KOSMĒTIKA KURU VĒRTS IZCELT SLAVAS GAISMĀ

Kā jau ierasts, ik gadu, kad mainās sezonas dažādi zīmoli veido jaunas kolekcijas un blogeriem tiek dota vienreizēja iespēja izmēģināt kaudzi produktu. Arī es esmu to blogeru vidū kuriem ik pa laikam tiek salīdzinoši
daudz kosmētikas produktu un teikšu godīgi, ka es nespēju par visiem uzrakstīt atsauksmes, ļoti daudzas lietas paliek ārpus kadra un nekad neierauga „slavas” gaismu manās bloga lapaspusēs. Visbiežāk tie ir produkti, kuri mani neapmierina un par kuriem nav vērts veidot atsevišķas publikācijas.Nolēmu, ka parādīšu jums pie kādiem jaunumiem esmu tikusi un izcelšu tos labākos kurus iesaku pamēģināt. Pārējiem produktiem vienkārši došu iespēju pagrozīties starp manis „atzītiem labumiem”. 
 Away we glow- vidēji šķidras konsistences izgaismotājs ar interesantu aplikatoru un super pigmentāciju. Vēl joprojām izgaismota seja ir modē, tāpēc ja gribi mirdzēt no visiem visspožāk izmēģini tieši šo NYX Cosmetics Away we glow izgaismotāju

Brow Pricise Fiber Filler- Ja tev ir malkas, gaišas uzacis, noteikti iesaku pamēģināt šādu uzacu želeju, kuras sastāvā ir šķiedras, kas padarīs tavus uzacu matiņus biezākus un izteiksmīgākus, papildus tos iekrāsojot tumšākus un nofiksējot visas dienas garumā.
 Lid Lingerie un Perfect Filter– Lieliskas acu ēnu paletes! Ar gaumīgiem un aktuāliem toņiem tajās, brīnišķīgu pigmentāciju un kvalitāti. Lid Lingerie palete sastāv tikai no matētu toņu ēnām, savukārt Perfect Filter palete sastāv no matētām un ar satīna mirdzuma ēnām. 
 Essence Matte touh blush un Luminous matte bronzing powder. Divi brīnišķīgi bronzējoši produkti priekš vasaras sezonas, lai ādai piešķirtu „saules noglāstītu” make- up koptēlu. Man ļoti patīk bronzējošos pūderus likt vaigu kaulos, nopūderēt pieri gar matu augšanas zonu un to pašu ēnu uzklāt acs iekritumā. Šis make- up tēls kopā ar vieglu nude lūpu krāsu+spīdumu  tev pašai noteikti ir jāizmēģina.

 Catrice Cosmetics Iluminating pearls. Ja nejūties ērti darbojoties ar šķidrajiem izgaismotājiem, tad pie mazliet piezemētāka un naturālāka efekta tiksi, ja izmantosi šo izgaismotāju, kas nav tik intensīvs, taču tāpat ādai piešķir svaigu un veselīgu mirdzumu.




Kas ir tavs pēdējā laika vērtīgākais atradums veikalu plauktos? 


Šodien pati dodos uz Floriena SPA centru atpūsties. <3 nbsp="" p="">
Jauku darba nedēļu vēlot, 
Santa
 

9 komentāri

  1. Mans pēdējā laika vērtīgākais atradums ir aussie mitrinošais šampūns! Mati maigi, zīdaini un nepaliek taukaini!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ooo, man arī Aussie šampūni patika (tik tagad vairs nepateikšu, kura līnija). :)

      Dzēst
  2. Anonīms2/6/17

    Kādas atsauksmes par Big Shot tušu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Emmm. Es tā gaidīju šo tušu parādamies plauktos... Zini, neesmu lielā sajūsmā, piedevām mana birstīte bija sabojāta. Tajā ir divi gari cieti sari, kuri var reāli izbakstīt acis. Esmu vīlusies.

      Dzēst
    2. Anonīms3/6/17

      Es visu laiku lietoju parasto maybeline dzelteno tušu un šī, protams, ieintriģēja, bet labi, ka beigās nenopirku, nodomāju arī, ka viņa varētu baigi kepinat skropstas.

      Dzēst
    3. Ja vēlies jaunu tušu, noteikti varu ieteikt pamēģināt Maybelline Volum express waterproof mascara. Tā lieliski atdala skropstas un ja esi tās atliekusi ar skropstu atliecēju, tad tušas formula izliekumu noturēs visas dienas garumā.:)
      Pievienošu linku, lai saproti par kuru tieši runāju:
      https://www.google.lv/search?q=maybelline+volum+express+waterproof+mascara&rlz=1C1CHMO_lvLV553LV553&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjCsNfth6HUAhVHliwKHcsVA0MQ_AUIBigB&biw=1366&bih=662#imgrc=6rKkB9qxd3bicM:

      Dzēst
    4. Anonīms3/6/17

      Paldies par ieteikumu :)

      Dzēst
  3. Ja iznāk pamēģināt, dod ziņu kā patika, ja patika :)

    AtbildētDzēst
  4. Daudzi Tavi favorīti viennozīmīgi ir arī mani favorīti! :) NYX it sevišķi <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive