Nesen iegādātie krikumi

Sveikas <3

Drogās, lielai daļai kosmētikas, ir atlaides, arī es paķēru šo to no plauktiem. 
Zinu, ka man neko nevajag, bet, kā es parasti saku: "Grēks bija nepirkt par tādu naudiņu."
Nopirku mazus krikumus, kuri sastāv no:
Essence Studio nails 24/7 nagu laks bāzes.
Es laikam no sirds būšu iemīlējusies šinī bāze. Manu nagu laku tas notur SUPER ilgi uz maniem nagiem, neļaujot tai lobīties un nokrist. Kā arī tā aizpilda bedrītes, kuras radušās nagu galos, kad nags sašķeļas. (Kas man diemžēl ir liela problēma).  
19. martā ieliku Instagram bildi, kad tikko biju nolakojusi nagus ar Essence nagu laks bāzi un Maybelline nagu laku. Tā nostāvēja uz maniem nagiem 5 dienas pat nepakustoties, par ko man bija liels prieks!
 Hureii- Essence nagu lakas bāzei! 

Essence lipliner 05 Soft berry.
Ilgi nedomādama, paķēru lūpu zīmuli un devos uz kasi, jo zināju, ka mājās stāv Catrice lūpu krāsa, kurai nav atbilstošs lūpu zīmulis. Tiesa gan zīmulis šai lūpu krāsai izrādījās par tumšu, taču es to vienkārši labi sapludināju ar lūpu krāsu un rezultāts izskatās vienreizējs. 
Atvainojos par bilžu apgaismojumu, nebiju domājusi, ka tik radikāli tās varētu atšķirties. 

Catrice Lūpu krāsa 210 Kiss Kiss Hibiskiss .
Es vispār esmu Catrice lūpu krāsu fane, man tās dikti patīk. Patīk, ka tās ir krēmīgas, vieglas, nesausina lūpas un turas pieklājīgu laiku. (Nē, es neesmu paņēmusi jau iesāktu lūpu krāsu, es to jau esmu sākusi lietot).
Šis tonis mani īpaši uzrunāja- košs, spilgts, pavasarīgs... Neko pielikt, ne atņemt, tiesa gan šī lūpu krāsa nav no sedzošākajām, bet pavasara/ vasaras sezonai ļoti atbilstoša, viegla un svaiga.

"Dzintars" krikumi:
Divas Mirdzošās, birstošās ēnas. 
 No kreisās T7 rozā pērle un T5 sudraba mirdzums.
Mazliet nesapratu tik kāpēc arī Rozā pērle tiek saukta par mirdzošajām ēnām, jo tā nudien nav mirdzoša, tā vairāk līdzinās perlamutra ēnai... Tiesa gan, abas ļoti skaistas. <3
Bildē nevar redzēt, bet Rozā pērle saulē atstaro vēsi rozā nokrāsu.



Vai pamanījāt Essence jaunumus? Gela lampu un visus pričendālus? Kā Jūs skatāties uz šo jaunumu no Essence? 
Es viennozīmīgi biju pārsteigta, tikai mani māc nelielas šaubas par to kvalitāti, vai tas būs tik pat augsta līmenī kā jau ierakstais gēls, ko liek salonos. :) 


Skaistu un pavasarīgu jauno nedēļu vēlot,

xo Santa


14 comments

  1. Anonīms23/3/14

    Man šķiet ka tas Essence komplekts ir pārāk dārgs priekš Essence. Tad jau labāk mazliet pielikt un nopirkt Depend Gellack komplektu, kas tiešām ir sakarīgs un kvalitatīvs. Turklāt tam Essence pa vidu jāliek parastās nagu lakas, un man besī ilgi gaidīt, kamēr tās nožūst. Un it īpaši vēl vairākās kārtās. Tad jau labāk lai viss ir gēllakas, kuras nožāvē zem UV un miers. Es noteikti nepirktu Essence komplektu, tomēr skaties, kā gribi, nav sevišķi kvalitatīva tā kosmētika!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī nedomāju iegādāties, labāk samaksāju pāris latiņus/ eiro un aizeju pie speciālista. Tiesa gan uzmanību ļoti piesaista šis jaunums no Essence. :)

      Dzēst
  2. o jā essence bāze ir labāka nagu laku bāze, ko esmu mēģinājusi. mana mīļākā catrice lūpu krāsa ir tonī mrs. brightside, šī izskatās ļoti līdzīga + catrice lūpu krāsas ir vieglas, burtiski kūst uz lūpām un pat mitrina!! :D
    essence jaunumus vēl nēesmu manījusi, lai gan nedomāju, ka iegādāšos gēla nagu laku komplektu, taču prieks, ka arī pie mums tas pārdodas, jo zinu ka essence ārzemēs ir daudz vairāk izvēles nekā pie mums. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paķēru, nekad nebiju mēģinājusi un iepatikās, pat ļoti... žēl, bet cik sapratu šī bāze tiks izņemta no apgrozījuma, pareizi? Vai es maldos? :/ :)

      Dzēst
  3. Yes yes yes, Catrices nr.210 ir atkal pieejams? Vienu brīdi bija izņemta no apgrozības. Mans mīļākais rozā tonis ever.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es biju stacijas Drogās, tur vēl "mētājās pāris". Bet izskatās, ka tās drīz arī no turienes pazudīs. ;) Ja interesē, steidz iegādāties.

      Dzēst
  4. Bāze izklausās pēc pasakas! Un Catrice lūpu krāsai burvīgs tonis. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cepuri nost, labākā nagu bāze, kas man ir bijusi, šī pat nestāv klāt Jessica bāzei, kas skaitās profesionālā. :)

      Dzēst
  5. Jā, man ar tā essences bāze bija patīkams pārsteigums, tik laikam tiešām diemžēl vairs nebūs pieejama :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es vēl mēģināšu kaut kur noķert šo,jo ar vienu būs par maz un kamēr sameklēšu aizvietotāju. :)

      Dzēst
  6. Tumšais zīmulis ar lūpu krāsu izskatās ļoti smuki! man ir tās trendy ēnas, bet ar viņām man ir love/hate attiecības! jā, patīk tonis un kā uz acīm izskatās, bet pārlieku glitterīgas, un līdz ar to, jādomā kā tās nofiksēt, lai nebirtu pa seju. ;)

    AtbildētDzēst
  7. Hmm, tiešām gēla kārtām pa vidu jāliek parastā nagu laka? Tas tā jocīgi liekas. Es cik esmu mēģinājusi savam Sally Hansen mājas gēlam pa vidu iekrāsot parasto laku (franču manikīram), tā ne tuvu neturās tik labi un sāk ātri plīst/lobīties.

    AtbildētDzēst
  8. Ar nagu lakas bāzi ieinteresēji, varētu pamēģināt.
    Par Catrice Kiss Kiss Hibiskiss, man arī ir, bet uz lūpām izskatās košāk, un, jā, vienīgais mīnuss tā ir tik mīksta, ka paliek mežonīgi robi no otas, bet ja klāj uzreiz no iepakojuma (kā parasti), tad to lūpukrāsu salauzt ir viens un divi, es patiesībā salauzu!

    AtbildētDzēst
  9. Par šķelšanos... Lieto REGULĀRI kādu eļļiņu vai krēmiņu nagiem un kutikulām. Es tieši tikko par Lush - Lemony Flutter rakstīju blogā, man tas ļoti palīdz.
    Un ar Essence bāzi dikti iekārdināji... :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive