Sun kissed glow with Shimmering bronzing powder |Make- up

 Vēlies, lai tava sejas āda izskatās kā tu tikko būtu nokāpusi no jahtas, uz  kuras pavadīji visu dienu, laiski veldzējoties saulītē?! Man tev ir lielisks padoms kā tikt pie šādas veselīgi iedegušas un zeltaians ādas. Viss, kas tev nepieciešams ir bronzeris ar siltu zelta mirdzumu.

Catrice Sun Glow Shimmering bronzing powder ir bronzeris ar zelta spīdumiņiem, kas piešķir ādai lielisku dzīvīgumu un iedegušas ādas izskatu. Šāda veida bronzeri visaktuālākie ir tieši pavasara/vasaras sezonā, kad gribas, lai āda īpaši staro un atmirdz saules staros. Šādus bronzerus, kuru sastāvā ir jebkādi mirdzumiņi, neizmanto sejas modelēšanai vai iekritumu veidošanai. Tie ir domāti kā "papildu produkti" make up koptēlam.  
Kad esi beigusi likt sejas pamatu (bāze, korektors, tonālais krēms, pūderis, izgaismotājs, iekritumi), tad kā vienu no pēdējiem soļiem izmanto bronzeri. Liec to vietās, kur saule pie ādas "pieķeras" pirmā, respektīvi, deniņi, deguna un zoda gals, vaigu un uzacs kauli. Pēc tam ar apļveida kustībām izstrādā šīs vietas, sapludinot tās kopā ar pārējiem sejas produktiem, kuri atrodas tev uz ādas. Šādā veidā kļūdīties ir praktiski neiespējami un gala rezultāts būs daudz efektīgāks. 

Kas attiecas uz šo produktu sejas "iebronzēšanai", tad jāsaka, ka tas ir diezgan veiksmīgs. Tas dod ļoti vieglu, gandrīz nemanāmu efektu... taču līdzko saule sāk spīdēt tavā virzienā, tu mirdzi un staro kā vistrauslākā, bet skaistākā zvaigzne.  Šis bronzeris ir pieejams divos toņos 010 Shimmering Bronze un 020 Shimmering Hazel. Es priekš savas bālās ādas izvēlējos 010  Shimmering Bronze. Takā bronzeris sastāv no diviem toņim, tad es vairāk vienmēr sliecos izmantot šī produkta gaišāko nevis tumšāko toni, jo bronzera tumšāko ēnu man ir daudz grūtāk izpludināt, tikai tā iemesla dēļ, ka tas man vienkārši ir par tumšu un to ir grūti iestrādāt ādai tā, lai tas būtu pēc iespējas dabīgāks un neredzamāks. 

Nopērkams- veikalos "Drogas"
Vērtējums- 6/10  


Vai tu jau esi atradusi savu šīs vasaras ideālo bronzeri? Kāds tas ir? 





Saulainu dienu vēlot,
Santa 

10 comments

  1. Kāpēc tikai 6 vērtējumā?
    Swatchā izskatās ļoti skaisti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāpēc, ka iepakojums ātri nobružājas. Kā arī biežāk izmantoju ēnas gaišāko toni, jo tumšākais ir par tumšu manai ādai. Tumšāko toni ir grūti iestrādāt ādā, kā rezultātā uz sejas var parādīties nevienmērīgs, pleķains klājums. Kaut kā nesanāca ielikt augstāku vērtējumu. Itkā bronzerim viss kārtībā, taču ir tādi sīki krikumi, kuri "novilka" vērtējumu. :)


      Dzēst
  2. love your blog :)
    have a great weekend!
    kisses:)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  3. Sniegbaltītēm tiešām ar tiem bronzeriem ir pagrūtāk, jo grūti atrast bronzīgu, bet tomēr dabisku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu. Cits par oranžu, cits par pelēku.. visa dzīve vienās problēmās mums meitenēm. he :D

      Dzēst
  4. Anonīms23/5/15

    tonis jau it kā ir ok, bet, manuprāt, tomēr ir mazliet par daudz to šimeru. spīdēt saulītē kā diskobumbai tomēr nav tik feini (nu, izņemot pasākumus).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šimeri šim bronzerim ir salīdzinoši maz, vairāk tas dod tādu kā satīna spīdumu.
      Es gan esmu par vieglu spīdumu pareizajās vietās. :)

      Dzēst
  5. Man nepatīk bronzeri, kam ir tik izteikts spīdums, jo dažkārt efekts var pārtapt par defektu vienkārši. :D Es jau otro gadu mīlu savu Bahama Mama un ja gribās atdzīvināt mirdzumu sejā, tad talkā nāk izgaismotājs :)
    Izskatās interesants produkts, bet ja ne tas spīdums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu, ar jebkuru produktu efektu var pārvērst par defektu. Ir jāzina produktu pielietojums un tā radītais efekts. :)

      Dzēst

Blog Archive