Budžetam draudzīgs vakara make-up |Make-up

 Šī make- up ideja tapusi iedvesmojoties no skaistajām Instagram modelēm. Ārkārtīgi lielai daļai meiteņu bildēs uz acīm redzu tieši šādu, kaķa acs veidotu acu ēnojumu, kas izskatās glamūrīgi un piestāv praktiski ik vienam. Šāda acu ēnu ēnojuma tehnika var piedod koptēlam zināju skarbumu, taču manā gadījumā līnijas ir izpludinātas un maigas, radot mazliet vieglāku un maigāku koptēlu. Izvēloties dabīgāku toņu ēnas var panākt arī dienai atbilstošāku, make- up šādā pat tehnikā.

Pamatā šim ēnojumam ir pagarināta lainera līnija, kas ir izpludināta gan uz augšu, gan apakšu. Kustīgā acs daļa ir atstāta gaiša un locījuma līnija ir pavisam neuzkrītoša. Gaiši pelēkā tonī, kas viegli saplūst kopā ar lainera līnijas veidoto pludinājumu. Tā kā šī make- up akcents ir acis, tad lūpas atstāju neitrālas ar vieglu, dabīga toņa spīdumu. Man liekas, ka šis ir viens no maniem veiksmīgākajiem make- up'iem ar kuriem esmu dalījusies ar Jums savā blogā. Ceru, ka Jums tas patīk tik pat ļoti cik man.
Visi produkti ir budžetam draudzīgi! 
Seja- L'Oreal PARIS true match tonālais krēms
Catrice Liquid Comouflage konsīleris
Douglas All over face powder
Acis- flormal Prerrt compact quatrtet eye shadow
Essence Frame 4 Fame 05 natural mākslīgās skropstas
Uzacis- Milani pomāde 04 Brunette
Lūpas- Essence lūpu zīmulis 06 Satin mauve
Della Glamour Liquid Color 21 

Meitenes, es saprotu, ka no rakstiskas izskaidrošanas un bildēm ar jau gatavu make- up koptēlu  ir grūti saprast kā pie šāda make-up tikt... Esmu mēģinājusi filmēt divus make- up, taču neviena no abām reizēm mani nav apmierinājusi un video esmu dzēsusi.
Mēģināšu trešo reizi, ceru, ka tā būs veiksmīgāka un jau drīz varēšu atrādīt pirmo make-up video. :)



Mana āda zem tonālā krēma kārtas nav perfekta, taču uz doto brīdi tā ir vislabākajā stāvokli kādu to atceros. Par manu ik rīta sejas kopšanas rutīnu vari lasīt ŠEIT.


Lai jums visiem lieliska un prieka pilna šī diena!
Santa
 

14 comments

  1. itkā viegls dienas make-up, bet tie kaktiņi... uhhh... liktenīgi izskatās :) tev piestāv

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo. vārds "liktenīgs" šim make- up patiesi piestāv. :) Kā ķirsītis uz putukrējuma.
      Paldies. :)

      Dzēst
  2. Lai izdodas video, šādi acis izskatās ļoooti smuki.

    AtbildētDzēst
  3. Anonīms21/11/15

    Jau kad instagram ieraudzīju pirmo bildi, mana pirmā doma bija - esi bildējusies kādam žurnāla vākam, piekritīšu tēls kā liktenīgajai sievietei, ļoti skaisti. Tās acis, tās acis, gribas citēt dziesmas vārdus. Patīk auskari, vai vari lūdzu padalīties kur esi pirkusi? Es ļoti reti eksperimentēju ar acu grimu, man ir hooded eyes, parasti izlīdzos ar skropstu tušu, retu reizi ar kādām izgaismojošām ēnām, lai nesanāk nošaut greizi.
    Līga

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas nu gan ir patīkams kompliments! PALDIES! :)
      Esi mēģinājusi pielīmēt skropstu pušķīšus? Varbūt vajag paeksperimentēt ar skropstiņām vairāk. Gaišas ēnas pa visu plakstiņu un tad kārdinoši koķetas skropstiņas akcentam. :)

      p.s. Auskari pasūtīti no e-bay. Šobrīd vairs nevaru atrast tādus pašus, taču vienus līdzīgus (ar rozā actiņu) atradu:
      http://www.ebay.com/itm/wedding-small-tiny-crystal-circle-women-earrings-stud-fashion-jewelry-earrings-/131630498713?hash=item1ea5ca0399:g:DYcAAOSwYHxWIg0F

      Dzēst
    2. Anonīms27/11/15

      Nē, neesmu nekad vēl mēģinājusi līmēt mākslīgās skropstas. Domāju, ka man pašai patiktu efekts ar ļoti izteiksmīgām skropstām, bet tā kā neesmu nekad mēģinājusi, liekas, ka visas skropstas salīmēšu ar to līmi kopā. Paldies par saiti uz skaistajiem auskariem.
      Līga

      Dzēst
  4. Ko lai saka - skaista Te esi bez gala un malas.. :) .. Kā es priecātos par tiek izteiksmīgām un lielām acīm ... man, gluži kā te raksta iepriekšējā dāma, ir t.s. "hooded eyes" (Nolāpītā māte daba :D), līdz ar to, es cenšos likt uzsvaru uz skropstām, kas atver acis un veidot mazliet tumšāku acu locījuma vietu, neaizraujoties ar pagarinātām laineru līnijām.

    Gaidīšu video, lai smeltos iedvesmu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. :)
      Visi priecājās par manām "lielajām acīm", lai gan patiesībā tās nemaz nav tik lielas, jo bildēs mazliet šmaucos. (Kādā no nākamajiem raksties būs jāatklāj savs "skaistu acu" noslēpums. :/ :)

      Dzēst
  5. Anonīms6/12/15

    Skaisti, jā, bet ļooti var redzēt tonālo.

    AtbildētDzēst

Blog Archive