VIETA, KURU IESAKAM APMEKLĒT IKVIENAM!

 Agrāk, kad mācījos vēl skolā, jūnija pirmās dienas bija īpašas, tās iezīmēja vasaras un garu brīvdienu sākumu. Jau kādu ilgāku laiku, pēc skolas beigšanas, jūnijs ir mēnesis, kurā laika apstākļi nomainās uz siltākiem grādiem un vairs nav šaubu, ka priekšā trīs mēnešu garas, laiskas, piedzīvojumiem bagātas brīvdienas. Šogad mana vasara iesākās ar tikpat lielu saviļņojumu un prieku kā pirms pāris gadiem, kad vēl mācījos vidusskolā.  Pirmajā jūnijā  kopā ar Anniku devāmies uz „Mama” dizaina viesnīcu, kur svinīgi atzīmējām
vasaras sākumu un dzīves izdošanos.
„MaMa” viesnīcu Jūrmalā apmeklējām pirmo reizi.  Šī noteikti ir ļoti netipiska un atšķirīga viesnīca no pieņemtā standarta.  Pirmkārt, viesnīca pati par sevi ir brīnišķīga jau no ārpuses vien, tā ir tipiska Jūrmalas kūrorta ēka, kas liekas salīdzinoši neliela tieši tāpēc rada ārkārtīgi mīļu un mājīgu sajūtu. (Tajā ir septiņi numuriņi). Otrkārt, īpašais viesnīcas interjers papildina netipisko . Varu teikt tā - šeit nebūt nav garlaicīgi,  katra istaba, katrs stūrītis un detaļa pievērš uzmanību. Lieli gleznojumi uz sienām, durvīm, grieztiem,  antīkas mēbeles, smalkas un atlasītas nianses. Viesnīca ir izteikti omulīga. Nepamet sajūta, ka esi aizbraucis ciemos pie draugiem uz viņu ģimenes māju, lai pavadītu  jaukas brīvdienas.  
Mēs savu viesnīcas numuriņu nosaucām par "Kosmosa istabu". Gultas forma, lampas, istabā radītā noskaņa tiešām radīja sajūtu, ka esi kosmosa kuģī, lai gan no pirmā acu uzmetiena varētu likties "Ko tu te runā? Kāds kosmoss?" Manuprāt, tas arī ir visinteresantākais un saistošākais "MaMa" viesnīcā - tā atver acu skatu un liek uz lietām paraudzīties mazliet citādāk. 
Vakaru noslēdzām ar čalām un gardu Riesling vīnu viesnīcas restorānā. Vakars un sarunas turpinājās līdz pat agram rītam.
Nākamās dienas rītā mūs sagaidīja grezni un krāšņi klāts galds, ar smalkmaizītēm, kafiju un augļiem. Pēc tam, no speciāli izveidotas brokastu ēdienkartes, varējām  izvēlēties sev tīkamāko brokastu piedāvājumu. Tas tiešām bija salīdzinoši plašs, ja nemaldos varēja izvēlēties starp deviņiem galvenajiem  brokastu ēdieniem.  Brokastis bija neizsakāmi gardas, abas jūsmojām par mazajām kruasānu maizītēm un izvēlēto omleti.
Noteikti iesakām ikvienam apmeklēt šo viesnīcu, ja ir vēlme izbaudīt patiesu, sirsnīgu māju sajūtu pavisam neierastā vidē. Lielisks nedēļas nogales plāns būs "MaMa" restorāns, lai (ja nav plānā nakšņot) paēstu gardas brokastis, padzertu kafiju un skaisti iesāktu brīvdienas. Brīnišķīga izvēle būs arī vakars kopā ar draudzenēm, dodoties uz restorānu izbaudīt vīnu un jautras čalas. Manuprāt, šī vieta ir kā radīta meiteņu tikšanām, ballītēm, dzimšanas dienas svinībām vai nelielām kāzu ceremonijām.
Kolosāla vieta no kuras aizgājām ar tikai un vienīgi tām patīkamākajām emocijām!
Pievienosim viesnīcas oficiālo mājas lapu ŠEIT, kur plašāk varēsi iepazīties ar to, ko tā piedāvā.


Iedvesmas pilnu nedēļu!
Annika & Santa
 

1 komentārs

Blog Archive