L'OREAL PARIS JAUNUMI

L'Oreal PARIS jaunumi, kuri jau ir nopērkami un apskatāmi paša acīm "Drogas" veikalos.  Pavisam atklāti sakot, pirmie iespaidi nav iepriecinoši. Neviens no produktiem mani nav pārsteidzis. Jā skropstu tuša "Volume Million Lashes Fatale" ir laba, tā pilda savu pamata uzdevumu, apskaujot skropstas ar dāsnu slāni tušas. Bet nepamanīju nekādu īpašu rezultātu, kas to izceltu no pārējām. Tai ir feina un lunkana silikona birstīte, taču neteiktu, ka tas kaut ko mainītu un produktu padarītu īpašāku. 


Laineris man liekas visveiksmīgākais no jaunajiem produktiem, tas ērti pieguļ plaukstai un to ir viegli kontrolēt. Ar lainera aplikatoru var iegūt ļoti smalku un vidēji biezu lainera līniju. Tas ir šķidras konsistences un uz ādas nožūst pāris sekunžu laikā, atstājot matētu līniju ar mikrobiskiem spīdumiņiem , kuri parādās tad, kad saskaras ar spilgtāku apgaismojumu. Laineris nesmērējas un ir mans favorīts no L'Oreal PARIS jaunumu klāsta.
Par škidrajām lūpu krāsam/  Lip Paint  neesmu lielā sajūtā. Matētās lūpu krāsas jūtas ārkārtīgi jocīgi uz lūpām, itkā krēmīgas un patīkamas, taču  es pie šis sajūtas, ko produkts atstāj uz lūpām nevaru pierast. Toņi arī īsti nav manējie... Diemžēl šie produkti nav manai gaumei. 
No kreisās: 201 Hollywood beige; 205 Apocalypse red; 207 Wuthering purple ; 103 Fuchsia wars


Kas ir tava mīļākā skropstu tuša un šķidrais laineris priekš acīm?


Sveicieni no skaistās Bratislavas,
Santa
 

2 komentāri

  1. Ļoti patīk fatale tuša. Tieši dēļ tā, ka smuki atdala skropstas un neveido kamoliņus. Laikam jau wow efektu sen vairs negaidu no tušām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani sajūsminājušas divas tušas Maybelline New York The Colossal Volum' Express Waterproof un Estēe Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume skropstu tuša

      Dzēst

Blog Archive