2017. GADA LABĀKIE ĀDAS UN MATU KOPŠANAS PRODUKTI

 Sveicieni visiem mana bloga lasītājiem Jaunajā gadā! Šodien rakstā dalīšos ar saviem top produktiem  matu un ķermeņa ādas kopšanai, kurus īpaši iemīlēju 2017. gadā. 

SebaMed Anti-Dendruff šampūns. Tas man pilnībā
palīdzēja atbrīvoties no apkaunojošajām blaugznām. Ik pa laikam paralēli lietoju arī kādus citus šampūnus, bet kad jūtu, ka ir nepieciešamība pēc kaut kā efektīgāka, lietoju tieši SebaMed Anti-Dendruff šampūnu. Iesaku pamēģināt ikvienam, kurš cīnās ar blaugznām. 

 Wella Professional Oil Reflections matu eļļa. Cepuri nost, labākā matu eļļa, kuru līdz šim esmu mēģinājusi. Eļļas sastāvā ir mandeļu riekstu eļļa, kas nogludina, padara matus spīdīgus un galvenais matā iesūcas līdz pat trīs reizēm dzīļāk nekā citas matu eļļiņas.

L'Occitane En Provence 20% Shea sviesta roku krēms. Roku krēms ar īpaši bagātīgu tekstūru, lieliski pabaros sausu roku ādu un padarīs to maigu un patīkamu.


The Body Shop SPA of the World Japanese Camellia cream! OMG! The Body Shop SPA of the World līnijas produkti ir vienkārši pasakainai, ārkārtīgi bagāti aromātā un iedarbībā. Konkrēti Japanese Camellia krēms dziļi mitrinās un baros ādu, piešķirot tai patīkamu, neaprakstāmi skaistu un siltu kamēlijas ziedu aromātu. Āda pēc produkta lietošanas spīd, ir patīkami gluda un maiga pieskārienam.

Kas ir bijuši tavu TOP 3 ādas un matu kopšanas produkti, kurus ieteiktu pamēģināt arī man?

Bučas un sirsnīgi sveicieni Jaunajā gadā! 
Santa
 


1 komentārs

Blog Archive