ATSKATS UZ 2017. GADU

Janvāra sākumā radās ideja, ka piefiksēšu katra mēneša spilgtākos notikumus un 2017. gada beigās tos apkopošu, lai varu atskatīties uz to, kas piedzīvots. Šodien ir 6. Janvāris, esmu nesen piecēlusies, sēžu savā siltajā halātā ar rīta kafijas krūzi pie sāniem un esmu gatava atskatīties uz skaistajiem 2017. gada notikumiem. Veidojot šo rakstu sapratu, ka šādā pat veidā vēlos apkopot arī 2018. gada notikumus.

JANVĀRIS- Ar jauno 2017. gadu atsāku strādāt pēc 2 mēnešu ilga pārtraukuma. Gadu iesāku ar aktīvu sportošanu- mans mērķis bija nodarboties ar fiziskām aktivitātēm maksimums piecas reizes nedēļā. Janvārī sanāca sportot 16 no trīsdesmit vienas mēneša dienas. Iesāku labi, pēc tam ar pāris ceļojumiem izjuka līdzsvars līdz ar ko motivācija un gribasspēks pazuda. Diemžēl tā arī februārī neturpināju savas sportiskās aktivitātes. (Ik pa laikam gada vidū pasportoju, bet ne patstāvīgi un ar nopietnu mērķi).
 Janvāra beigās  devos braucienā uz Slovākiju satikt draugu, lai kopā pavadītu brīnišķīgu laiku Bratislavā. Šinī laika posmā, izlēmām ar draugu doties vienas dienas ekskursijā  uz Budapeštu. Noteikti tuvākajā nākotnē gribu atgriezties Budapeštā, lai vēl plašāk iepazītu un izzinātu pilsētu.
FEBRUĀRIS- Februāris iesākās ar ceļojumu uz Berlīni
un nakšņošanu lieliskā viesnīcā- Cosmo Hotel Berlin Mitte (03.-05.02.2017). 6. Februārī jau biju mājās un apmeklēju jauku Amway skaistuma pasākumu.
20. Martā aizbraucu uz Bratislavu, pabiju daudzās jaukās kafejnīcās un beidzot arī apskatīju Slovāku nacionālo muzeju, uz kuru noteikti iesaku doties ikvienam, kurš dodas ceļojumā uz Slovākiju23. Martā agrā rītā (2:00) ar draugu no Bratislavas kāpām autobusā un devāmies ceļā  uz Prāgu, kur tika pavadīts neaizmirstami skaists laiks, izbaudot saulaino, bet dzestro februāra laiku.
MARTS- Kopumā par šo mēnesi varu teikt- liels pārdomu laiks. Skatos plānotājā, visi datumi tukši, nekas nenotiek... Šinī laikā daudz domāju par nākotni, analizēju lietas, prātoju, ģenerēju idejas... gala rezultātā pie nekā nenonācu.
Martā man bija ārkārtīgi daudz dažādu uzaicinājumu uz  prezentācijām un pasākumiem, diemžēl darba dēļ sanāca atteikt savu ierašanos uz lielāko daļu no tiem.
Izrevidēju skapi un atdevu četrus pilnus maisus ar drēbēm, kuras nevalkāju.
Ceturto mēnesi pēc kārtas devos uz saulaino Bratislavu (21-25.03.2017.). Ierodoties Slovākijā pavasaris jau griezās pilnā tā krāšņumā, cilvēki apkārti bija tik laimīgi, uz ielām jau varēja nopirkt pavasara ziedus... šķita, ka arī gaiss smaržo daudz saldāk un svaigāk. Šīs patiesi saulainās un pozitīvās dienas Bratislavā ar smaidu sejā atceros vēl šodien.
APRĪLIS- Aprīlī salīdzinoši daudz laika pavadīju ar savu draudzeni Lauru. Bijām aizbraukušas un Rīgu, daudz čalojām, dzērām vīnu āra kafejnīcās, pārspriedām un sapņojām. Sveicieni, draudzenīt! Šis bija viens no pozitīvākajiem mēnešiem kopā ar tevi! :)
Aprīlis ir mans dzimšanas dienas mēnesis, precīzāk, savu dzimšanas dienu svinu 18. aprīlī. Šinī dienā neko daudz nedarīju. Savu dzimšanas dienu nosvinēju ļoti klusi, tikai ar ģimeni vien.
Līdz šim, šinī gadā apmeklēti ir tikai divi pasākumi-  (Februārī)Amway Pavasara/ vasaras jaunumu prezentācija un (Aprīlī) Levi's apģērbu kolekcija.
Februāra beigās iepazinos ar trīs jautriem Itāļiem,(ar kuriem mani iepazīstināja tieši Laura). Smaidīgie puiši uz pāris dienām bija ieradušies Rīgā, kopā pastaigājām pa Vecrīgu, paēdām gardus latviešu ēdienus un mielojāmies ar atspirdzinošiem dzērieniem.
MAIJS- Mēnesis, kurš līdz šim bija notikumiem bagātākais. Biju aizbraukusi uz pilsētu izklaidēties ar draugiem no Amerikas, kuri šobrīd jau ir mājās no misijas un neatdodas vairs Latvijā. (ĻOOOOTI vēlos 2018. gadā Ziemassvētkus sagaidīt tieši Ņujorkā! Vai tas nebūtu skaisti?! ...Nu labi, derētu arī Parīze vai Varšava).
Maija sākumā manai sunītei bija operācija, aizvedām uz klīniku tikai pārbaudīties, uztaisīja rentgenu un uzreiz tika likta uz galda, lai operētu. Foksijai bija iekaisusi olnīca, kas bija izveidojusies jau tik liela kā cilvēka kulaks. Šodien ar sunīti viss ir kārtībā, skrien, priecājas un bauda dzīvi.<3 3="" br="" nbsp="">
Maijs bija mēnesis, kurā izveidojās draudzīgas attiecības ar Anniku. Biju pirmo reizi apskatīt viņas jauno studiju.
21. Maijā kopā ar vecākiem un māsu devāmies laivu braucienā pa Ogres upi. Uhhh, šis tik bija brauciens- Bļāvām, nervozējām, smējāmies, raudājām, klusējām un atkal smējāmies. Viens no šīs vasaras spilgtākajiem notikumiem.
Mēnesis noslēdzās ar relaksāciju Floriena SPA centrā, kurā tiku lutināta ar visa ķermeņa masāžu.
JŪNIJS- Pirmo jūniju iesāku un brīnišķīgu atpūtu "Mama hotel" dizaina viesnīcā. Par ko vairāk var lasīt- ŠEIT.
19. Jūnijā biju NBS aviācijas bāzē uz lielām svinībām, kur redzēju gaisa aviācijas paraugdemonstrējumus. Apmeklēju arī NYX Face Awards finālu un, protams, nevar piemirst arī GumBall 3000 pasākumu, kuru apmeklēju pirmo reizi.
Jūnijā beidzot arī biju Jūrmalā, kur dienas pirmo daļu ar māsu sauļojāmies un dienai ejot uz otru pusi, kopā ar māsu un māsas pusi pastaigājām pa Jomas ielu, iegriežoties dažādās kafejnīcās pēc vieglām uzkodām un dzērieniem.
JŪLIJS- Šķirstu atpakaļ pierakstu- viss tukšs, skatos savā Instagram kādas bildes esmu publicējusi- viss tukšs. Laikam jau jūlija mēnesis ir bijis visgarlaicīgākais. Protams, nav jau tā, ka nebūtu tajā neko darījusi tāpat bija svētki, ko svinēt, pasākumi, kurus apmeklēt un lietas par ko priecāties. Jūlijā svinējām  tēta dzimšanas dienu, biju palīdzēt dekorēt un iekārtot kāzu dekorācijas. Jūlijā nosvinējām arī māsas lielo jubileju, savukārt Jūlija beigās svinēju savas pilsētas "Pilsētas svētkus".
AUGUSTS- 2. Augustu iesāku ar meiteņu tikšanos "Naples" restorānā, kur visa vakara gaitā intensīvi apspriedām jaunākos notikumus un gardi izsmējāmies. Vairāk par vakaru vari lasīt ŠEIT. 
Māsiņa uz savu dzimšanas dienu uzdāvināja sev un ģimenei braucienu ar buru laivu, kas bija neaizmirstams, taču nervus kutinošs un pat baiss piedzīvojums. Vasaras vidū NYX Cosmetics prezentēja savus jaunos produktus, kur ar jaunajiem produktiem tiku iepazīstināta arī es. Šīs prezentācijas ietvaros visi skaistuma mīļotāji pacēlām glāzes par Riti un Lauru, par viņu izaugsmi un karjeras attīstību.
Protams, augusts neiztika arī bez dažādām dārza ballītēm un dzimšanas dienas svinībām. Augustā nosvinējām brāļa 22. dzimšanas dienu.
Augustā Annika mani uzaicināja apmeklēt Dinamo Rīga spēli, kurā diemžēl zaudējām. Spēli praktiski neredzēju, jo vajadzēja taču klačoties un apspriest karstākos jaunumus. 
SEPTEMBRIS- Septembrī uzsāku mācības auto skolā.
Tiku uzaicināta arī uz Parfoice jaunās rudens/ziemas kolekcijas prezentāciju. Septembrī man arī tika dota lieliska iespēja relaksēties Kurshi Spa labsajūtas centrā Jūrmalā. Par ko vairāk vari lasīt- ŠEIT.
14. Septembrī bija mana vārda diena, taču šinī dienā neko īpašu nedarīju. Īsti pat neatceros, kad pēdējo reizi tā kārtīgi būtu atzīmējusi savu dzimšanas vai vārda dienu. 2018. gadā tas kaut kā būs jālabo.
No 22. līdz 24. septembrim biju  Stokholmā, kur no sirds iemīlējos skandināvu dizainā, vienkāršībā un dzīvesveidā. Noteikti vēlos atgriezties Zviedrijā, šoreiz doties tieši  "Zviedru shopping tūrē" un atgriezties mājās ar kvalitatīviem tekstila un keramikas izstrādājumiem. 
OKTOBRIS- 4. Oktobrī biju Semarah Hotel Lielupe viesnīcā. Oktobrī atsāku iet dejot, jo kolektīvā kurā kādu brīdi dejoju 2017.gadā apritēja 30 gadi, tāpēc mēs cītīgi gatavojāmies lielam jubilejas koncertam.
Šī gada 21. oktobrī apritēja arī viens gads kopš NYX Cosmetics zīmols ir atvēris savu veikaliņu Aspazijas bulvārī. Šo svinību beigās LAURA ALKSNE man un Sofijai pasniedza #NYXCosmeticssquad džinsa žaketes, kuru ar lielu godu un prieku nēsāju.
Pirmo reizi apmeklēju Brillante aģentūras rīkotu pasākumu- "Dress  up with the Brillante dolls". Video formātu par šo pasākumu atradīsi- ŠEIT
NOVEMBRIS- Novembris bija kluss mēnesis, šinī mēnesī pie manis piezagās nomāktība, bezspēks, nogurums, nevēlēšanās darīt lietas... Jāsaka, ka šis bija viens no klusākajiem mēnešiem, kurā netika darīts nekas ievērības cienīgs.
Lai gan...Viens no spilgtākajiem notikumiem Novembrī bija tas, ka varēju piedalīties L'Occitane veidotā projektā ar nosaukumu "Latvijas blogeri iesaka". Arī es biju viena no tām blogerēm, kura testēja produktus un ņēma dalību projektā.
Devos uz MAC stendu, kur man uzlika skaistu make- up un es varēju būt viena no pirmajām, kas apskata jauno Mac Ziemassvētku kolekciju
Novembrī nosvinējām arī  mammas apaļo jubileju ļoti jautrā radu kompānijā. 
Novembrim noslēdzoties, apmeklēju pēdējo šī gada pasākumu, kurš norisinājās  Laura Ashley veikaliņā. Šis pasākums mani uzmundrināja un deva pozitīvu lādiņu. No pasākuma devos mājas ar ļoti pozitīvām emocijām par ko jāpasakās cilvēkiem, kurus satiku un pasākuma organizatoriem.
DECEMBRIS- Šis mēnesis no visiem paskrēja garām visātrāk. 16. Decembrī bija "Pūpolītis" 30 gadu dzimšanas dienas koncerts, kuram bijām cītīgi gatavojušies jau no oktobra. 
18. Decembrī kopā ar meitenēm tikāmies "Unnika Annika studijā", lai kopā nosvinētu izdevušos "skaistuma gadu". No šīs tikšanās aizgāju ar ļoooti daudz pārdomām.
...Un tad pavisam ātri pienāca Ziemassvētki, kurus, protams, pavadīju kopā ar ģimeni. 24. decembra vakarā paēdām gardas svētku vakariņas un 25. decembra pēcpusdienā priecājāmies par viens otram sagatavotajām dāvaniņām. Šie bija visklusākie, ģimeniskākie un mierīgākie svētki, salīdzinot ar citiem gadiem.  Tik cik ātri pienāca Ziemassvētku, tik pat ātri atskrēja un pagāja Vecgada vakars. To nosvinēju kopā ar vecākiem un jau ap 00:25 devos pie miera.
Ceru, ka arī Jums bija tikpat piedzīvojumiem, laimes mirkļiem un smiekliem bagāts gads. Atgādināšu, ka šie ir tikai pāris īpaši izcelti notikusi, kurus es pati vēlos atcerēties un īpaši iezīmēt. Bēdas, skumjas, asaras, vilšanās, neveiksmes, apkaunojumu un sāpes īpaši neizcelšu... Man vienmēr paticies labāk uzsvērt pozitīvo un noklusēt visu pārējo. Bet nedomājiet, ka šādu skumju brīžu man 2017. gadā nav bijis, IR. Ir, bija un būs. Bet tas lai paliek aizkadrā. :)
Vēlu Jums visiem dienu nodzīvot piepildītu ar visdažādākajām emocijām. Uzstādīt mērķus un mērķtiecīgi uz tiem tiekties. Visu to labāko 2018. gadā! Lai viss izdodas, mani mīļiem.

Santa
 





Nav komentāru

Blog Archive