ATKLĀTI PAR PHILIPS LUMEA PRESTIGE FOTOREPORTIERU



Pieļauju domu, ka mēs ikviena vēlamies iegūt gludu ādu, bez liekiem matiņiem. Praktiski visu savu dzīvi sievietes cīnās, lai no tiem atbrīvotos un šis stāsts ir nebeidzams. Matiņus ir jāskuj, jāveic vaksācija (kas nu kuram), taču pēc kāda laika
matiņi ataug un viss sākas no nulles. Par laimi mums apkārt ir lieliski zinātnieki, kuri groza galvas, lai sievietēm atvieglotu dzīvi, laižot klajā dažādas inovācijas. Man bija iespēja izmēģināt vienu no efektīgākajām šī brīža matiņu likvidēšanas metodēm- fotofiksācija. Protams, nemācēšu spriest, cik profesionāls un jaudīgs ir PHILIPS LUMEA fotoepilātors salīdzinājumā ar klīnikās pieejamajām fotofiksācijas ierīcēm, bet priekš lietošanas mājas apstākļos tas ir drošs un  ērts palīgs cīņā ar lieko matiņu likvidēšanu.

PIRMĀ LIETOŠANA REIZE (Procedūru uzsāku februāra beigās):
Pirms sāku matiņu likvidēšanu ar fotoepilatoru, dienu iepriekš izmēģināju to uz kājas, lai veiktu 24h testu, vai āda ļaujs veikt  turpmākās darbības. Pēc divdesmit četrām stundām sapratu, ka āda ir devusi zaļo gaismu un es uzsāku procedūru. Pirmkārt, noskuvu visus liekos matiņus, otrkārt, lejupielādēju "Philips Lumea" aplikāciju telefonā, lai sekotu līdzi norādēm, piefiksētu nākamos epilēšanas datumus un to cik jaudīgu zibsni man jāpielieto konkrētā zonā. Treškārt, sāku darbu ar pašu ierīci. Pirmās apstrādāju kājas, tad virzījos uz bikini zonu, zonu ap nabu un beidzu ar padusēm. Uz kājām jau no pirmās reizes izmantoju PIEKTO stipruma līmeni, tāpat arī paduses un zonai ap nagu. Bikini zonai izvēlējos TREŠO stipruma līmeni.
Protamas, pirmā reize lietojot fotoepilatoru bija neveikla, bija jāsaprot kā "pistoli" turēt rokās, kā orientēties kuru zonu jau esi apstrādājusi un kuru zibšņa līmeni izvēlēties. 
Ķermeni apstrādāju salīdzinoši ātrā laikā, ilgāko laiku aizņēma tieši kājās, jo tas arī ir lielākais laukums, kam jāveic apstrāde. Pirmā lietošanas reize kopumā bija veiksmīga, nekas nesāpēja un neradīja diskomfortu. Bija jūtama sildoša sajūta un vietās, kad tika raidīts zibsnis uz ādas, bija sajūta, kā tiktu izrauts viens individuāls matiņš.  Šķietami nebūtiskās sāpes bija jūtamas tikai uz sekundi.
REZULTĀTI PĒC PIRMĀS LIETOŠANAS REIZES:
Mani matiņi ir ļoti biezi, tumši un ātri ataug. Jau pēc pirmās lietošanas reizes pamanīju, ka matiņiem ataugot tie ir kļuvuši smalkāki un vārgāki. Apmēram pēc nedēļas matiņi bija tik vārgi, ka tos pilnīgi bez sāpēm varēja izraut. To saknes bija palikušas vārgas.  Sajūtu ziņā liekas, ka matiņam nav kur turēties un tas vienkārši izkrīt. Kopumā pēc pirmās lietošanas reizes esmu 100% apmierināta! Pirmos rezultātus pamanīju tieši uz kājām, jo matiņi jau pēc pirmās procedūras atauga daudz lēnāk.

OTRĀ LIETOŠANAS REIZE:
Otrā fotoepilatora lietošanas reize man bija 6. Martā, par ko mani dienu iepriekš brīdināja telefonā lejupielādētā Philips Lumea aplikācija. Otrā procedūras laikā jau man gāja veiksmīgāk, pistole vairs nelikās tik neveikla, biju galvā izveidojusi plānu pa kādām zonām sadalīt kāju, lai pēc iespējas precīzāk apstrādātu šo zonu, neizlaižot nevienu brīvu vietu. Arī šoreiz nekas nesāpēja, tik vien kā  sajūta, kuru pieminēju iepriekš- par viena matiņa izraušanu atsevišķās vietās. Visas zonas, izņemot bikini daļu,  otrajā reizē apstrādāju ar PIEKTĀ līmeņa stiprumu. Bikini zonai izvēlējos izmantot 3. līmeni.
REZULTĀTI PĒC OTRĀS LIETOŠANAS REIZES:
Bez jebkādas liekuļošanas- ESMU SAJŪSMĀ! Godīgi sakot es necerēju uz tik labiem rezultātiem. Matiņi patiesi ataug mazāk, tie ir daudz trauslāki un retāki. Nav tā, ka uz ādas ir tikai kādi 10 matiņi... protams, tie ir, bet vairs ne tik daudz kā iepriekš un rezultāts noteikti ir jūtams un acīm redzams.  ***Apstrādājot divas reizes zonu ap nabu, matiņi praktiski vairs nav redzami.

TREŠĀ LIETOŠANAS REIZE:
Paņemot fotoepilatoru rokās uzreiz bija skaidrs rīcības plāns- kur kādus līmeņus izmantot, kā labāk turēt pistoli, lai tā būtu ērta un komfortabla. Šoreiz jutos ļoti pārliecināta un droša par sevi.
Procedūra noritēja vēl ātrāk kā citām reizēm, bez pārsteigumiem un ķibelēm. Viss jau bija iepriekš zināms un pieredzēts. Zināju, ka būs sildoša sajūta un ka ik pa laikam iedzelts gaismas zibsnis.

KOPSAVILKUMS:
Esmu vairāk kā apmierināta. Ja agrāk piektdienas vakarā noskuvos un sestdienas vakarā vajadzēja vilkt kleitu- es to nevarēju darīt, jo matiņi uz kājām jau bija atauguši un jūtami. Tagad es to varu darīt, tik ļoti vairs neuztraucoties par matiņu redzamību. Protams, matiņi nav pilnībā likvidēti, taču tie ataug daudz lēnāk, daudz trauslāki un plānāki. Mazliet neievēroju noteikumus un iešmaucu vēl ceturto procedūru, un varu teikt, ka šīs četras procedūras man ir atvieglojušas dzīvi, kaut vai par kripatiņu. Pieļauju domu, ja veiktu šo procedrūru regulāri vēl kādu laiciņu, varētu ja ne pilnībā, tad daļēji atbrīvoties no liekamiem matiņiem mājas apstākļos.
Vislabākos rezultātus pamanīju uz zonas ap nabu, tur matiņi praktiski vairs neaug pat pēc četrām procedūras reizēm. Tad nāk kājas, paduses un visbeidzot bikini zona. Bikini zonā matiņi tika apstrādāti ar trešā līmeņa stiprumu, pieļauju, ka tas ir arī iemesls, kāpēc neredzu tik efektīgu rezultātu kā uz kājām, zonu ap nagu un padusēm.

+Drošs
+Ērts
+Komforts mājas apstākļos
+Pārvietojams, to var lietot jebkur un jebkurā laikā
+Labs ieguldījums
+Efektīgs rezultāts
+Garantija
+Lampa kalpo 20 gadus
+Droši novērš matiņu ataugšanu zem ādas
+Četri dažādi uzgaļi, katrai ķermeņa zonai
+Piemērots lielākajai daļai sieviešu


Kā tu cīnies ar lieko apmatojumu?   Vai esi kādreiz mēģinājusi fotoepilāciju? Kāda ir tava pieredze?
Droši vien esmu piemirsusi kādas svarīgas nianses, tāpēc ja ir kādi  jautājumi, droši atstāj tos komentāru sadaļā.







Vairāk informācijas atradīsi ŠEIT

8 komentāri

  1. Diezgan bieži jālieto, tik īsā lietošanas laikā nevar saprast vai matu "maiņas" ir jebkā ietekmētas. Laikam pa druskai pēc kāda gada varētu būt labs rezultāts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ieteicams lietot ik pēc divām/trīs nedēļām. Pēc tam, kad matiņi jau tiešām paši krīt ārā un to saknītes ir vārgas, tad procedūru var veikt retāk un ne tik regulāri. :)
      Tiešām apsveru domu iegādāties pati savu personīgo PHILIPS LUMEA PRESTIGE FOTOREPORTIERU! Uzskatu, ka tas ir labs ieguldījums, ja liekie matiņi sarežģī ikdienu. :)

      Dzēst
  2. Vai ir kāds raksts par fotoepilācijas ietkmi uz ādas veselību? Kaut kā palicis prātā, ka tas nav pārāk labs risinājums, bet varbūt tehnoloģijas mainījušās...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika.
      Atradu labu un izsmeļošu rakstu, kurš tev varētu atbildēt uz šo jautājumu: http://medicine.lv/raksti/fotoepilacija
      Kā arī- http://www.delfi.lv/vina/skaistums-un-stils/skaistumkopsana/viss-kas-jazina-par-fotoepilaciju.d?id=12680323


      Dzēst
  3. Anonīms6/4/18

    Sveika! Ir jautājums: vai starplaikos, starp fotoepilēšanos arī kaut kā likvideji matiņus, piemēram skuvi? Vai arī pēc tā nebija nepieciešamība?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika.
      Starplaikos starp fotoepilēšanos lietoju skuvekli. Taču to vajadzēja lietot daudz retāk nekā iepriekš, pirms nelietoju fotoepilatoru.
      Šobrīd esmu izvaksējusi paduses- tur matiņi praktiski vispār nav atauguši- pa kādam ir, bet pilnīgi nevar salīdzināt kā bija pirms tam, kad nelietoju fotoepilatoru. :)

      Dzēst
  4. Anonīms10/4/18

    Šim fotoepilatoram ir viens mīnuss. Un tā ir cena.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es saprotu- 500 Euro tā ir liela nauda un ir jāizsver, kas ir svarīgāks uz doto brīdi.
      Taču uz to var paskatīties arī no citas puses. Ja tiešām cīnies ar izteiktiem matiņiem, kuri ikdienā traucē un nomāc tevi, tad šis ir labs ieguldījums. Lampa kalpo 20 gadus (vismaz tā viņi paši uzsver) un skatoties ilgtermiņā šī lieta atmaksātos.
      Man ir draudzenes, kuras nopirka uz pusēm šo ierīci, domāju, ka tas arī ir variants, kuru var izsvērt. (Ja nav uzticamu draudzeņu, var dalīties, piemēram, ar māsu vai mammu, vai kādu citu labu cilvēku sev apkārt). Tiesa gan tur atkal ir kāds mīnus... un tas būtu- cik ilgi šādi intensīvi lietojot fotoepilatoru, kurš paredzēts mājas apstākļiem, kvalitatīvi kalpos?! :)

      Dzēst

Blog Archive