NEAIZMIRSTI PAR SEVIS LUTINĀŠANU

  Dzīvē ļoti bieži sanāk darīt lietas priekš citiem, atstājot sevi pēdējo. Tāpēc ir svarīgi neaizmirst arī par sevi un ik pa laikam parūpēties pašai par savu skaistumu un labsajūtu, lai atgūtu spēkus un enerģiju.  Ne visi reizi mēnesī var atļauties apmeklēt dārgas SPA procedūras salonos.  Tāpēc, lai sajustos kā īsta princese pati savā vannas istabā, dažkārt ir labi iegādāties mazliet dārgākus sevis kopšanas produktus. Piemēram, izsmalcinātāku dušas želeju, masāžas eļļiņu vai kādu barojošu ķermeņa krēmu. Varu garantēt, ka viena šī "dārgā gala" produkta izvēle liks tev sajusties pavisam citādi.

Atverot  L'occitane  Maģisko Provansas skaistuma kasti, ieraugot iepakojumu un sajūtot produktu aromātu, pārņēma sajūta, ka esmu īstā SPA salonā. Krāsas un dizains ir elegants un iederēsies ikvienā vannas istabas interiērā. Grāsas rozes, vijolītes un safrāna notis iet cauri visai šai kolekcijai. Jāsaka gan, ka kolekcijas "Arlesienne" aromāts nav izteikti relaksējošs, tieši pretēji tas ir enerģisks, uzmundrinošs, cēls un tanī pat laikā ļoti sievišķīgs. Šīs kolekcijas produkti ir brīniškīgi! Roku krēms ir bagātināts ar Šī sviestu, lūpu spīdums lūpām piešķir īpašu mirdzumu un sulīgumu, roku ziepes maigi attīra ādu, liekot tām justies samtainām un patīkamām. Dušas želeja un nelielā smarža ir lieliska kombinācia, lai sajustos eleganti un sievišķīgi.

Šāda skaistuma kaste svētkos darīs priecīgu ik vienu sievieti, kura ikdienā varbūt neatļaujas tik daudz sevi lutināt ar dārgām dušas želejām/roku krēmiem u.tml. Arī es biju ļoti priecīga saņemot šo kasti un ieraugot L'occitane dušas želeju, tikai tā iemesla pēc, ka ikdienā mazgājos ar Drogās nopērkamām dušas produktiem un šī "Arlesienne" kolekcijas dušas želeja man ir kā produkts kuru lietoju atsevišķos gadījumos, kad gribas sajusties īpašākai.
ŠEIT varat apskatīt arī citus dāvanu komplektus.

Nekad neaizmirsti par sevi! 
Santa
 

Nav komentāru

Blog Archive