PIRMĀ IEPAZĪŠANĀS AR "ORIGINS" PRODUKTIEM

 ORIGINS jau no movembra sākuma Douglas veikalos mūs priecē ar savu produkciju. Arī man tik dota iespēja izmēģināt trīs no viņu populārākajiem produktiem, kas ir GinZing Atspirdzinošs acu krēms, kas izgaismo zonu zem acīm un cīnās ar pietūkumu, Make A Difference Plus+ Atjaunojošs sejas krēms un Clear Improvement Aktīvās ogles sejas maska, lai attīrītu poras. (Tieši šī maska iekļuva starp maniem 2016. gada labākajiem sejas ādas kopšanas produktiem). Tagad par katru pēc kārtas:

 GinZing Atspirdzinošs acu krēms, kas izgaismo zonu zem acīm un cīnās ar pietūkumu. Krēma sastāvā patiešām ir tāda viela, kas momentā izgaismo zonu zem acīm, taču šis gaismu atstarojošais efekts ir ļoti mākslīgs un pirmajā brīdī rada tādu kā pērļu spīdumu ap acīm, kas krēmam iesūcoties āda par laimi pagaist, taču āda paliek dzidrāka un mundrāka, bez šī pārspīlētā spīduma.
Šinī produktā nepatīk vien tā iepakojums. Acu krēmu lietoju teju kā divus mēnešus un esmu jau trauciņa vidū, es pati jūtu, ka lietoju to ļoti izšķērdīgi, jo ar pirkstu īsti nejūtu cik daudz uzlieku spiedienu uz pirksta, lai izdabūtu ārā produktu. Viss liekais produkta daudzums netiek izšķērdēts, tas tiek izspērēts uz pieres un uz smaida rieviņām. Vēlētos tik, lai produkts būtu iepakots mazliet higiēniskākā un ērtākā iepakojumā, lai gan produkt iekšpusē ir kolosāls! 
 Make A Difference Plus+ Atjaunojošs sejas krēms.
Atzīšos, ka šo produktu esmu lietojusi tikai pāris reizes (5-8 reizes), jo vēlos pabeigt lietot vienu citu jau iesāktu krēmu, lai šim dotu reālu brīvību un iespēju sevi pierādīt. Pirmie iespaidi, kas man šinī krēmā patika ir aromāts un krēma konsistence. Krēms āda iesūcas momentā, viegli to mitrinot un padarot starojošu un "padzērušos". Kad sākšu to lietot ikdienā, dienu pēc dienas, ja produkts mani pārsteigs un ja man būs ko padalīties ar labiem vārdiem, tad noteikti darīšu jums to zināmu. Pagaidām varu pateikt vien to, ka tas ir vienkārši labs dienas mitrinošs krēms, kurš labi pilna savas pamata funkcijas.
 Clear Improvement Aktīvās ogles sejas maska, lai attīrītu poras
Ja es jūtu, ka āda kļūst raupjāka, poras ir nobloķētas un sāk mesties nejaukas pumpas, tad šis produkt nāk tieši laikā, lai labotu radušos situāciju. Tas lieliski cīnās ar ādas dziļāku attīrīšanu, tas izvelk uz āru visus netīrumus, seju atstājot tīrāku, trirtāku un maigāku. (Protams, ka tas nenotiks jau pēc pirmās produkta lietošanas reizes). Masku lietoju vienu reizi nedēļā, ja āda ir mazliet problemātiska, esmu to lietojusi arī divas reizes nedēļa, taču tad ir jābūt ļoti uzmanīgam, lai ādu neizsausinātu un nepadarītu to sausu. Maska mazliet kņudina ādu un pēc tās nomazgāšanas ar ūdeni tā uz minūti ir apsārtusi. Noteikti nevajadzētu šo masku uz sejas atstāt pārād ilgu laiku, ~15 min ir tieši tik ilgs laiks, lai tā spētu iedaroties.  Maska ir ļoti ekonomiska, divu mēnešu laikā es pat neesmu tikusi līdz šī iepakojums pusei. Masku uzklāju ar rokām, parasti veiksmīgi to sanāk uzklāt ar diviem pirkstiem, kad seja jau ir noklāta, lieko produkta atlikumu vienkārši izsmērēju uz kakla, tādējādi nezaudējot ne kripatiņas produkta. 


Vai tev jau ir sanācis iepazīties ar ORIGINS produktiem?
Kas ir tava iecienītākā sejas maska?


Bučas,
Santa
 

2 komentāri

  1. Tā pēdējā bilde ir tik mīlīga! :)

    AtbildētDzēst
  2. Clear Improvements maska man arī ļoti patīk. Bieži ņemu līdzi vienreizējos iepakojumus kad ceļoju. No mēģinātajiem produktiem patīk arī United State toniks un Super Spot Remover. Maskimizer produkts arī ir ļoti interesants.
    Nākamās plauktā mēģināšanai noliktas By All Breens un Ginzeng maskas un Ginzeng Sejas krēms.

    AtbildētDzēst

Blog Archive