Ko vērts pasūtīt no ebay.com? Part I


Bieži neko nepasūtu no ebay.com, taču vienu vakaru biju gluži kā apsēsta un gribēju izpirkt visu, ko tur redzu. Šī būs pirmā daļa maniem pirkumiem, kad atnāks pārējie nieciņi, noteikti izveidošu arī otro daļu ar to, ko ir/ nav vērts pasūtīt.

"Meiyantang"
` sausie konturēšanas pūderi.
Šis produkts noteikti mani pārsteidza, tam ir ārkārtīgi laba pigmentācija, noturība un klājums, arī tekstūra ir viegla un zīdaina. Tā kā pūderis ir īpaši pigmentēts, tad pietiek ar neliela daudzuma produkta uz otas, lai panāktu vēlamo efektu.  Konturēšanas komplekts atnāca gluži tāds pats kā ebay.com bildēs parādīts, toņi un iepakojums ir praktiski identiski. Palete bija rūpīgi iesaiņota burbuļu plēvē, nekas nebija saplīsis vai bojāts. Paletes mīnus ir aromāts, pūderi smaržo pēc saldeni skābām smaržām. (Uz ejas aromāts vairs nav jūtams). Par šādu cenu noteikti nenāksies nožēlot pirkumu.

Vai ir vērts mēģināt?- Jā
Vērtējums- 9/10
Pasūtīju- ŠEIT

Vsoya Extra Pink lūpu spīdums
Neko no nosaukuma nesapratu- "Waterproof Liquid Lip Gloss Matte Lipstick Lip Pen Lasting Makeup Beauty" ??? ...Beigās saņēmu diezgan pigmentētu lūpu spīdumu viegli rozā tonī. (Biju gaidījusi un cerējusi uz matētu lūpu laku).  Spīdums ļoti patīkams, neķep, ir komfortabls uz lūpām un tas ir pilnīgi bez aromāta. Aplikators paliels, taču ērts, tas piekļaujas lūpu formai un viegli padodas tavām vēlmēm. Arī iepakojums man likās gaumīgs, šķeltie stūri un biezā plastmasa to padara vēl pievilcīgu. Pārdevējs piedāvā 10 toņus un jāsaka, ka arī šis tonis ir ļoti tuvs ebay.com bildēs attēlotajam.

Vai ir vērts mēģināt?- Jā
Vērtējums- 8/10
Pasūtīju- ŠEIT


M.n Long Lasting lūpu laka
Šo lūpu laku gaidīju visvairāk, šobrīd tik aktuālā un trendīgā toņa dēļ. (Tonis 30) Tonis kolosāls, lai gan gaidīju, ka tas būs mazliet pelēcīgāks, nevis silti brūns, kāds likās bildēs. Šo laku gan nevienam neiesaku. Lūpas burtiski līp kopā, izraujot pleķus no augšējās vai apakšējās lūpas. Lai gan iepakojums interesants, tas man mazliet atgādina mēģenei, taču īsais rokturis ir neērts tvērienam un liekas, ka tas tūliņ izkritīs no rokām, kā arī tas apgrūtina precīzu lūpu kontūras iezīmēšanu.

Vai ir vērts mēģināt?- Nē
Vērtējums- 2/10
Pasūtīju- ŠEIT

 Powdery matte Kiss Proof Soft lūpu krītiņi
Lūpu krītiņi iestrādāti plastmasā, kurš ārkārtīgi viegli asinās. Šie ir mani šī brīža ikdienas favorīti toņu ziņā- maigi rozā, kas pietuvināts tuvu manam dabīgajam lūpu tonim, kā arī silti brūns, kas neticamā kārtā uz lūpām izskatās ļoti labi. Jāpiebilst, ka toņi uz lūpām izskatās blāvāki, jo to sausās tekstūras dēļ tos ir grūtāk uzkrāsot. Lūpu krītiņi sausina lūpas, tāpēc pa virsu tiem vieglā kārtā uzklāju Maybelline Baby lips lūpu balzāmu mitrināšanai. Arī šim produktam ir īpatnējs aromāts, tas smaržo pēc dzeltenās kontaktlīmes "Moment".

Vai ir vērts mēģināt?- Jā
Vērtējums- 7/10
Pasūtīju- ŠEIT

No kreisās- Vsoya Extra Pink lūpu spīdums (Tonis 04); M.n Long Lasting lūpu laka (Tonis- 30);  Powdery matte Kiss Proof Soft lūpu krītiņi (Tonis 15 un 8)


Visi produkti atnāca ~ mēneša laikā. Neviens nekur nenoklīda vai ilgstoši neaizkavējās.
Jāsaka, ka šis man bija salīdzinoši veiksmīgs ebay.com guvums. Vai kādu no tiem pasūtīšu vēlreiz?Konturēšanas paleti noteikti.



Vai tu riskē iegādāties nezināmus dekoratīvās kosmētikas produktus no ebay.com? Kāds ir bijis tavs veiksmīgākais ķēriens?



Veiksmīgu nedēļu!
Santa

Nav komentāru

Blog Archive