KĀ ĀDAI LIKT IZSKATĪTIES BRŪNAI ARĪ RUDENS/ZIEMAS PERIODĀ?

 Paštonējošie ķermeņa krēmi īpaši aktuāli priekš manis paliek tieši rudens/ ziemas sezonā, kad vasaras iedegums jau praktiski vairs nav redzams un āda atgriežas savā "dabīgajā stāvoklī". Aukstajā periodā mana āda paliek ļoti bāla un pat zilgana. Paštonējošie krēmi ir kā
"must have" lieta, kas nepieciešama, lai justos komfortabli savā ādā, kad vasaras iedegums ir izbalējis.
Dove paštonējošos krēmus lietoju jau kopš vidusskolas laikiem, jo tie bija visiem labi pieejami un varbūt pat vienīgie šāda veida produkti, kurus es zināju. Lietojot paštonējošos krēmus man nekad nav bijušas problēmas ar pleķainu klājumu. Tas jāklāj uz sausas un tīras ādas un rūpīgi jāiemasē tajā, gluži tāpat kā to dara ar parastu ķermeņa krēmu vai losjonu. Tas ir tik vienkārši! :) Vienmēr pēc krēma lietošanas kārtīgi jānomazgā rokas, pretējā gadījumā tās arī iekrāsosies un paliks dzelteni oranžas. Iedegums parādās aptuveni pēc 12 stundām. Parasti krēmu lietoju pirms miega un nākamās dienas rītā jau varu priecāties par skaisto ādas krāsu. (Vienīgais mīnus visā šinī procesā ir tas, ka krēmam atrodoties uz ādas tas jocīgi smaržo. Tie, kuri jebkad ir lietojuši šāda veida krēmus droši vien zin par kādu aromātu es runāju). 

Kurš ir tavs mīļākais paštonējošais krēms? 

Santa

3 komentāri

  1. Sveika, izklausās forši, tāpēc arī vēlos pamēģināt. Kur šo brīnumu var iegādāties? LV ir pieejams vai kur citur?
    Paldies jau iepriekš un jauku dienu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! :)
      Noteikti "Drogas" ir pirmā vieta, kur meklēt Dove produktus. Bet zinu, ka arī lielākos Rimi vai Maxima arī varētu būt. (Hihi, brīdinu par aromātu! Nav, protams, neciešam, bet zinu, ka ir cilvēki kuriem to ciest nevar).

      Dzēst
  2. Super, paldies Tev ( p.s. es varu izturēt daudzas smakas, kuras citi ciest nevar :) :) :) )

    AtbildētDzēst

Blog Archive