NYX VEIKALĀ CIEMOS IERADĪSIES @ILUVSARAHII UN @J_MAKE_UP

Kaut kā īsti pat negribas ticēt, ka tas ĪSTAIS un PATIESAIS "NYX" cosmetics brends, kuru esmu redzējusi dažādos ASV skaistuma blogeru Youtube video, beidzot arī ir pie mums Latvijā un visā Baltijā! Mēs noteikti varam lepoties, ka tieši Rīgā ir lielākais veikals Baltijā. Urrāa!
 NYX piedāvā profesionālu kosmētiku par ļoti labām cenām, kas būs lielisks sabiedrotais jaunajiem un jau esošajiem vizāžistiem, kā arī meitenēm, kam ikdienā vienkārši patīk pucēties. Ikviens šeit var atrast tieši to, ko sirds kāro, acu ēnas ir no naturāliem līdz spilgtiem varavīksnes toņiem. No matētiem finishiem lūpu krāsās, līdz gliteriem uz acīm.  NYX veikalā, Aspāzjas bulvārī 32 (ieeja no Audēju ielas), ir viss tev nepieciešamais, ej un apskati pati!

OMGOMGOMG!!! Kā arī, 8 novembrī, NYX veikalā viesosies @ILUVSARAHII (no USA) un @J_MAKE_UP (no CROATIA) . Ohhh, sapņi piepildās un es būšu soli tuvāk divām ASV instagram zvaigznēm un skaistuma guru. Yeeeeey!
Vairāk informāciju par pasākumu atradīši ŠEIT.


Video no atklāšanas pasākuma vari noskatīties manā Youtube kanālā:



Varbūt tev ir kāds jautājums, kuru vēlies ar manu starpniecību pajautāt @ILUVSARAHII un @J_MAKE_UP ? Droši atstāj šo jautājumu komentāru sadaļā vai atsūti privātu ziņu uz e-pastu/facebook/instagram DM.



Sveicieni šajā ziemīgajā sestdienas rītā! 
Santa
  





Nav komentāru

Blog Archive