GRAND BAZAAR| KINETICS

 Kinetics vienmēr trāpa desmitniekā ar sezonai atbilstošiem un aktuāliem toņiem. Šoreiz priecējot mūs visus ar jauno Grand Bazaar kolekciju pavasarīgos, svaigos un gaišos toņos.  Kolekcija sastāv no astoņiem dažādiem toņiem, sākot no viegla lavandas toņa, beidzot ar teju elektro sārtu toni. Kinetics nagu lakas ir nopērkamas sākot no šodienas, veikalos Debenhams, Douglas, Stockmann un salonos Kolonna.
 To cena ir 6,50 Euro.



Vēlos jums vārds vārdā nocitēt Grand Bazaar kolekcijas stāstu, ko stāsta pati kompānija:
"Kinetics pavasara laku kolekcija nāk ar jaunu stāstu- krāsām, smaržām un dzīvīgas kņadas piepildītām ieliņām austrumu tirgū (#360 Grand Bazaar). It visur kaulējas par labāko cenu (#358 Give me Better price). Ir īstais laika kaut kam īpašam (#361 Secret deal) un to piedāvā neviens cits kā beduīns ar savi veco taksometru (#364 Bedouin Taxi). Ņemsi kamieli vai kabrioletu (#359 Camel or Cabrio)? Un tikai par labāko cenu, un tikai šodien! Nudien ir par karstu, lai tam noticētu (#362 Too Hot to belive)".
#363 Rub the Lamp
#361 Secret Deal 
#362 Too Hot to Belive 
#364 Bedouin Taxi
#360 Grand Bazaar 
#359 Camel or Cabrio
#357 Arabic Blond
#358 Give me Better Price


Mani favorīt toņi ir  #358 Give me Better Price un #357 Arabic Blond, manupārt, tie gan uz roku, gan kāju nagiem izskatās ļoti gaumīgi un seksīgi.
Kuri ir tavi favorīt toņi?



Lai izdevusies jaunā darba nedēļa!
Santa
 

4 komentāri

  1. Bedouin Taxi izskatās ļoti interesants tonis!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām interesants!Un ļoti labi izskatās uz nagiem. :)

      Dzēst
  2. Man tie rozīgie toņi ļoti, ļoti uzrunā <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive