KĀ LIKT ĶERMEŅA ĀDAI JUSTIES MAIGAI UN PATĪKAMAI

Nekad neesmu bijusi pilnībā apmierināta ar savas ādas stāvokli, vienmēr tā dabīgā stāvoklī ir likusies ļoti sausa, grubuļaina un nepievilcīga. Šogad sev nosolījos, ka parūpēšos par ādu- īpaši to kopšu un lutināšu.

-Sāku es ar pašu vienkāršāko soli- 2L ŪDENS dienā! Pagaidām ar šo apņemšanos iet labi, neesmu izlaidusi nevienu dienu no 3. Janvāra. 2L ūdens izdzeršana vairs nesagādā grūtības. Pamazām jūtu, kā āda kļūst mirdzošāka, tīrāka no pumpām un  sausiem pleķiem. 

-Nākošais solis manā šī brīža ādas kopšanas rutīnā ir ķermeņa skrubēšana. Kiehl's Gently Exfoliating Body Scrub "Coriander" with Aloe Vera & Chamomile lietoju pirms iešanas dušā uz sausas ādas. Kārtīgi ar spēku izmasēju kājas, pievēršot pastiprinātu uzmanību gurniem un kāju augšdaļai, lēnām virzoties uz ķermeņa augšdaļu. Skrubis ir ļoti blīvs un efektīgs, tas lieliski noņem sauso ādas slāni, padarot ādu patīkami maigu jau pēc pirmās lietošanas reizes.

-Pēc tam seko duša, kurā es izmantoju DOVE Gentle Exfoliating nourishing shower gel. Šī dušas želeja noteikti nesniedz tādu pašu efektu, kā skrubējoties ar Kiehl's Gently Exfoliating Body Scrub. Dove želejā šīs abrazīvās daļiņas ir ļoti retinātas un tās praktiski nevaru just uz ādas. Želeja noteikti būs paredzēta cilvēkiem ar jutīgāku un trauslāku ādu, kuri joprojām vēlas sajust skrubja efektu, bet nevar paciest neko agresīvāku. Manuprāt, želeja kā tāda ir ļoti laba. Tā efektīgi attīra ādu, neliekot tai justies sausai un kairinātai

-Pēc dušas kā likums man ir uzklāt ķermeņa krēmu. Nevaru vien beigt jūsmot par The Body Shop SPA OF THE WORLD līnijas produktiem, ne par velti Japanese Camellia cream iekļāvu savā 2017. gada labāko ādas kopšanas produktu topā. IZCILS produkts ar patīkami saldu un siltu aromātu. Krēms nevainojami pabaro ādu, liekot tai izskatīties spīdīgai, veselīgai un maigai pieskaroties. Krēma tilpums ir 350 ml, kas pietiks ļoti ilgam laikam, jo nav nepieciešams to klāt biezā slānī, tā iedarbību var just jau no plānas krēma kārtiņas. Īsta zelta lieta tavai ādai. 

Kāda izskatās tava ķermeņa ādas kopšanas rutīna? Kādus īpašus produktus tu lieto, lai tava āda justos un izskatītos nevainojami? 

Santa
 






3 komentāri

  1. Anonīms15/1/18

    • Nekad nespēšu atteikties no The Body shop ķermeņa skrubjiem (mani favorīti - mango, šī sviesta un kokosa)
    • Mans nr. 1 mitrinošais līdzeklis ir “Bioderma atoderm” ķermeņa krēms sausai ādai! Vienkārši fantastisks, man patīk, ka kremam nav smarža un tas patiešām veic savu galveno - mitrina un baro ādu.
    • manā vannas istabas plauktā vienmēr atradīsies kokosriekstu eļļa;
    • un vēl varu teikt tikai to labāko par Palmers ķermeņa kopšanas līdzekļiem!

    AtbildētDzēst
  2. Super! Paldies, ka padalījies informācijā. Tava ādas kopšana ir augstā līmenī. :)
    Arī es esmu Bioderma Atoderm ķermeņa krēma fane un man noteikti šogad jāpamēģina kaut kas no Palmers produkcijas!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par ieteikumiem, var izmantot kā Jaungada dāvanas

    AtbildētDzēst

Blog Archive