2017. GADA LABĀKIE DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS PRODUKTI

 Arī šogad ir pāris produkti, kurus vēlos īpaši izcelt un ar to labajām īpašībām iepazīstināt arī jūs. 

Dr. Hauscka Bronzing Tint ir produkts, kurš manai ādai
piešķir dzīvību, tas liek tai izskatīties mirdzošai un veselīgai... tādai, kā es tikko būtu atgriezusies no Spānijas. Visbiežāk to lietoju zem tonālā krēma vai sajaucot kopā Bronzing Tint ar tonālā krēmu. Šādā veidā tonālais krēms iegūst mazliet siltāku toni, kas atdzīvina kopējo tēlu, liekot makeup'am izskatīties svaigākam.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15. Tonālais krēms, kurš nomaskēs visas sejas ādas nepilnības jau ar par pirmo krēma kārtu. Labākais ir tas, ka tas uz ādas neliekas smagnējs. Veiksmīgākais veids kā nevainojami uzklāt Studio Fix Fluid tonālo krēmu ir ar mitra sūklīša palīdzību.

NYX Professional makeup Precision Brow Pencil. Cepuri nost- LABĀKAIS NO LABĀKAJIEM uzacu zīmuļiem, kurus esmu lietojusi. Ērts un gaumīgs iepakojums,  lieliska toņu izvēle, zīmulim ir perfekta formula ar kuru ir viegli strādāt, zīmulis nedrūp vai nekūst saskaroties ar ādu. Varu tikai slavēt un slavēt  Precision Brow zīmuli. Iesaku to pamēģināt ikvienam, kurš ir perfektā uzacu zīmuļa meklējumos.

NYX Professional makeup Retracrable lip liner. Galvenie zīmuļa plusi ir tā pigmentācija un pārsteidzoši labā  noturība. Zīmulis uz lūpām var nostāvēt teju visu dienu. Tas nesmērējas, neizplūst pa rieviņām un ir lielisks pamats lūpu krāsām.

L'Oreal PARIS Color Riche Matte 640 Erotiqe. NYX Professional makeup Retracrable lip liner tonī #Nude Pink un L'Oreal PARIS Color Riche Matte #640 Erotiqe lūpu krāsa bija mana šī gada visbiežāk lietojamā lūpu produktu kombinācija. Jāsaka, ka man vispār ļoti patīk un apmierina visa Color Riche Matte lūpu krāsu kolekcija, īpaši naturālie toņi. Taču tonis "640 Erotiqe" ir mana "go to" izvēle 2017. gadā. Domāju, ka tā tas turpināsies arī 2018. gadā.

Kuri šogad bija tavi mīļākie produkti ar kuriem vēlies padalīties? :)

Par 2016. Gada labāko produktu izlasi vari lasīt- ŠEIT.

Mīlestības, laimes un prieka pilnus Ziemassvētkus.
Santa
 

5 komentāri

  1. Mani ieinteresēja Dr. Hauscka Bronzing Tint... Vai to var lietot arī tonālā vietā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var lietot, tikai jāsaprot, ka Dr. Hauscka Bronzing Tint ir "tinte", kas ādai piešķir tikai vieglu toni. Tas neko nenomaskē un neslēpj ādas defektus. Ja ikdienā nelieto tonālo krēmu, bet vēlies, lai sejas āda būtu mazliet dzīvīgāka un brūnāka, tad šo var lietot. (Vienu pašu vai pat sajaucot kopā ar dienas krēmu).
      Šāda veida produkts nekad nesniegs tādu pašu pārklājumu kā tonālais krēms. Šī tinte sniedz "No makeup- makeup look". :)

      Ja tomēr gribas kaut ko līdzīgu tonālajam krēmam, bet ne tik sedzošu, tad iesaku pamēģināt kādu BB vai CC krēmu. :) Būs viegls uz ādas, minimāli noslēps ādas defektus, taču nebūs tik plāns kā tinte un tik sedzošs kā tonālais krēms. BB vai CC krēmi būs lieliska alternatīva ja meklē kaut ko pa vidu tonālajam krēmam un bronzējošai tintei.

      Dzēst
  2. Anonīms6/1/18

    Santa, vai vari kādā rakstā pastāstīt par "primer"? Vai Tu tādu lieto, kādu iesaki,un kāda ir tā funkcija?
    Paldies :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! :)
      Personīgi es ar daudz "primer'iem" neaizraujos, bet ir pāris labi, ko varu ieteikt. Pirmais būtu- NYX Cosmetics Angel Veil bāze, kas izlīdzina ādas reljefu, aizpilda poras vizuāli liekot tām izskatīties mazākām. Šādu pašu funkciju veica arī Optical Illusion Complexion Primer no Urban Decay. Šie konkrētie primer'i arī mazliet mazina sejas taukošanos un būs paredzēti tieši dāmām, kam ir lielākas poras un ātri taukojas seja.
      Ja tava āda ir sausa, ieteiktu lietot kādu mitrinošu bāzi. Taču var iztikt arī ar labu dienas krēmu, kurš nav pārlieku smagnējs uz sejas un ātri iesūcas ādā.

      Dzēst
  3. MAC tonālais joprojām ir manā kosmētikas maciņā!

    AtbildētDzēst

Blog Archive