CARTICE FAVORĪTI

Catrice ir tas zīmols, kurš ik pa laikam mani pārsteidz ar labiem produktiem par draudzīgām naudiņām. Padalīšos ar trīs jauniem produktiem, kuri lieliski pilda savas funkcijas un
ir  labi sabiedrotie veidojot ikdienas make-up'u.

Catrice 24h Made to STAY tonālais krēms ir ar sedzošu pārklājumu, vidēji šķidras konsistences, iepildīts stikla pudelītē ar dozatoru produkta ērtākai lietošanai. Tonālais krēms labi klājas, to ir viegli izpludināt un iegūt vēlamo pārklājumu (vidēju vai pilnu pārklājumu). Divās kārtās tas pilnībā noslēpa manu apsārtušo degunu un sarkanās pumpas. Ja tonālo krēmu labi iestrādā ādā, tad tas saplūst ar to, neradot maskas efektu.

Lip Coushion ir produkts ar kuru man ir "love/hate" attiecības. Pilnībā apmierina spīduma pārklājums, tā pigments un sajūta uz lūpām pēc šī produkta lietošanas...  Taču jaunais "soft sponge'' aplikators rada problēmas ar lūpu spīduma precīzu un ērtu uzklāšanu uz lūpām. Personīgi man tas liekas par lielu un masīvu, tas neļauj piekļūt lūpu kaktiņiem un izveidot jauku kupidona loka līniju, lai gan pats spīdums ir brīnišķīgs ikdienas lietošanai.

18h colour and contour eye pencil ir mīksts zīmulītis, kurš labi pludinās, ir ogļu melns un būs piemērots tumšam dūmakainu acu make-up'am. Man  patīk šo zīmulīti likt acs gļotādā, tikai tāpēc, ka tas šo jutīgo rajonu nekairina, ar vienu vieglu zīmuļa vilcienu var panākt izteikti melnu un izteiksmīgu acs gļotādas līniju. Bildēs zemāk šo zīmuli izmantoju, lai izveidotu melno lainera līniju, kuru ar smalku otiņu mazliet papludinātu, lai iegūtu vieglāku un mazliet dūmakaini paplūdušu līniju. 

Kurš ir tavs mīļākais Catrice kosmētikas produkts?

Jauku dienu vēlot,
Santa
 

5 komentāri

  1. Par lūpu produktu pilnībā piekrītu,ka sanāk ķēpāšanās,bet tonis jauks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Yes, esmu vienādās domās ar tevi. Tagad vairākas reizes palietojot spīdumu sāk arī briesmīgi smērēties iepakojums (iekšā korķītis).

      Dzēst
  2. Man kaut kā nepatīk, ka šis tonālais izskatās uz ādas :(( Pasvītro tekstūru. Spīdums ir foršs, bet arī nesaprotu jēgu tam milzīgajam aplikatoram. ;) Zīmulis iekaroja manu sirdi, jo labi turas uz ūdens līnijas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar ko tu klāji tonālo krēmu? Ar Beauty Blenderi tas ādā iestrādājas kolosāli. :)

      Dzēst
  3. Man tonālais krēms arī neradīja tādu prieku, jo tiešām izcēla lielāko daļu nepilnības. Spīdums man ļoti, ļoti patīk, bet aplikators tiešām uzklāšanai lūpu kaktiņos ir pārāk neparocīgs. :/

    AtbildētDzēst

Blog Archive