Oriflame "eleo" matu kopšanas sērija |Hair care

"Eleo matu kopšanas kolekcija bagātināta ar dabīgajām argana un rožu eļļām, diždadža saknes ekstraktu un F vitamīnu. Eleo nodrošina dziļu barošanu visiem matu tipiem, atjaunojot tos no iekšpuses un nogludinot no ārpuses, lai tie būtu nepārspējami mirdzoši, mīksti, spēcīgi, paklausīgi un dzīvīgi. Lai tu varētu iemīlēt savus matus no jauna!"
/Oriflame 

Par visu pēc kārtas:
Šampūns maigi attīra galvas ādu un pateicoties sastāvā esošajām eļļām tā tiek arī labi barota. Darbojoties visiem produktiem kopā, rezultāts ir ievērības cienīgs- mati pabaroti, spīdīgi un nogludināti. Aromāts ir karalisks un bagāts, tas liekas kaut kur pazīstams, taču nespēju atsaukt atmiņā, kur šo aromātu esmu iepriekš tikusies.

Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 8/10
Cena- 4,79 (ar atlaidi)
Iegādāties vari ŠEIT

Kondicionieris atšķetina un baro matus, padarot tos paklausīgākus. Palīdz novērst matu lūšanu. Patīk, ka iepakojums ir mazāks par šampūnu, jo vienmēr, vienmēr šampūns tiek izlietots pirmais un  kondicionieris mētājās pa vannas istabu vēl kādu laiku... Beigu beigās attopies ar pilnu māju neizlietotu kondicionieru.

Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 9/10
Cena- 4,79 (ar atlaidi)
Iegādāties vari ŠEIT

Matu maska pasargās matus no to šķelšanās un lūšanas, mati tiks baroti ne tikai no ārpuses, bet arī no iekšpuses.

Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 8/10
Cena- 6,99 (ar atlaidi)
Iegādāties vari ŠEIT

Nogludinoša eļļa matiem ir mana jaunā, labākā draudzene! Aromāts- manējais!  Salds, svaigs un koķets. Ideāli nogludina matus, padarot tos maigus un vijīgus.

Vērtējums- 9/10
Iepakojums- 8/10
Cena- 8,49 (ar atlaidi)
Iegādāties vari ŠEIT


Esmu šokā! Šī sērija patiesi darbojas un rezultāts ir jūtams jau no pirmās mazgāšanas reizes!
Sen nebiju tik ļoti priecājusies par saviem matiem pēc to mazgāšanas. Šīs matu kopšanas sērijas produkti viens otru lieliski papildina. Mati ir zīdaini, vijīgi un nogludināti, bez taukainas un smagnējas sajūtas. Šī patiesībā ir pirmā matu kopšanas līnija, par kuru esmu tik lielā sajūsmā.
Tiekoties ar draudzenēm uz tasi kafijas, viena no viņām vaicāja, vai esmu taisnojusi matus. Un mana atbilde bija nē, tos tikai šorīt no rīta biju izmazgāju ar šīs sērijas produktiem. Rezultātu un efektu pamana arī citi! :) Sērija būs ideāli piemērota meitenēm, kurām mati pūkojas un tiem ir nosliece pinkoties, visas šīs problēmas būs "nogludinātas" ar šīs sērijas produktiem. Noteikti iesaku izmēģināt visus sērijas produktus, jo atsevišķi tie nedarbotos tik efektīgi kā visi kopā.
No manas puses īkšķi uz augšu šai līnijai. :)

Kādi ir tavi mīļākie matu kopšanas produkti?
Vai tu esi atradusi kādu brīnum līdzekli, kurš tavus matus padara miljons dolāru vērtus?


Sūtu siltus sveicienus šinī aukstajā rudens dienā!
Santa

3 komentāri

  1. Tavi skaistie mati būtu laba reklāma šiem produktiem :)

    AtbildētDzēst
  2. Tev tā ir dabīgā matu krāsa?

    AtbildētDzēst

Blog Archive