Septembra tukšie konteineri

Sveikas <3

Šo nedēļ- svētki! Būs divi raksti no manis.

Šis nav tikai septembra izlieto produktu apraksts, te ir mazliet kaut kas arī no augusta. 
Lecam iekšā lūkot, ko esmu izlietojusi pa šiem mēnešiem.
Sākam no kreisās puses.
Ziaja Cocoa body butter. Ļoti labs ķermeņa sviests. Noteikti, ja uzskriešu veikalā virsū, ķeršu ciet. Atsauksmi vari lasīt- šeit.
GARNIER Pure Active kosmētikas noņēmējs. Labs produkts. Ir saudzīgs pret tavu sejas ādu, labi nomazgā kosmētiku. Atsauksmi ari lasīt- šeit.
L'OREAL Micelārais ūdens. Ohh, labākais micelārais ūdens aiz Bioderma. Šī ir mana otrā pudelīte. Man patika un esmu sajūsma par šo produktu. Ja gadīsies vēl kāda akcija šim produktam, noteikti nešaubīšos un nopirkšu. Atsauksmi vari lasīt- šeit
Belle Jardin roku krēms. Nepatika, patiesi nepatika. Smaržo pēc sakaltušām, vecām kumelītēm un plastmasas. Domāju, ka nekad neizlietošu šo krēmu, jo tas ir salīdzinoši liela iepakojuma (123ml), kas itkā nebūtu slikti, bet šinī gadījumā tās bija mokas.
Garnier Pure Active Charcoal scrub. Sejas skrubis ar melniem ogles graudiņiem. Arī šis bija produkts, kas patika. Labi tika galā ar maniem melnajiem punktiņiem uz deguna. Neteiksim, ka tās izzuda pavisam, bet salīdzinoši mazāk to tomēr bija. 
Cleanic ziepes intīmai kopšanai. Daudz neko tādu nepastāstīšu, negribas iedziļināties sīkumos. Bet kopumā pēc tā lietošanas sajūtas ir svaigas un patīkamas.
Nagu lakas noņēmējs ar smiltsērkšķi. Domāju, ka kaut kur jau biju pieminējusi, ka šis nagu lakas noņēmējs ne īpaši patīk, smarža uz nagiem pēc notīrīšanas ar šo līdzekli ir pasakaina, bet man tomēr gribētos, lai tas labāk noņem nost veco nagu laku. Ja kāds ir jūtīgs, pret stipru nagu lakas noņēmēja smaržu, tad šis būs ideāls variants, bet tad jārēķinās, ka laka grūtāk nāks nost. 
L'oreal Elseve eļļiņa matiem. Man un māsai ļoooti patika. Māsa pat bija lielākā starā, ka ņēma u nopirka arī pilno iepakojumu un nu jau ir pusē. Es laikam nebiju tik liela fane, ka gribētu pielno iepakojumu,+ laikam arī tāpēc, ka mājās jau ir kādi 2/3 šādi matu kopšanas līdzekļi eļļiņas veidā.
Kiss Multi fast nagu laka. Sākumā patika, kad nagu laka bija pusē tā sabiezēja un vairs nebija lietojama. 
Essence Pro white hardener. Lielisks produkts no Essence, padara visdzeltenākos nagus skaistus un baltus .Šai nagu laku formulai darbojas pretkrāsu teorija. Šī caurspīdīgā nagu laka ir ar violetu nokrāsu, līdz ar to pretkrāsa violetajam ir dzeltena un violētais nosacīti " balina" dzeltenos nagus.

10 comments

  1. Visu laiku šaubījos par to Esences līdzekli- tagad nešauboties nopirkšu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā,kad laka ir uz nagiem,tad tie izskatās kristāla dzirdi. :)

      Dzēst
    2. hmm..man atkal nagi ar šo izskatās zilgani..it kā rokas būtu nosalušas. Kā bāzi īsti arī nevar izmantot, nagu
      laka nonāk kā uzlīme nost jau nākamajā dienā.Varbūt man tik tā reaģē :D

      Dzēst
    3. arī mani izskatās zili violeti, bet tas izskatās daudz labāk nekā iedzelteni un sliama izskata nagi, no kādas nagu lakām. :)
      Es arī neieteiktu nevienu citu nagu laku kā bāzi, ja tā tam nav domāta. Lai nagu laka turētos, jāpērk speciāla laka, kas tieši tam ir paredzēta. (kā bāze nagu lakai) :) Es varu ieteikt "Jessica" base coat ir ļoti laka bāze. :)

      Dzēst
  2. Labi pacentusies! Man tās eļļiņas un serumi ātri vien nozūd no skapīša, Mani mati laikam kāri uz tādām lietām :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es tik pērku un pērku, bet aizmirstu tos pabarot pienācīgi ar serumiem un eļļiņām. ups. :)

      Dzēst
  3. Anonīms4/10/13

    manā pie-darba maximā ir daudz un dažādi ziajas produkti. visu laiku domāju pamēģināt, bet kaut kā nenopērku. tagad esmu pārāk daudz labu atsauksmju dzirdējusi, lai nenopirktu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tiešām, Maximā?! :) vari iedot kādas norādes, ja tas ir Rīgas tuvumā?

      Dzēst
  4. Man ar bija tas "gods"izmēģināt to Belle roku krēmu, tādas pašas izjūtas, brrr.
    Bet, piemēram, nagu lakas noņemamais man ir favorītos, jo tīri labie tiek galā pat ar tām Colorama Polk Dot(kaut kā tā) lakām, pašai par izbrīnu.
    Ziaja-uz to es jau dikti sen skatījos, bet kaut kas man viņā nepatika, un pavisam nesen ieraudzīju uz atlaidēm micelāro rožu sviesta ūdeni, ko tagad testēju.
    Nu kaut kā tā...;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. padalīsies, kur esi ieraudzījusi micelāro rožu sviesta ūdeni?! :)

      Dzēst

Blog Archive