Aprīļa favorīti

***
Professional SEBASTIAN Matu veidošanas fluīds
Pirmo reizi sastopos ar šādu produktu un esmu pilnībā apsēsta ar to. Tas ir šķidra medus konsistencē un ārkārtīgi lipīgs. Tas matiem sniedz izteiktu mirdzumu un pats galvenais intensīvu fiksāciju. Lokas manos matos saglabājās visas dienas (un nākamās dienas) garumā. Lokas nepaliek stingras un kraukšķīgas, tās ir elastīgas un ļoti viegli transformējamas uz citām frizūrām. Mati pirmo reizi mājas apstākļos ieguva salona cienīgu, stingru, taču ne cietu matu sakārtojumu. Aromāts man mazliet atgādina vīriešu dušas želeju, taču matos tas izgaro, un ja arī ir saglabājies jūtams kāds aromāts, tad tas ir ļoti viegls un neuzbāzīgs.

***
Garnier Nēo 48h antipersperants (aromāts Pure Cotton)
Galvenie plusi- ārkārtīgi patīk jaudīgā produkta aizsardzība, sausā sajūta padusēs un aromāts. 

***
La Roche-Posay  Effaclar Duo+
Produkts ar kuru sākumā nemaz nedraudzējos, bet kad āda lēnām sāka palikt arvien tīrāka no pumpām, sapratu, ka tieši šis ir tas produkts, kurš manu ādu ir padarījis krietni tīrāku. Produktam ir viegla un maiga gēlveida tekstūra, ātri iesūcas ādā neatstājot to taukainu vai lipīgu.  Īkšķi uz augšu- dikti patīk.

***
Rimmel London KATE lūpu krāsa, tonis 45
Ilgi kārota lietiņa, kuru tad arī nolēmu iegādāties. Lielākā daļa lūpu produktu manos kosmētikas krājumos ir ļoti košas un izteiksmīgas, un tā īsti nav lielas izvēles starp neitrāliem toņiem. (Jāsaka, ka zinu arī iemeslu tam- daudzi naturālu toņu lūpu produkti liek maniem zobiem izskatīties iedzelteniem, tāpēc arī no tiem izvairos). Ka attiecas uz pašu lūpu krāsu tā nav pati labākā, noturīgākā un gludākā klājuma, taču viņā ir kas tāds, kas sajaukumā ar caurspīdīgu lūpu spīdumu, liek man to krāsot un priecāties par rezultātu.

***
L'Oreal PARIS nagu laka, tonis-114 Nude Demoiselle
KOLOSĀLA LAKA. Pietiek ar divām kārtām, lai iegūtu īstās krāsas pigmentāciju. Noturība- ļoooti laba, saudzīgi nēsājot var noturēties pat līdz sešām dienām. Esmu sajūsmā, noteikti iegādāšos kādas trīs, lai stāv krājumos, jo līdz šim neesmu atradusi perfekto balti rozā laku ar lielisku noturību un pigmentāciju. Laka tuvu ideālam- 9,8 no 10!



Padalies ar saviem aprīļa favorītiem komentāru sadaļā. :))

Slapjas bučas!
Santa




4 komentāri

  1. Rimmel lūpu krāsas man ļoti, ļoti patīk - it sevišķi tumšie matētie toņi! Šī kolekcija mani arī iepriecināja un noteikti piekritīšu, ka fantastiski izskatās ar lūpu spīdumu :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī man patiesībā ir pirmā lūpu krāsa no Rimmel. Noteikti būs jāpapildina kolekcija ar vēl kādu lūpu krāsu no Rimmel. :)

      Dzēst
  2. O, būs jāizmēģina kāda no jaunajām L'Oreal lakām un Sebastian līdzeklis arī izklausās ļoti interesants :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī laka tiešām kolosāla- nav kā "klasiskās" L'Oreal lakas.(Noturība daudz labāka), kā arī šis tonis ir "to die for". <3

      Un Sebastian produktu noooteikti iesaku pamēģināt! Noteikti būsi pārsteigta par rezultātu. :))

      Dzēst

Blog Archive