Ieskats Baltic Beauty 2015 izstadē



Tas tik bija piedzīvojums- uz izstādi, kopā ar citām latviešu blogerēm, braucām Rīgas satiksmes busiņā ar gala pieturu- Oriflame Beauty Lab! :) Laiks ceļā pavadīts draudzīgās sarunās un vienos smieklos.
Nonākot pie Ķīpsalas halles, mani pārsteidza rinda pie biļešu kasēm, kas bija ārkārtīgi gara, pilna ar skaistuma entuziastiem. Arī halle mazliet pēc 11.00 jau bija pilna ar cilvēkiem, kuri katrs meklēja sev nepieciešamāko ar labākajiem piedāvājumiem un cenām. 

Nonākot izstāžu zālē, taisnā ceļā devāmies uz Oriflame Beauty Lab, kur tuvāk iepazināmies ar četriem galvenajiem pieturas punktiem- dekoratīvo kosmētiku, nagu/roku kopšanu, aromātiem sievietēm un sejas ādas kopšanas līniju.  Ir vērts iegriezties Oriflame stendā, tāpēc, ka tev ir iespēja savā īpašumā iegūt  dažādas dāvaniņas:

1. Aizpildot loterijas anketu, tev ir iespēja laimēt individuālu stila konsultāciju pie smaidīgās un ļoti draudzīgās make-up mākslinieces Kristīnes Čakares.
2.  Reģistrējies www.Oriflame.lv, tur pat pie Oriflame konsultantiem, veic pasūtījumu 5.00 Euro vērtībā un dāvaniņā saņem skropstu tušu. Savukārt veidot pasūtījumi virs 25.00 Euro saņemsi Oriflame micelāro ūdeni+ skropstu tušu. 
3. Nobildējies OriflameBeautyLab laboratorijā, ievieto bildi sociālajos tīklos, lietojot tēmturi- @oriflamebeautylab un tev būs iespēja būt vienai no laimīgajām, kura savā īpašumā iegūs vienu no trim kosmētikas komplektiem 50.00 Euro vērtībā! 
Sejas kopšanas stends

Dekoratīvās kosmētikas stends
Manikīra stends
Aromātu stends
Milzīgs paldies Oriflame un PolhemPR par piedzīvojumu! :)



Jau rīt parādīšu savus pavisam nelielos pirkumus izstādes laikā. 

Vai tu jau biji BalticBeauty 2015 izstādē? Vai Tev radās interese aplūkot Oriflame stendu?


Sūtu apskāvienus,
Santa

5 komentāri

  1. Gaidu atsauksmi par Milani pomādi :)

    AtbildētDzēst
  2. Ak, dievs, cik skaisti tev izskatās sarkanās lūpas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Mazliet tik nožēloju, ka neveltīju vairāk laika lūpu kontūras precīzākai iezīmēšanai.

      Dzēst
  3. Žēl pagājušo gad nebija! (

    AtbildētDzēst

Blog Archive