi apraksta DIY par bēbīšu pūderiem, kartupeļu miltiem u.c. bet man liekas pūderis ir tas kas pie rokas būs vienmēr ceļojumā un ikdienā.

    AtbildētDzēst
  6. Es noteikti varu ieteikt CoLab sausos šampūnus. Lai gan Batiste man jau vairākus gadus ir favorīts, CoLab sausie šampūni ir par mata tiesu labāki. Tie atstāj mazākas baltās pēdas un mati ir daudz vieglāki, patīkamāk pieskarties, nav tā sausā , smagā sajūta. Plus, lai mati nepaliktu tik balti, iesaku pūst šampūnu no lielāka attāluma, kā arī kārtīgi, kārtīgi sakratīt flakoniņu pirms pūšanas. Nezinu kāds ir zinātniskais izskaidrojums, bet tas strādā.

    AtbildētDzēst

Blog Archive