HALLOWEEN SHOT & HALLOWEEN MAN SHOT AROMĀTI

 Smaržas priekš manis ir kaut kas ļoti īpašs un pat intīms. Tās lietoju tikai īpašos vai svētku gadījumos. Pie īpašiem gadījumiem varu arī pieskaitīt ceļošanu. 2016. gadā iesāku tradīciju, tālākos braucienos ņemt līdzi kādu aromātu, piemēram, dodoties un Angliju manā ceļojuma somā bija Dior Poison Girl smaržu testerīti, ar kuru tad arī iesmaržojos, kad biju Londonā. Tāpat arī darīju, kad devos uz Slovākiju, šoreiz līdzi ņemot Halloween Shot tualetes ūdeni. Tagad ikreiz pasmaržojot vai iepūšoties ar šiem aromātiem, man atmiņā ļoti spilgti uzplaukst skaisti brīži. 

Sievietēm: Halloween Shot sieviešu aromāts ir magnētisks, bet tajā nav manāms smagums. Sieviete, kas izvēlas aromātu Halloween Shot mirdz, aromāta dzirkstošie citrusaugļu impulsi izceļ viņas jutekliskumu, bet samtaino ādu lazdu riekstu notis. Viņa vēlas piesaistīt visu, kas ir aizliegts un baudīt. Narkotiskā ziedu kompozīcija aromāta sirdī ir šīs sievietes pavedināšanas ierocis.  Bet aromāta pamatā virmo saldas atmiņas ar vaniļas, karameles un dziļam pačūlijas notīm.
/Douglas Latvija
Par aromāta kompozīciju vairāk vari atrast ŠEIT

Vīrietim: Halloween Shot Men vīriešu aromāts ir magnētisks, bet tajā nav manāms smagums. Halloween Shot Men vīriešu aromāta tumšās garšvielas izceļ viņa dumpīgo un neremdināmo dabu. Aromāta sirdī savijas īriss ar vīrišķīgo salviju, kas rada reibinošu uzvaras smaržu. Cilvēks spēj uzvarēt jebkuru spēli ar neaizmirstamām sastāvdaļām aromāta pamatā – vaniļa, koksne un drosmīgo, bezrūpīgo ādas kompozīciju.
/Douglas Latvija
Par aromāta kompozīciju vairāk vari atrast ŠEIT

Vai smaržu lietošana tev ir ikdienas rutīna vai arī tu tās lieto īpašos gadījumos?
Kas ir tavs šī brīža iecienītākais aromāts?



Sveicienus sūtos,
Santa
 

2 komentāri

  1. Skaisti, jauni iepakojumi :) man Halloween bija pirmās ever smaržas un vēljoprojām ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viss iet laikam līdzi :)
      Man laikam pirmās tādas no "ekskluzīvā gala" bija D&G 3 l'imperatrice. Kas man liekas, katrai otrajai ir. :D

      Dzēst

Blog Archive