Friziermākslas mācību centrs "Wella International Studio"

2. marta rītā man bija lieliska iespēja apskatīt jauno Wella International Studio (Bieķensalas ielā 4, 2. stāvā) un tuvāk iepazīties ar Wella professionals EIME līnijas produktiem. Studija ir plaša, gaiša, ļoti mājīga, profesionāla un ieturēta minimālisma stilā. Grieztie ziedi telpai piešķīra īpašu svaigumu un ieviesa pavasarīgu noskaņu.

Sākumā, pavisam īsi, studijas vadītāja mūs izglītoja ar pašu kompāniju, kur uzzināju, ka Clairol, Kadus un Londa ir būtībā tā pati Wella, tikai zem savādākiem nosaukumiem. Tad tika pastāstīts par Wella Professionals produktiem ar kādiem mums būs iespējas darboties, kā arī tikām iepazīstinātas ar Wella Professionals trenetiem, kuri bija ārkārtīgi zinoši un gatavi sniegt padomu kā labāk un pareizāk veidot un rūpēties par matiem. Treneru vadībā, ar EIME produktu līniju, veidojām matus pirmajām klientēm "lellēm".  Šādā veidā lieliski varējām izmēģināt produktus, kam tie ir domāti un kā tie darbojas.  No visa notestētā visvairāk iepatikās Shimmer Delight shine spray, kura sniegto rezultātu varēja pamanīt acumirklī- mati atstaroja gaismu, tie izskatītajās veselīgi, dzīvi un mirdzoši.

Wella International Studio notiek semināri, apmācības kā profesionāliem tā arī tiem, kuri nav šīs nozares speciālisti. Sekojat līdzi Wella International Studio Facebook lapai, lai tiktu pie sev noderīgas informācijas-  FACEBOOK


Manuprāt, ikviena no mums lieliski pavadīja laiku viesmīlīgajās Wella International Studio telpās.
Paldies Wella International Studio un Polhem PR Latvia par šo neaizmirstamo, pieredzes bagāto pasākumu.

(Foto- Jānis Saliņš)
Izņemot divas vertikāli novietotās bildes.

Priecīgas brīvdienas, mīļie.
Santa

2 komentāri

  1. Pasākums tiešām bija lielisks! Un par to Shine spreju viennozīmīgi piekrītu, tas matiem deva perfektu spīdumu. Līdzeklis, ko noteikti vajadzēs iegādāties!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks bija strādāt vienā komandā, es lieliski pavadīju laiku. :)

      Dzēst

Blog Archive