ĀBOLU PĪRĀGS

 Kad man kaut kas ir jāgatavo, virtuvē esmu ārkārtīgi nervoza, it īpaši tad, ja jātaisa ēst kādam citam ne tikai sev. Trauki iet pa gaisu, ir piedeguma smaka virtuvē un visu sanāk darīt haosā.(Varbūt šobrīd mazliet pārspīlēju, bet dažkārt ir tāda sajūta, ka tad kad esmu virtuvē viss noiet greizi). Es varu dekorēt galdu, mazgāt traukus, slaucīt glāzes, bet ēst gatavošana, lai paliek kāda cita uzdevums. Ļoti ceru, ka ar laiku tas viss kļūs vieglāks un sagādās mazāk stresa, jā nē, tad jāmeklē vīrs, kurš prot  gatavo, pretējā gadījumā ēdīsim tostermaizes un dzersim tēju.  LAI GAN, šad un tad man tomēr patīk kaut ko pagatavot, kas neprasa daudz zināšanu un sarežģītas pagatavošasnas tehnikas.  Protams, ka īpaši priecīga un lepna esmu tad, ja gala rezultāts iznāk gards un kāds par to arī paslavē. ...Viss nāks ar laiku, jo vairāk darīšu un eksperimentēšu, jo vairāk iemācīšos būt mierīgāka un pārliecinātāka ēst gatavošanā.

Vienu svētdienas rītu ar vecākiem devāmies uz ābolu dārzu, kur salasījām  ziemas krājumus. Šīs dienas pacilātajās emocijās nolēmu pagatavot ābolu pīrāgu, kuru visi notiesāja gardu muti. Šo ābolu pīrāgu veidoju no pavārgrāmatas, taču atradu līdzīgu recepti, kuru vari atrast ŠEIT.

Kā ir ar tevi virtuvē? Jūties kā zivs ūdeni vai tomēr uztici ēst gatavošanu kādam citam?


Jauku dienu vēlot,
Santa


5 komentāri

  1. Atkarīgs no virtuves- savā jūtos ērti un patīkami, taču darbā virtuvē,jeb vairāk puišu zonā jūtos neveikli, apjukusi un vienmēr sanāk sadarīt muļķības, bet tiklīdz tieku savā zonā, kas ir konditoreja...uh, milti,cukuri, trauki iet pa gaisu un jūtos kā īsta kūku feja, kurai atļauts viss :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ojj,ja tas ir darbs, kurš patīk un aizrauj- citu variantu vienkārši nav, kā tik izpausties un radīt brīnumus! :))

      Dzēst
  2. Izskatas garšigi <3

    AtbildētDzēst
  3. Cik skaists tas jums sanāca, prieks skatīties =)))

    AtbildētDzēst

Blog Archive