Sejas ādas kopšana rītos

Rītos mana sejas ādas rutīna ir diezgan vienkārša. Tā sastāv no 3-4 produktiem un aizņem burtiski 5.min. mana laika.

Rīts vai vakar-  vienmēr pirmais solis ir attīrīt seju. Neesmu pieķērusies pie viena favorīt produkta sejas attīrīšanai. Rītos nemēdzu būt īpaši izvēlīga, paķeru to, kas rokas stiepienam tuvāks, vai kā šinī gadījumā to, kas tūliņ beigsies un būs jāmet ārā. Šobrīd seju attīru ar L'Oreal PARIS Skin Perfection Micelāro ūdeni. Tas attīra iepriekšējā vakara uzklāto krēmu paliekas un tonizē ādu, sagatavojot to nākamajam solim. Ja jūtu, ka āda ir sliktākā stāvoklī, tad veltu papildus 1. min. un attīru to ar Clariconis Mia 2.

Kā otro soli lieku Kiehl's Hydro- Plumping Re- Texturizing Serum Concentrate. Produkts kolosāls, ārkārtīgi viegls pēc savas konsistences un praktiski nejūtams uz ādas. Ādā tas iesūcas momentā, neatstājot lipīgu vai taukainu sajūtu. (Ja vēlaties lasīt izsmeļošāku atsauksmi par šo produktu- dariet man zināmu).

Trešais solis parasti ir Vichy Aqualia Thermal  acu krēms vai Kiehl's Daily Reviving concentrate. Kāpēc tā saku, jo bieži vien sajaucu secību vai acu krēmu vispār neuzlieku.
Ar Kiehl's Daily Reviving koncentrāta daudzumu neaizraujos, lietoju 2/3 pilītes, kas ir pilnīgi pietiekami manas ādas vajadzībām, lai nepanāktu pretēju efektu. Arī šis produkts ādā iesūcas momentā, padarot to patīkami mīkstu un maigu, mitrinātu un atjaunotu visas dienas garumā. Pirmo reizi iepazīstoties ar šo produktu, man dikti patīka aromāts, svaigs, citrusīgs un viegls. Lietojot to dien dienā, aromāts man ir jau apnicis un vairs nesagādā tādu baudu ā sājumā. Pluss ir tas, ka tas ātri izgaro un burtiski pēc minūtes šis aromāts vairs nav nejūtams.  Šo produktu lietoju katru rītu jau no septembra beigām, un saprotu, ka ar savu 2/3 pilienu apjomu lietošu to vēl ilgi un dikti. Tas ir ļoti- ļoti ekonomisks!

Par Vichy Aqualia Thermal gribēju izveidot atsevišķu rakstu, jo produkts no manas puses nopelnījis augstu vērtējumu. Viegla gēlveida konsistence, atdzīvina ikviena skatu pāris sekunžu laikā. Šis ir mans mazais mīlulis manām acīm no rītiem.

Seja pēc visu šo produktu lietošanas ir starojoša, apmierināta un tvirta. Gatava dienai un make up uzklāšanai.

No kādiem produktiem sastāv tava sejas ādas kopšanas rutīna no rītiem?
Ar ko tu attīri savu seju pirmajā solī? Varbūt ir kas tāds, ko tu vari man ieteikt, kas ir vērts pamēģināšanai? :)




Saudzējiet sevi,
Santa
 

12 comments

  1. Man Kiehl's Hydro Plumping un Vichy acu krēms arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  2. Vakarā no rītiem attīru sejas ādu no kosmētikas un citiem netīrumiem ar micerālo ūdeni (dermatologa ieteikums). Pārsvarā lietoju Garnier rozā pudelīti - cenas un kvalitātes ziņā labs līdzeklis! Un ~reizi nedēļā lietoju Clarisonic birstīti. :) Āda ir tīra un laimīga!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī iecienīti ir micelārie ūdeņi. Viegli, ātri un efektīgi viss tiek notīrīt. Piekrītu, Garnier micelārais ūdens, rozā iepakojumā, ir labs atradums.:))

      Dzēst
  3. Mans favorīts no rītiem ir Mossa jāņogu krēmputas, esmu izlietojusi jau kādas trīs pudelītes, man ļoti patīk. Nākamais solis ir Mossa melleņu krēms un dažreiz Artistry Hydra-V acu krēms.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl neko no Artistry Hydra-V neesmu vērusi vaļā. Nezinu ko gaidu, ka neveru vaļā un nemēģinu. :/

      Dzēst
  4. No rīta mazgāju ar Lumene refreshing cleansing foam (vieglas, foršas), pēc tam Tegoder real blood gel (ļoti viegls, neitrāls - vasarai bija labs, tagad dienai prasās ko biezāku) un acīm no ledusskapja Planeta Organica cooling eye gel.

    Bet nākamo acīm droši vien pirkšu Vichy, par cik gan par sejas, gan acu krēmu no tik daudziem labas atsauksmes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu gēls tiešām patīkams, ļoti viegls, ātri iesūcās un āda ap acīm liekas tvirta un "padzirdīta". :)

      Dzēst
  5. Es regulāri mainu attīrīšanas produktus. Šobrīd topā Madara putas un pārmaiņus Artistry Hydra V želeja :) pēc tam seko eļļa vai sejas krēms un acu krēms. Arī pieturos pie principa - viegli un ātri :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tie arī ir tie produkti, kuri visātrāk izlietojas. (attīrošie).
      Tieši tā, rītos nav laika 15. min skatīties uz savu sapampušo seju. :D

      Dzēst
  6. no rīta micerālos vai ko tamlīdzīgu neizmantoju, jo pieturos, ka tas domāts dekoratīvās noņemšanai. man taukaina āda. mazgāju ar vichy normaderm excoliant (abrazīvais), šobrīd mitrinu ar caudalie vinasurge, bet ādai ap acīm clinique all about eyes (mans favorīs). nosaukumus rakstu no galvas, tāpēc gan jau kļūdiņas.
    micerālie man kaut kā nepatīk, domāju pamēģināt hidrofilo eļļu kādu, lai gan nevaru iedomāties uz taukainas ādas eļļu :D
    noteikti gribu pamēģināt vichy krēmu ādai ap acīm. kad beigsies bioderma krēmi, pāriešu uz vichy tālāku iepazīšanu, jo visi iepriekšējie produkti nav likuši par sevi vilties, kā man tas ir ar bioderma.

    AtbildētDzēst
  7. Tiešām vesels rituāls. Bet vai nelieto nekādu sejas toniku?

    AtbildētDzēst

Blog Archive