Skūpstu droša lūpu laka? |Make- up


RIMMEL London Provocalips 16h Kiss proof lip colour

"Drogas" uz Lielā ķēriena atlaidēm iegādājos ilgi kārotos Rimmel London Provocalips 16 h noturīgās lūpu lakas.  Esmu patīkami pārsteigta par šo produktu. Noturība kolosāla, piedāvātie toņi sortimentā nav daudz, taču ir no kā izvēlēties. Lūpas nepaliek sausas un sprēgājošas, pateicoties līdzi pievienotajam balzāmam, kas lūpas pasargā no izžūšanas un nepatīkamā sausuma efekta. Lai gan šī ideja par lūpu balzāmu ir laba, tomēr es gribētu, lai otrais solis būtu spīduma nevis balzāma uzklāšana. Manuprāt, balzāms nedod to intensīvu spīdumu un sulīgumu, kas piešķirtu toņiem īpaši karalisku izskatu. (Mēģināju kā otro soli izmantot parastu lūpu spīdumu- nedarbojās. Lūpu laka sāka kust un velties, radot diskomfortu un nekoptu koptēlu, piedevām lūpu laba no lūpām pazuda stundas laikā).

Laka noteikti uz lūpām neturas 16 h. Ideāli, bez problēmām, tā turas aptuveni 6h, tad jau gribas atjaunot un pielabot padzisušās vietas. Protams, šīs 6h atkarīgas arī no tā  ko tu viņās darbi- var ēst treknas kartupeļu pankūkas, stundu no vietas norunāt lekciju, stundu pavadīt sporta zālē... tad droši vien pat sešas stundas šī laka neizturēs. Tā kā tas ir ļoti atkarīgs arī no tā, kas ir ieplānots darīt dienas laikā. Varbūt kādam, kuram diena nebūs tik piepildīta un intensīva, lūpu laka arī nostāvēs 9/10/11h.  Lai gan es šādu rekordu šīs lakas nēsāšanā vēl neesmu uzstādījusi. he
No kreisās: 110 Dare to pink; 200 I'll call you; 550 Play with Fire
Laka ir diezgan šķidras konsistences, uz lūpām tā klājas viegli, līdzeni un gludi. Kad tā jau ir mazliet pažuvusi un "uzsēdusies" uz ādas, tad lūpas paliek lipīgas, (sajūta ir tāda, kad tās kopā varētu salipt). Kad lūpas liekas šādas sausas un lipīgas, tad ir īstais brīdis, kad uzklāt klāt pievienoto lūpu balzāmu.
Lieta, kas man patīk šajās lūpu lakās ir tā, ka tās var atjaunot, uzklājot otru lakas kārtu  pa virsu, neizbojājot visu koptēlu. Ja lūpas tiek mitrinātas ar klāt pievienoto balzāmu, tad nav nekādu problēmu atjaunot lūpu lakas intensitāti.
Lieta, kas man nepatīk ir iepakojums. Tas vispār nedozē produktu un ļoti ātri smērē vītni, jo nav
nekas, kas pasargātu produktu no iztecēšanas no iepakojuma. Kā arī neesmu sajūsmā par aplikatoru, tas ir ļoti vienkāršs un neērts, kas apgrūtina lūpu lakas klājumu.

Vērtējums- 9/10
Iepakojums- 4/10

Vari droši skūpstīties un nebaidīties, ka uz kāda vaiga atstāsi rozā vai sarkanus lūpu nospiedumus! Urrāaa!
Vai tu esi mēģinājusi Rimmel London lūpu lakas? Kādas ir tavas domas par tām?



Saulainu dienu vēlot,
Santa 

5 komentāri

  1. šodien iegāju Drogās izmēģināt, tiešām labi turās.. nebija pārāk sausinoša, labi noņēmās ar divfāžu acu kosmētikas noņemamo.. šobrid gaidu noturīgo lūpenīti no ebaja..:) redzēs, kāda būs tā.. protams sirdi iekāro Nars noturīgo matēto lūpu- zīmuļu kolekcija, kas gan vel nav Nars eiropas veikalā, bet gan jau drīz tur uzradīsies.. cerēsim ;) Nyx jaunā Liquid suede cream arī ļoti uzrunā, bet to LV nomedīt būs pavisam grūti, atkal jau jāskatās ebajaa :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti gribēšu dzirdēt atsauksmi par ebay lūpu laku. Kādu laiku atpakaļ skatījos ebay lūpu produktu piedāvājumu, bet nesaņēmos neko pasūtīt. :)

      Dzēst
  2. Ļoti interesanta izskatās, it sevišķi iepatikās gaišākais tonis. Bet kā ir ar noņemšanu? Ar micerālo ūdeni iespējams noņemt šo laku? :)
    Jauku dienu! :)
    Kristīne (www.9ninekit.blogspot.com)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar micelāro ūdeni nekas nesanāks, šo lūpu laku var noņemt tikai ar divfāžu dekoratīvās kosmētikas noņēmēju un kādu no produktiem, kura sastāvā ir eļļa. Var mēģināt noņemt laku arī ar olīveļļu, ja negribas pirkt atsevišķu produktu tikai tam, lai noņemtu lūpu laku. :)
      Jauku dienu! :)

      Dzēst
  3. Man pašai ir 110 - Dare to pink, iegādājos jau kādus pāris mēnešus atpakaļ, godīgi sakot lietoju tikai pāris reizes, jo nebiju pārāk apmierināta.
    Konsistence paliek savā mērā lipīga un jau pēc 2 stundām sāk savelties lūpu rieviņās, bet kad mēģinu pielabot skats vēl trakāks. Vienreiz pat darba tualetē pēc pusdienām aiz nepatikas nokasīju visu nost, bez jebkāda noņēmēja. likās ka labāks skats būs ar apsārtušām lūpām kādu laiku pastaigāt. :D

    Dodu daaaudz vairāk zvaigznīšu MaxFactor Lipfinity, uzskatu ka tā ir daudz noturīgāka, sacietēšana dod drošības sajūtu, un tikai pēc kārtīgas ballēšanās visas nakts garumā lūpu iekšpusē mazliet krāsa nodrupusi, bet noņemot visu spīdumu un atkārtoti uzklājot, vēl pāris stundas noteikti var staigāt.

    Ja nav plānots daudz bučoties, gandrīz vai jāatzīst, ka ērtāk parastu lūpu krāsu lietot, jo jebkurā brīdī, ja skats vairs nesaista var ātri likvidēt, vai arī jāplāno kur ceļojumu izmērā pārnēsāt līdzi noņemšanai nepieciešamo līdzekli. :D

    AtbildētDzēst

Blog Archive