Kiehl's sejas maskas

 Kiehl's Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque 
Jau no pirmajiem maskas klājieniem uz sejas var just, ka tā liek riņķot taviem asinsvadiem, ko stimulē mazie dzērveņu sēklu gabaliņi sejas maskā. Šie dzērveņu kauliņi stimulē asinsvadus maskas uzklāšanas laikā, kā arī tad, kad tā tiek mazgā nost no sejas. Ražotājs sola, ka maska liks izskatīties tavai ādai veselīgākai un dzīvīgākai, tā padarīs ādu gaišāku un starojošu. ...Teikšu godīgi, ka uzreiz izteikti gaišāku ādas efektu nepamanīju, taču liekas, ka maska strādā tādā ziņā, ka ir jūtams viegli stimulējošā asinsrites plūsma, kas smadzenēm uzreiz liek domāt, ka tas uzlabo asins cirkulāciju un padara ādu dzīvīgāku. Atslēga uz veselīgākas ādas izskatu ir laba asins cirkulācija, ko šis produkts arī sniedz. 
Mīnus- dzērveņu kauliņi maskas mazgāšanas procesā ir gluži kā pielipuši pie sejas un ar nelielām grūtībām nāk nost. Noteikti iesaku izmantot kādu dvielīti, lai maskas pārpalikumus var vieglāk notraukt no sejas. 

Vērtējums- 7/10
Nopērkas- Stockmann "Kiehl's"  stendā
+Instagram vari meklēt mirkļa-birku #MASKMOMENTS un aplūkot citu cilvēku bildes un varbūt pat pāris atsauksmes par šiem produktiem.

Kiehl's Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque
Palīdz samazināt apkārtējās vides piesārņojuma radītās sekas uz ādas izskatu. Labi baro ādu  un sniedz tai papildus mitrināšanu. Uzklāj uz nakti, pagaidi lai lielākā daļa produkta iesūcas sejas āda un lieko nosusini ar papīra dvielīti. Nav vērts atstāt uz sejas pārlieku lielu produkta kārtu un noslogot ādu, tā sevī uzsūks tik daudz produkta, cik nepieciešams, tāpēc lai ādu nenospiestu, lieko produkta kārtu vienkārši notraus. Nākamajā rītā pamostoties āda ir tvirtāka un lieliski mitrināta,  tā ir labi sagatavota dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai. Šo masku ieteiktu lietot dienu iepriekš pirms kāda liela pasākuma, lai nākamajā rītā āda būtu svaiga un starojoša, bez sausiem pleķiem un ideāli sagatavota kosmētikas uzklāšanai. No rītā gan iesaku  par masku neaizmirst un to nomazgāt no sejas ar siltu ūdeni.  (Noteikti pāris reizes pirms lielās dienas izmēģini šo masku, lai zinātu kā āda reaģē un gala rezultātā nesanāk pavisam pretējs efekts).
Kas ir pavisam interesants šai maskai?  Tā ir garšīga(he), tai ir ļoti salda, pat šķebinoša garša. Skalojot to nost no sejas, maska nonāca uz manām lūpām un es sajutu tās garšu, kas man lika prātot, kas tad ir tā sastāvdaļa, kas piešķir maskai tādu garšu. 

Vērtējums- 8/10
Nopērkas- Stockmann "Kiehl's"  stendā
Seko līdzi KIEHL'S Facebook profilam, lai pirmais uzzinātu par jaunumiem!



Kas ir tava iecienītākā sejas maska?


Veiksmīgu darba nedēļu!
Santa

2 komentāri

  1. Anonīms2/5/16

    es domāju, ka tā saldā garša ir no cukurniedres ekstrakta, kas ir sastāvā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti interesanti :) Nekad agrāk nebiju saskārusies ar ādas kopšanas līdzekli, kuram ir patīkama garšo.

      Dzēst

Blog Archive