MĪĻĀKIE "DOUGLAS" DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS PRODUKTI

Šī ir mana pirmā reize, kad izmēģinu tik daudz dažādu "Douglas" dekoratīvo kosmētiku. Ne viss no tā ko izmēģināju mani apmierināja, tāpēc padalīšos ar produktu atsauksmēm un viedokli, par lietām, kuras apmierināja manas vēlmes.

DOUGLAS Cameleon All Over Foundation and Eye makeup Top Coat. Tieši par šo produktu esmu vislielākajā sajūsmā. Tā ir kā spīdīga hameleona virskārta, kas garlaicīgām un matētām ēnām piešķir košumu un dzīvīgumu. Arī tonis ir interesants un diezgan viltīgs, uz tumšākas ēnas tas vairāk atstaro violeto toni un izteiktus mikro gliterus, savukārt uz gaišākas ēnas tas rada tādu kā viegi violeti-rozā perlamutra parklējumu, kas makeup'am liek izskatīties pilnīgi citādi. Produktu var lietot arī kā izgaismotāju uz vaigu kauliem. Man līdz šim nebija nācies saskārties ar šādu produktu, tāpēc esmu sajūsmā un izmantoju to praktiski ikvienā makeup'ā, lai tam piedotu interesantāku un koķetāku koptēlu.
Vērtējums- 9/10 

DOUGLAS Invisiloos Powder ir ārkārtīgi smalks pūderis, kurš uz sejas nav manāms un nesniedz papildus pārklājumu/sedzamību. Šobrīd šis produkts ir aizstājis visus manus birstošos pūderus, kurus līdz šim biju lietojusi.
Vērtējums- 8/10

DOUGLAS Long Lasting Eyeliner. Pirms gulēt iešanas uzklāju laineri uz rokas un aizmirsu to noņemt. No rīta pamostoties tas nebija pakustējies ne no vietas. Tas bija tikpat melns un pigmentēts kā tād, kad pirmo reizi to uzliku. Es biju šokā, jo lainerai patiesi nebija pakustējies, izsmērējies vai zaudējis pigmentu. Jāsaka gan, ka laineris ir jūtams uz acu plakstiņiem. Kad tas nožūst, ir sajūta, ka tas savelk ādu, tādējādi rados zināmu diskomfortu. Bet neskatoties uz to, produkts ir labs, ar lielisku pigmentāciju un izcilu noturību. (To pat ar grūtībām nākas mazgāt nost).
Vērtējums- 8/10

DOUGLAS Extra Durable Gloss. Šinī produkā galvenokārt piesaistīja tieši tā tonis, kurš uz lūpām izskatās pārsteidzoši labi un gaumīgi. Noturība arī ir laba, taču ir grūtības ar tā atkārtotu uzklāšanu dienas vidū. Lai vēlreiz radītu tādu pašu klājumu kā pirmo reizi uzklājot  DOUGLAS Extra Durable Gloss, lūpu laka ir jānoņem nost pavisam un jāklāj no jauna, pretējā gadījumā uz noēdušā lūpu produkta, klājot pa virsu vēl vienu kārtu viss velsies kunkuļos un pie vēlamā klājumā būs grūti tikt.
Vētējums- 8/10

Rakstā neiekļāvu:
 Wet & Dry acu ēnas, #13 Color impact
Iluminator & Corrector Stic
Kiss & Curl Volum & Curl #Blue skropstu tušu
Shimme & Shine #Holidays effect pūderi

Vai tu lieto Douglas dekoratīvo kosmētiku? Kas ir tavi top trīs produkti no viņu sortimenta?

Iedvesmas bagātu dienu,
Santa

1 komentārs

Blog Archive