ATSAUKSME: Pirmā iepazīšanās ar ModelLauncher

Vai zini, kas ir MODELLAUNCHER? Tā ir salīdzinoši jauna amerikāņu dekoratīvās kosmētikas firma Latvijā, ar kuru tuvāk var iepazīties viņu mājas lapā ŠEIT vai Starlet studio telpās ŠEIT
Arī man tika dota iespēja paviesoties Starlet studio telpās un uzzināt ko vairāk par šo firmu. (Tā kā prezentācija norisinājās krievu valodā, tad no šīs informatīvās daļas uzzināju ļoti maz, praktiski- neko). Tāpēc sekojošo informāciju nācās meklēt interneta plašumos.

Īsumā tā ir firma, kura dibināta ASV, Miami. Tā ir profesionālā dekoratīvā kosmētika, kas ir paredzēta kā profesionālai, tā arī ikdienas lietošanai. Kosmētika ir ražota no augstas kvalitātes sastāvdaļām, tā ir pārsteidzoši labi pigmentēta, noturīga, nav testēta uz dzīvniekiem un ir paredzēta HD tehnoloģijām- foto un video veidošanai. (Lai gan atsevišķi uz iepakojumiem es neredzu šādu norādi, kā tā būtu piemērota HD kvaliātei).

MODELLAUNCHER šķidrā lūpu krāsa, tonī Montclair
Pigmentācija- vienreizēja!  Šķidrās lūpu krāsas noturība ir nevainojama, tā uz lūpām saglabājas maksimāli ilgi. Šim produktam ir patīkami salds aromāts, kas smaržo pēc siltiem muffin'iem. Neskaitot daudzos plusus, šim lūpu produktam ir arī pāris mīnusi- neveiklais aplikators, kas apgrūtina precīzas lūpu formas iezīmēšanu. Tā liekas mazliet lipīga un tai ir neliela tendence izplūst pa rieviņām. 

Vērtējums- 8/10
Cena- 17,00 Euro
Iegādāties vari- ŠEIT.

MODELLAUNCHER lūpu krāsa, tonī- Sobe night
Klasiska sarkana toņa lūpu krāsa. Pigmentācija nepieviļ, noturība kolosāla, lūpas ir komfortā, tās netiek izkaltētas un izskatās kā tikko nokrāsotas vismaz 3-4h garumā. Lūpu krāsa nekur neizlūst un to ir viegli atjaunot, ja ir jau padzisusi.
Vērtējums- 9/10 
Cena- 15,00 Euro
Iegādāties vari ŠEIT.

MODELLAUNCHER ūdens-noturīgs lūpu zīmulis, tonī- Maraschino
Šis ir SUPER DUPER noturīgs produkts! Cepuri nost, lūpu zīmulis no abiem iepriekš minētajiem produktiem uz lūpām turas visilgāk. Un atkal- pigmentācija nevainojama, zīmulis krēmīgs, nav par cietu vai mīksu, tas ir perfektas konsistences, lai izveidotu neatvairāmu lūpu kontūru bez jebkādām problēmām.  Noteikti produkts, kuru iegādāšos arī citās krāsās. 

Vērtējums- 10/10
Cena- 12,00 Euro
Iegādtāties vari ŠEIT


Vai tu zināji par šādu profesionālās kosmētikas firmu? Kas tevi no šiem trīs produktiem uzrunāja visvairāk? 



Ar smaidu sejā pretī dienai! 

Santa



6 komentāri

  1. Lūpu zīmulis viennozīmīgi ir mans favorīts! Tā uzklāšana ir kā sapnis :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uzklāšana, pigmentācija un noturība ir trīs šī produkta labākās īpašības. :)

      Dzēst
  2. Nezinu vai cena & kvalitātes attiecība ir samērīga.. esmu gan mēginājusi tikai acu ēnas, kas bija vienā no kastītēm, bet tas neradija pārliecību, ka es gribētu viņas pirkt par šādām naudiņām ;)Piemērām, H &M lūpu zīmuļi uz manām lūpām arī turās izcili..bet protams, katram savs:)

    Ilze no
    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Priekš profesionālās kosmētikas cena ir adekvāta un produkts tiešām tā vērts. :) Šobrīd mājas lapā visai precei ir -50% atlaide, kur visu var iegādāties par brīnišķīgām cenām. (Lūpu zīmulis 6,00 Euro)

      Dzēst
  3. Man lūpu zīmulis tik ļoti iepatikās, ka nolēmu iegādāties vēl pāris. Lūpu krāsas laikam gaumes lieta, bet man šoreiz ne pārāk uzrunāja. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es redzēju tavā rakstā pieminēto lūpu krāsu, tā nu gan izskatījās čābīga ar jocīgu pigmentāciju un formulu. :o Šī ir patiesi laba, koša, pigmentēta un ar labu noturību. Droši vien kaut kāda sērija atšķiras.

      Dzēst

Blog Archive